JungYulKim.com

Articolul fondator a fost conceput ca un site web cu o singură pagină, fără imagini și fără link-uri externe. Acest lucru a fost făcut pentru a permite ca întregul site web să fie trimis prin e-mail. Dimensiunea fișierului este mică, deoarece conține doar text html.


Citiți povestea
Alăturați-vă The Snowball
Fight Corruption

În partea de jos a povestirii, veți găsi metoda care a fost folosită pentru a traduce întreaga poveste, păstrând în același timp legăturile HTML etc. Este un traducător HTML: Cu amabilitatea DCKIM.com


SOFTWARE DCKIM


Iată câteva programe foarte mici, dar foarte utile, în formă html, disponibile gratuit, prin amabilitatea DCKIM.com

Acestea se bazează pe browserul telefonului dvs. pentru a face toată munca de traducere.


hitTheCrawl

ACESTA DOAR IN!!!

Acest site web a fost încorporat cu succes în BLOG-ul dezafectat al unei celebrități celebre în virtutea unei referințe externe directe inevitabile din punct de vedere legal. Aruncă o privire pentru tine. Nu eram sigur că acest lucru este posibil și chiar m-am gândit că poate dimensiunile imaginii propuse ar cauza o problemă... Se pare că nu este cazul. Bănuiesc că asta se întâmplă când pierzi controlul domeniului tău. Într-un mod ciudat, acesta este exact lucrul pe care mi l-a făcut. Pentru un actor, setul lor de instrumente este autopromovarea. Pentru un tâmplar sunt doar ciocane și șurubelnițe, poate o daltă, poate un avion de buzunar, diverse chei, un set care a fost construit și acumulat de-a lungul anilor. Qisas. Lăudat să fie Allah (SWT), Singurul, Cel Atotputernic (SWT) care a făcut asta pentru mine.

TP-Speedline a fost depistat

în blogul dezafectat al lui Justin Theroux , care, dacă nu știai, este un fel de celebritate de la Hollywood, un actor premiat. Verificați-l la http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, unde era o pagină despre Jung-Yul Kim în jurul anului 2011. Bucurați-vă.


Dialog de comedie, reluând evenimentele de la 1 februarie 2023.

Acest dialog este complet speculativ și nu reprezintă modul în care s-a întâmplat de fapt. Dacă ar exista un text-to-speech care ar putea citi un dialog în două părți.


Sondaj JungYulKim.com Prime: Numărul tău este prim și nu l-ai știut niciodată?

Acest sondaj își propune să arate că oamenii folosesc numere prime în fiecare zi, deși s-ar putea să nu fie complet conștienți de acest lucru și s-ar putea să nu fie conștienți de incapacitatea noastră dovedită de a înțelege astfel de numere. S-a dovedit temeinic că numerele prime nu pot fi înțelese de Om. Prin urmare, aceste numere trebuie clasificate drept „religioase-nevăzute”?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (cu Mascota: TP-Speedline)

Tot ce și-ar putea dori un superfan Jung-Yul Kim!


Linkuri externe

Notă: Aceste link-uri părăsesc acest site web și merg către alte locuri de pe internet care, cel mai probabil, conțin imagini.


Informații de contact


Jung Yul Kim


Notă: articolul principal a fost conceput ținând cont de utilizatorii de accesibilitate și de cititor de ecran. Are un sistem de navigare la îndemână.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate