JungYulKim.com Comedie Dialog

Reveniți la meniul site-ului

Noua mascotă a lui JungYulKim.com este dezvăluită mai jos! (deruleaza in jos)

Dialog de comedie „Stânga și dreapta”.

Data este treizeci și unu ianuarie din anul două mii douăzeci și trei, doi curajoși detectivi ai Serviciului de hârtie igienică trebuie să lupte împotriva condițiilor nefavorabile pentru a deveni triumfători și victorioși. Aceasta este povestea modului în care Dotcom Kim și sergentul Peartree au salvat un întreg set de instrumente din ghearele periculoase ale Biroului de meserii calificate pentru răuvoință și compasiune. Totul a început când a sosit un apel de urgență de la TPSB la 14:30, ora standard a estului:

bBBBRrrrrriiiinnNNNG! (telefon)

bbbBBBRrrrrriiiiNNNGgg! (telefon)

BBBRrrrrriiiiNNNG! (telefon)

KIM Am răspuns la telefon cât de repede am putut când am văzut că ești tu!

TPSB fac apel la o chestiune de maximă urgență. Vreau să mergi la biroul Biroului de meserii calificate și să iei imediat setul de unelte al unui comerciant.

KIM Pentru ce, voi lua acest set de instrumente? Setul de scule este în pericol?!

TPSB D..k..ssshhhhhh...(linia tace)

KIM NOOOOooo! Sunt instrumentele în siguranță?! SAU instrumentele sunt NESICURI!!??

...sssssshhssss...(ton de apel)

RĂSPUNDE KIM MEEEEeeee!!!!....

(Liniște)

KIM (tăcut, o lacrimă îi curge pe obraz)

Sergent am auzit TOTUL Omule! Apelul a fost pe difuzor, LETS ROLL.

KIM Uneltele sunt... uneltele sunt în pericol de a fi pierdute sau deplasate. Cred că amândoi știm asta acum...

Sergent NU KIM! Pur și simplu nu putem permite asta să se întâmple!

...punându-și mâinile împreună pe consola centrală, amândoi acţionează comutatorul pentru a porni sirenele...

Cu pedala la metal, se dezlipesc din gară de la Dirty-2 Division și intră imediat în GRIDLOCK complet.

KIM Acum că ora este exact 2:42 PM, îi trimit un scurt e-mail domnului MURDOCK.

Sarge Da, dar de ce îi strigi numele de familie la mine?

KIM Ești sigur că strig?

Sarge Da, îmi dau seama pentru că literele sunt în „TOATE MAJUSCULE”.

KIM Uau, calmează-te, nu e nevoie să strigi cuvintele „majuscule” la mine.

Au petrecut următoarele trei ore târându-se în blocaj. Când au ajuns la MCSTB, birourile erau deja închise. Se închid la 15:00. Nevrând să-și folosească puterile speciale de hârtie igienică pe care le au, cei doi s-au hotărât să se întoarcă a doua zi dimineața.

Sarge Suntem la MCSTB acum.

KIM Da, este adevărat și pare a fi închis.

Sergent, nu doresc să folosim puterile noastre speciale de hârtie igienică în acest moment.

KIM Să ne întoarcem la casele noastre și apoi să revenim la Hot Pursuit a acestei probleme mâine dimineață, deoarece este de o importanță extremă.

Cei doi detectivi se întorc acasă și se reunesc dimineața devreme la Divizia 2 murdară

Din nou în crucișător, se privesc în ochi, își strâng mâinile și pornesc din nou sirenele, PENTRU ULTIMA DĂRĂ. Ei vor salva acel set de instrumente, indiferent de consecințe.

Sarge, TREBUIE SĂ PĂLVĂM ACEL SET DE INSTRUMENTE ORIENTĂ DE CONSECINȚE!

KIM I AGGREEEEEE

Cei doi traversează orașul, sirenele zgomotând, claxonul. Ei ajung la MCSTB.

Sarge, mă voi simți mult mai bine când știu că uneltele nu mai sunt în pericol de a fi pierdute sau deplasate.

KIM Nu-ți face griji! Vom găsi acele instrumente și le vom salva! Este imperativ ca noi, ca ofițeri TPS, să arătăm empatie pentru toate lucrurile și pentru toate motivele.

Sergent Ce vrei să spui mai exact?

KIM Acele unelte, acele instrumente sărace trebuie să fie atât de speriate, atât de speriate chiar acum.

Sergent, instrumentele? Uneltele nu au sentimente.

KIM Ei fac! Ei chiar au sentimente!

sergent (liniștit)

KIM Vedeți, sarge, sunt o persoană extrem de religioasă. Legea canadiană oferă drepturi, atât de multe drepturi.

sergent (tăcut)

KIM În Canada avem legea noastră specială numită Carta Drepturilor și Libertăților. Oferă drepturi specifice cetățenilor din această țară echitabilă, dar, cum rămâne cu animalele? Dar animalele? Nu ar trebui să primească și animalele drepturi, Sergent?

Sergent Da, desigur că ar trebui...

KIM Și cum rămâne cu copacii? Primăria face regulamente care împiedică oamenii să taie copacii. Personal, cred în aceste drepturi.

Sergent Sigur...

KIM Nu înțelegi ce spun, sarge? Animalele au drepturi, Plantele au drepturi, dar, cum rămâne cu drepturile obiectelor In-animate? Nu ar trebui obiectele In-animate să aibă aceleași drepturi pe care le are orice alt lucru care există?

Sergent, cred că văd ce spui...

KIM Da! Exact sergent! Aceste instrumente, în realitate, ar trebui să aibă toate aceleași drepturi ale plantelor, animalelor sau chiar ale oamenilor. Carta ar trebui să protejeze totul în mod egal și nu să decidă ce ar trebui și ce nu ar trebui să aibă drepturi.

Sergent ... deci, ceea ce spui este că nu contează cine deține uneltele...

KIM Exact, nu contează, pentru că nimeni nu poate fi cu adevărat proprietarul sculelor. Instrumentele în sine sunt pe care le salvăm. Acum, TPSB ne cerea să „sechem” instrumentele, dar, aș prefera să folosesc termenul „eliberare”. Acele sărmane unelte speriate, s-ar putea pierde sau deplasate în orice moment. Nu, nu este nevoie să contactați proprietarul pentru a obține permisiunea. Instrumentele în sine sunt pe care le salvăm eroic.

Sergent, sunt de acord cu afirmația ta.

KIM În viitor, cred că societatea noastră va accepta în cele din urmă drepturile obiectelor Inanimate ca fiind LA MAI DE valoroase și poate chiar MAI valoroase decât suntem noi. În „Carta viitorului”, știu că acțiunile noastre de astăzi, în această zi fatidică, vor fi considerate corecte.

sergent ce?

KIM La naiba, sarge!

Sarge Murdock are drepturi conform Cartei Drepturilor și Libertăților, în special Secțiunea 8: „Orice persoană are dreptul de a fi protejată împotriva perchezițiilor sau confiscării nerezonabile”.

KIM Oh suuuuure... Dar ce zici de drepturile acelor instrumente? Acele unelte speriate, care nici măcar nu știu dacă vor fi folosite într-o zi la sculptarea și fabricarea propriu-zisă a altor obiecte fizice. Ce ar crede acele instrumente despre asta?!

sergent ...uuuhhhhh...

KIM SI! Și, cum rămâne cu drepturile mele din Carta?! Nu am dreptul la credințele MELE religioase? Și să cred în orice religie aș vrea, indiferent care este?

Sergent, nu sunt sigur la ce vrei să ajungi, dar, te rog, continuă.

KIM, TREBUIE SĂ ȚI-I EXPLICIT?

Sergent (nu sunt sigur cum să răspund)

KIM SUNT IDOLATRU!... Acolo! Am spus-o, am spus-o în sfârșit. Sunt o idolatrică intenționată. Cred în divinitatea obiectelor neînsuflețite și le închin.

Sarge Oh... acum am înțeles. În conformitate cu politicile Serviciului de hârtie igienică, sunt obligat să vă felicit și să vă satisfac pentru religia dumneavoastră remarcabilă. Bravo.

KIM Exact, și dacă trebuie să merg „Charter versus Charter” pentru a-mi susține datoria religioasă față de aceste instrumente, O FAC.

Sarge Fără legătură cu asta, cum merge site-ul tău?

KIM Oh, nu știu, am uitat parola contului, așa că nu pot plăti taxa de un dolar pe lună. Într-adevăr, nu este foarte important pentru mine ca domeniu dot com, chiar și cu propriul meu nume și pe care l-am înregistrat chiar eu, nu este important pentru mine. Adică... nu e ca și cum ar avea suflet sau drepturi sau altceva. Nu este nici măcar un obiect fizic ca idolii cărora mă închin.

Sergent Da. Nimic de care să-ți faci griji.

KIM Exact. În plus, ce idiot ar plăti bani valoroși pentru a cumpăra un nume de domeniu cu numele altcuiva pe el oricum? 198 de euro sunt o mulțime de bani pentru un obiect non-fizic.

Sarge Cum știți prețul de vânzare viitor?

KIM NU AI TIMP PENTRU ASTA ACUM, SĂ MERCĂM SĂ SALVĂM ACELE UNELE!

Ei iau uneltele și o păcălesc pe secretară spunând că le livrează domnului Murdock.

Sarge Bine că l-am păcălit pe secretar spunând că îi livrăm uneltele domnului Murdock.

KIM Acum voi trimite un e-mail domnului MURDOCK, deoarece este exact 9:06 AM.

Sarge Nu trebuie să-i strigi numele, eu stau chiar aici.

KIM Îmi pare rău, mi-a alunecat degetul pe tasta cu majuscule. Doamne, sper că e-mailul pe care tocmai l-am trimis nu este o dovadă concretă a nerespectării unui statut în legătură cu Legea privind remediile civile. Adică 2501,60 USD înseamnă mai mult de 1000 USD.

Sergent Nu vă faceți griji, doar începătorii își găsesc banii care depășesc 1000 de dolari de la Procurorul General. Adică, nu mai e 2021, treci peste...

Și... sfârșitul scenei.

A NESUSPECTA O STATIU este cel mai rău lucru din mintea unui IDOLATOR.

Notă: De când am scris acest articol, s-a stabilit că vânzarea acestui site web poate fi atribuită, cel mai probabil, încălcărilor contractuale care au avut loc ca urmare a Grevei actorilor din 2023. În acel moment, mulți actori și-au încălcat contractele cu agențiile de talente. Dacă Agenția de Talent deținea un domeniu web și l-ar fi înregistrat și l-ar fi operat în numele unui actor, și în numele acelui actor și cu permisiunea acelui actor... Iată rezultatul. Pare foarte potrivit și incredibil de ironic că UNIREA SA pare să fi luat măsuri care au fost dăunătoare INTERESELOR LUI. Uau, exact așa cum a făcut sindicatul unui alt tip. Încercați să ghiciți ce tip.

Acum se dezvăluie mascota oficială a lui JungYulKim.com!

Mascota se numește „TP-speedline”

Mascota oficială a lui JungYulKim.com, TP-speedline

Reveniți la meniul site-ului

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate