Capitolul murdar-2:

Cel lung și scurt

Anul a fost 2023: am fost angajat de Toronto District School Board în Departamentul de întreținere ca tâmplar de când. Am fost parte la o dispută la locul de muncă și, după aceea, Lisa Kobayashi mi-a cerut să iau concediu. Aș spune „greșit”. Un lucru important de menționat este că instrumentele mele erau încă în camionul companiei și am fost împiedicat legal să le recuperez. — Ține minte, uneltele tale sunt în spatele camionului. Dumnezeu să binecuvânteze îngerii care m-au avertizat...

Ultimul lucru pe care mi l-am amintit a fost un e-mail de la DC Kim pe care scria: Am făcut aranjamente pentru a obține instrumentele tale. [1 a ] Am citit asta mai departe: ziua în care a fost trimisă,. A doua zi nu am mai putut primi e-mail pentru ca nu am platit factura. Într-o chestiune fără legătură, am fost arestat pe 10 februarie și am rămas în închisoare până când am fost eliberat peîn așteptarea procesului. am fost nevinovat. Toate acuzațiile au fost retrase, chiar înainte de începerea procesului. Asta nu este povestea...

Aceasta este povestea despre modul în care întregul meu set de instrumente a fost furat din biroul Consiliului Comerțului de către un detectiv al Serviciului de Poliție din Toronto, care este, de asemenea, un jucător de fotbal canadian și care este, de asemenea, un actor de la Hollywood.

Relansarea domeniului

Aceasta este povestea despre cum am descoperit adevărul a ceea ce sa întâmplat cu setul meu de instrumente și apoi am folosit domeniul dot-com al detectivului serviciului de poliție din Toronto pentru a-l expune.

Acesta este acel domeniu . Atotputernicul (SWT) a luat acest domeniu de la Jung-Yul Kim și mi l-a dat.

Numele meu este Mohammed David și aceasta este povestea...

Faceți clic aici pentru a afla cum să-l expuneți pe Jung-Yul Kim

Capitolul treizeci și unu:

Pe cauțiune, proaspăt ieșit din închisoare

Am fost eliberat pe cauțiune după patru luni înăuntru, pe. Am mers pe drum să-mi iau corespondența, cutia era plină . M-am întors acasă și am început să triez scrisorile. Citind poșta, am aflat că mașina mea fusese remorcată și vândută, o consecință firească în care nouăzeci de zile este mai lungă decât șaizeci de zile. Primul: revizuirea standard a cauțiunii. Acesta din urmă: cala companiei de remorcare.

Angajatorul meu, TDSB, trimisese mai multe scrisori și câteva înștiințări pentru ca lucrurile să fie ridicate de la Oficiul Poștal, dar acestea erau de mult așteptate . M-am uitat prin scrisorile de la Consiliul Școlar și am văzut că angajarea mea a fost încetată efectiv, cât eram încă în închisoare. M-am gândit: „Dacă aș fi putut răspunde la scrisorile lor”: Cu toate acestea, s-ar putea să nu fi făcut nicio diferență . Am început să mă gândesc: „Ce s-a întâmplat vreodată cu uneltele mele?”... „Încă mai are TDSB uneltele mele?” . Tot ce mi-am putut aminti a fost acel e-mail de la DC Kim: Am făcut aranjamente pentru a obține instrumentele tale. [1 b ] Nu puteam decât să speculez dacă DC Kim a procedat să-mi ia efectiv uneltele.

Unde erau instrumentele mele?

Au trecut săptămâni și nu am avut cum să accesez e-mailul acasă. Așa că, am pedalat cu bicicleta 8 km până la calculatoarele publice pentru a-mi citi e-mailurile de acolo. Am citit e-mailul de la DC Kim, dat: Bună dimineața, domnule MURDOCK, sunt în posesia instrumentelor dumneavoastră [2] . M-am gândit în sinea mea: „Nu este legal. Cum poate Consiliul școlar să ofere instrumentele mele Serviciului de Poliție din Toronto fără permisiunea mea? M-am uitat la celelalte e-mailuri de la DC Kim și am citit știrile : Uneltele mele fuseseră trimise la Departamentul de Proprietăți al Poliției din Toronto de pe Progress Avenue nr. 2. Da... Totul s-a întâmplat cu mult timp în urmă.

Intră: Consiliul școlar - ETAPA STÂNGA

După ce am lucrat ceva timp și am revizuit cu atenție scrisorile trimise de la TDSB, am scris și trimis un răspuns prin poștă, trimițând o copie către MCSTC (Consiliul pentru meserii calificate pentru întreținere și construcții). Scrierea a durat câteva ore . În acea scrisoare adresată Consiliului Școlar, am inclus, printre altele, o cerere ca instrumentele mele să fie returnate cât mai curând posibil.

Transfer fără documente către Consiliul Comerțului

Săptămâni mai târziu, a venit o scrisoare de răspuns din partea Consiliului școlar. Citeam și citeam. Scrisoarea era datată

Ieșire: Consiliul școlar - ETAPA STÂNGA

Am știut imediat că Lisa Kobayashi era o escroacă, încercând să acopere ceea ce sa întâmplat cu adevărat scriind data greșită. Nu exista nicio cale ca afirmația ei să fie adevărată. Calm și adunat, am continuat să urmăresc diverse corespondențe prin poștă. Nu i-am scris înapoi la TDSB la acel moment: scrisoarea lor cerea excomunicarea. M-am gândit: „Cine se crede ea că este, papa?”

Faceți clic aici pentru a afla cum să-l expuneți pe Jung-Yul Kim

Capitolul treizeci:

Intră: Skilled Trades Council - ETAPA STÂNGA

În zilele care au urmat am dat două telefoane către Consiliul meseriilor, la câteva zile distanță. De ambele ori am ajuns la aceeasi secretara . Am întrebat-o despre instrumente, referindu-mă la scrisoarea TDSB, iar secretara a început: „Da, instrumentele erau aici și apoi le-a luat a doua zi Serviciul de Poliție din Toronto”. — Asta a fost în jurul lunii ianuarie sau februarie? 'Da, a fost.' '...și mai există instrumente acolo cu tine?' 'Nu. Ceea ce aveam noi, asta erau toți și i-au luat pe toți. Ofițerul serviciului de poliție din Toronto a spus că vi-l aduce. I-am mulțumit și apelul s-a încheiat. A fost un apel productiv. O simplă întrebare nu trebuie subestimată: am avut răspunsul meu. Am primit confirmarea verbală că uneltele se aflau în acel birou, care se află la etajul doi, sus pe o scări lungi.

Chitanța confirmată prin telefon

În acel moment mi-am dat seama exact ce s-a întâmplat. Apelul telefonic a confirmat ceea ce a spus scrisoarea Consiliului Școlar. Uneltele erau chiar acolo , în birourile Consiliului de meserii, în vârful unei scări lungi, înainte ca DC Kim să le urce. Data indicată în scrisoarea Consiliului școlar nu se potrivea cu cele date de DC Kim. Prin asta am știut că Lisa Kobayashi a fost o escroacă, a mințit cu privire la întâlniri . Știam totuși că ceea ce a confirmat scrisoarea a fost că setul de instrumente, în totalitate , se afla în birourile Consiliului Comerțului în momentul în care DC Kim l-a luat. A fost pus acolo de Consiliul Școlar fără permisiunea mea și fără niciun acord permanent cu privire la acest tip de acțiune.Am luat în considerare că politicile interne proprii ale consiliilor școlare au fost încălcate prin acest transfer ilegal al instrumentelor. Mai subliniez că Consiliul meseriilor este o entitate separată și independentă, era ilegal ca Consiliul școlar să depună și să abandoneze bunurile mele personale în birourile Consiliului meseriilor! Chiar dacă Consiliul meseriilor este sindicatul meu, permisiunea mea ar fi trebuit în mod clar necesară. De asemenea, știam că nu există un acord permanent între Consiliul meseriilor și Consiliul școlar în legătură cu transferul instrumentelor. Știam că acest lucru este foarte îngrijorător luând în considerare acest lucru în contextul Cartei Canadei a Drepturilor și Libertăților.

Chitanță fără notificare cuvenită

M-am simțit neglijat de Consiliul meseriilor. Nu aveau ei obligația legală de a mă anunța că dețin instrumentele mele, care probabil le-au fost impuse de Consiliul școlar și ulterior luate de DC Kim? M-am întrebat despre ce standarde sindicale ar fi putut fi încălcate de către Consiliul meseriilor prin faptul că nu mă anunță că dețin instrumentele mele. Convorbirea telefonică cu secretara a permis o perspectivă asupra a ceea ce s-a întâmplat de fapt. DC Kim mi-a luat uneltele într-un mod care era în mod clar ilegal și nu numai asta, DC Kim mi-a luat uneltele din birourile sindicatului meu , Consiliul Comerțului. Explic cât de cu adevărat șocant este acest lucru în raport cu Carta drepturilor și libertăților din Canada. În mintea mea, aceste acțiuni sunt o încălcare flagrantă și neplăcută a drepturilor mele și ale sindicatului meu, ale Consiliului Comerțului și ale drepturilor membrilor de sindicat de pretutindeni.Știam că singura mea opțiune era să continui calm să urmăresc corespondența.

Faceți clic aici pentru a afla cum să-l expuneți pe Jung-Yul Kim

Capitolul douăzeci și nouă:

Departamentul de proprietate al poliției din Toronto

M-am dus personal la #2 Progress Avenue, Departamentul Proprietății Poliției din Toronto. Acolo am putut confirma verbal că instrumentele mele se aflau în prezent în posesia lor. De asemenea, le-am spus unor ofițeri de acolo că sculele au fost luate din biroul Sindicatului meu și că nu am intenționat să le iau până nu am primit o explicație amănunțită. În plus, nu aveam mașină.

În urma întrebărilor mele de succes cu TDSB și Consiliul pentru meserii, nu am văzut niciun rău în încercarea de a-l suna pe DC Kim. Am sunat la Dirty-2 Division

Am urmărit din nou prin poștă cu Consiliul Comerțului, după convorbirea telefonică cu secretara lor . În scrisoarea către Consiliul Comerțului am întrebat ce s-a întâmplat cu sculele și am cerut să le returnez. În realitate, știam exact unde sunt instrumentele. Eram doar prost. Ceea ce căutam cu adevărat era orice în scris care spunea că uneltele mele fuseseră în posesia lor la un moment dat .

Consiliul meseriilor calificate trimite chitanta

Din nou a durat mult timp, zi după zi, așteptând corespondența... În sfârșit am primit un răspuns de la Consiliul Comerțului. Scrisoarea lor era datată. S-a citit:

În ceea ce privește instrumentele dvs., am primit instrumentele dvs. la birou și în împrejurimi. Cred că instrumentele au fost alese a doua zi de către Serviciul de Poliție din Toronto. [4]

Ieșire: Skilled Trades Council - VANISH MIDSTAGE

Aceasta a fost prima înștiințare pe care mi-a dat-o Consiliul meseriilor calificate, că au primit uneltele mele. Data dată de Consiliul meseriilor nu s-a potrivit , dar ceea ce a contat cu adevărat este că au recunoscut că au instrumentele în birou și că Serviciul de Poliție din Toronto le-a scos! Acum chiar aveam dovezi. Am primit scrisoarea de la Consiliul școlar și scrisoarea de la Consiliul de meserii, ambele confirmând același lucru, instrumentele se aflau în biroul Consiliului de meserii , iar scrisoarea Consiliului de meserii spunând că Serviciul de poliție din Toronto a luat instrumentele direct de la ei. birou.

Fapte bizare confirmate

Știam că am dovada de care aveam nevoie pentru a duce întreaga problemă în instanță și a câștiga cu mâinile în jos. Am fost încântat să văd în sfârșit această dovadă, dar, în loc să iau orice acțiune în justiție imediată , am fost hotărât să continui urmărirea, încetul cu încetul, până când am epuizat toate căile de corespondență în legătură cu această problemă. Consiliul școlar mă excomunicase și nu mi-au mai returnat corespondența, dar încă mai puteam urmări prin e-mail Consiliul pentru meserii și DC Kim. Nu i-am trimis niciun e-mail în legătură cu acest lucru către DC Kim, deoarece intenționam să urmăresc mai întâi Consiliul școlar și apoi Consiliul meseriilor înainte de a alerta DC Kim în vreun fel. Da, am urmat cu răbdare un curs adecvat de acțiune, urmărind secvențial , rugându-mă să reușească.

Făcând următorul pas

Acum venise momentul să restabilim în sfârșit contactul cu DC Kim. Nu am vorbit niciodată cu DC Kim prin telefon, am comunicat cu el doar prin e-mail și printr-o singură adresă de e-mail. Aceasta a fost o alegere făcută cu scop încă de la început. Folosind numai mijloace formale de comunicare , ar fi posibil să existe o evidență completă a tuturor interacțiunilor .

Faceți clic aici pentru a afla cum să-l expuneți pe Jung-Yul Kim

Capitolul douăzeci și opt:

DC Kim - Ai e-mail!

joi, la zece luni după ce instrumentele au fost smulse, am călătorit cu autobuzul la calculatoarele publice și am scris un e-mail lung către DC Kim în care detaliază diversele mele preocupări, inclusiv:

Dacă doriți, vă rugăm să recunoașteți cu amabilitate dacă ați confiscat uneltele de lucru dintr-un anumit motiv sau să recunoașteți că ați furat uneltele de lucru dintr-un anumit motiv. În caz contrar, va trebui să explicați cum ați fi putut lua instrumentele mele de lucru de la birourile Consiliului Comerțului fără permisiunea lor și fără permisiunea mea. Ofițerii consiliului școlar nu pot acorda permis unui ofițer al Serviciului de Poliție din Toronto să ia proprietăți, care nu sunt ale lor, ci ale mele, de la biroul Consiliului de meserii. [5 a ]

și făcând joc de retrogradarea lui DC Kim am adăugat:

Fără legătură cu asta, felicitări pentru noul tău rol la divizia de trafic din Toronto Police Service . Nerăbdător pentru răspunsul dvs., Succes, Mohammed David [5 b ]

Răspunsul scurt al lui DC Kim

M-am întors acasă și nu m-am întors să-mi verific e-mailul din nou timp de câteva zile. Când mi-am verificat din nou e-mailul, am văzut răspunsul de la DC Kim: Niciunul dintre instrumentele tale nu a fost confiscat. Consiliul școlar nu a vrut uneltele tale, așa că mi le-a oferit pentru păstrare. [6] Știam că asta însemna un lucru, DC Kim nu avea niciun mandat pentru a lua instrumentele și nici un motiv întemeiat. E-mailul mi-a spus că DC Kim încerca să nege că a fost ceva în neregulă cu ceea ce s-a întâmplat și poate nici măcar nu știa că locația din care a luat instrumentele era biroul Consiliului Comerțului. Clădirea Consiliului meseriilor este foarte aproape de parcarea Consiliului Școlar. Aceasta este ultima locație cunoscută a sculelor mele, în spatele camionului companiei, unde le lăsasem . M-am gândit „Cum a putut DC Kim să rateze semnul URIAș de pe fața clădirii Consiliului Comerțului? Sau semnul uriaș de pe ușă în timp ce intra? Nu am mai primit niciun e-mail de la DC Kim după aceea, acesta a fost chiar ultimul .

Zilele lui de emailing se terminaseră

Nu după mult timp a venit o scrisoare, datată

Faceți clic aici pentru a afla cum să-l expuneți pe Jung-Yul Kim

Capitolul douăzeci și șapte:

Set de instrumente în pericol

Am ajuns acasă cu toate documentele fotocopiate și am început să scriu pe plicuri adresele diferitelor „big-shots”. Scrisorile erau îndreptate către Divizia Dirty-2 unde era staționat DC Kim și, de asemenea, către Consiliul Comerțului, pentru a le ține informați, și, de asemenea, o scrisoare înapoi către același expeditor de la #2 Progress Avenue.

Trimitere poștă către Mulți

În mai puțin de o lună, întregul meu set de instrumente va fi „eliminat” . Am trimis acele scrisori prin poștă fără întârziere. De asemenea, am trimis e-mail acelorași destinatari, aducându-le toate reclamațiile mele dintr-o singură lovitură. În scrisorile și e-mailurile mele am făcut afirmația: acțiunile lui DC Kim au fost greșite; DC Kim nu avea dreptul să-mi ia uneltele . Eram sigur că voi sublinia că instrumentele au fost luate din biroul Consiliului Comerțului, o crimă șocantă și bizară , și că de fapt au fost furate de DC Kim .

Acest lucru demonstrează exact de ce acțiunile lui DC Kim nu au fost inofensive . Mi-a pus instrumentele în situația care a creat acest pericol. În timp ce îmi prindea uneltele, cum ar fi putut să știe că, la scurt timp după aceea, voi fi închis pentru patru luni și voi pierde singurul meu vehicul? Există o regulă generală în răspunderea civilă: îți iei victimele așa cum le găsești. Situația rezultată din acțiunile sale greșite este în întregime vina lui. Vina este si Consiliul Scolar pentru ca au cerut sechestrul.

Intră: Sergentul - STAGE DREAPTA

Scrisorile și e-mailurile mele au fost un succes. joi, am primit e-mailul inițial de la sergent care era direct superior DC Kim în momentul în care mi-au fost luate instrumentele. E-mailul, aproape de capăt, a cerut un apel telefonic. Am știut imediat că nu voi da niciodată un telefon cu cineva implicat în această problemă. Încrederea fusese complet și complet distrusă. Am continuat să scriu un răspuns prin e-mail acolo și apoi, cerând documentația completă în legătură cu transferul instrumentelor către DC Kim. Miercuri, am scris un e-mail adresat atât DC Kim, cât și sergentului, care spunea:

Lui Jung-Yul Kim, Când ești gata și când înțelegi ce ai făcut, aș dori să-mi trimiți recunoașterea care ar trebui să precizeze, fără echivoc, că acțiunile tale au fost greșite. Ar trebui să indice, ca minim, că recunoașteți că ați acționat necorespunzător. Ar trebui să precizeze clar ce s-a făcut. Întregul meu set de instrumente pentru meserii a fost preluat de la biroul Consiliului de meserii calificate de întreținere și construcții. Ar trebui să menționeze că nu ai avut permisiunea și nici un „motiv întemeiat” să-mi iei proprietatea de acolo. Cel mai bine ar fi să-ți ceri scuze Consiliului Comerțului și mie în același document. Sper din tot sufletul că alegi să faci asta. [8]

Cerere de scuze ignorată

Câteva zile mai târziu, am primit e-mailul sergenților înapoi. S-a scris: Pentru a clarifica, instrumentele au fost confiscate și depozitate în Unitatea de proprietate a Serviciului de Poliție din Toronto pentru păstrare și pentru a se asigura că nu li sa întâmplat nimic. [9] A fost datată. știam mai bine. Știam că „ confiscarea ” înseamnă de fapt că uneltele trebuie să fi fost luate din cauza unei infracțiuni în care au fost implicate instrumentele, ceea ce a dus la confiscarea acestora, ceea ce nu a fost deloc cazul.

Sprijinirea echipei de acasă

Sergentul minte, simplu și simplu. I-am trimis un e-mail sergentului acuzațiile mele, iar sergentul mi-a răspuns pe 18 decembrie: nu vreau să acoper o crimă și singurul meu scop este să vă ajut să vă recuperați obiectele. [10] În esență, el se oferea să primească sculele la mine acasă fără costuri. Nu aveam de gând să mă clin, pentru că adevărata problemă nu mai erau instrumentele , adevărata problemă era corupția la Consiliul școlar și corupția în cadrul Serviciului de Poliție din Toronto. Știam că dacă aș fi de acord să iau instrumentele înapoi acum, ar fi în condițiile lor . Ar fi la fel cu semnarea unui document care susține că nu este nimic în neregulă cu acțiunile Serviciului de Poliție din Toronto! Știam că nu mă voi opri NICIODATĂ până când această crimă revoltătoare împotriva mea și această încălcare revoltătoare a drepturilor mele din Cartă nu vor fi expuse la maximum, indiferent de mijloacele legale disponibile.

Faceți clic aici pentru a afla cum să-l expuneți pe Jung-Yul Kim

Capitolul douăzeci și șase:

Triple Play: Prins afară

I-am trimis răspunsul meu prin e-mail sergentului pe 21 decembrie, luând poziția că poate m-am înșelat și că poate toate celelalte părți au spus doar adevărul. Am urmat presupunerea că există trei seturi separate de instrumente mele. Am făcut referire la cele trei seturi separate care corespundeau datelor false date de Consiliul Școlar în scrisoarea lor și Consiliul de meserii în scrisoarea lor. Am scris urmatoarele:

Elementul rând numărul unu: Trades Council a primit instrumentele și bunurile personale ale mele pe sau în jurul datei de 9 ianuarie 2023, Serviciul de poliție din Toronto le-a ales pe toate a doua zi; Elementul rând numărul doi: DC Kim a preluat unele dintre proprietățile sau instrumentele mele pe 31 ianuarie sau 1 februarie 2023, Consiliul școlar i-a dat-o; Elementul numărul trei: Serviciul de poliție din Toronto mi-a confiscat proprietatea sau instrumentele, conform e-mailului de lasergentul, date necunoscute; Elementul rând numărul patru: Consiliul școlar a furnizat instrumentele sau bunurile mele personale Consiliului de meserii la sau după 4 mai 2023 (data încetării angajării). [11]

Instrumentele Cinqo-Di-Maio

M-am ținut de această mică informație, așteptând doar momentul potrivit pentru a le implementa pentru a obține rezultatul maxim. Omis să menționez datele false furnizate de fiecare Consiliu școlar și Consiliu de meserii. În realitate, știam deja de ceva vreme că nu există un al doilea set de instrumente , a existat doar unul, un singur set de instrumente pe care Consiliul școlar l-a transferat la biroul Consiliului de meserii, același set pe care l-a luat DC Kim. Secretarul Consiliului Comerțului îmi spusese deja totul despre asta.

Sergentul - Admite unul

M-am întors acasă și, deși încă nu știam, sergentul îmi răspunsese la e-mail la doar câteva minute după ce l-am trimis . Ar fi trecut câteva zile până să iau un autobuz înapoi la computerele publice și să citesc e-mailul datat. L-am citit de cateva ori. S-a spus următoarele:

Bună dimineața, domnule Murdock, în ceea ce privește linia a treia, sper că acest lucru va ajuta la clarificarea câteva puncte. Echipamentul a fost confiscat la 1 februarie 2023. Uneltele au fost confiscate la solicitarea Consiliului Școlar și doar în scopul menținerii lor în siguranță și a prevenirii pierderii sau deplasării lor. În ceea ce privește legile încălcate, rezultând confiscarea instrumentelor. Nu cunosc niciunul și, pentru a fi clar, instrumentele nu au fost niciodată pierdute și au fost întotdeauna ale tale. Da. Acestea sunt aceleași instrumente pe care DC Kim le-a sugerat să fie păstrate la #2 Progress Avenue. În ceea ce privește prima linie, acesta este un lucru pe care ar trebui să-l investighez și să vă răspund.

[12 a ]
Apoi am citit-o din nou. ' Confiscat ! De fapt scrie confiscat !' M-am gândit în sinea mea: „Acest e-mail este ultimul lucru de care am nevoie”. A completat setul de documente de care am nevoie pentru a dovedi faptele greșite de cea mai mare măsură. Știam că acest e-mail de la sergent, care era superiorul direct al DC Kim la momentul în care au fost luate instrumentele, contrazicea total declarațiile lui DC Kim și, deși nu o spunea clar , reprezenta în mod clar un puternic acuzaţie împotriva Consiliului Şcolar însuşi . L-am citit din nou:

Uneltele au fost ridicate la solicitarea Consiliului Școlar. [12 b ]

Cu acest e-mail scurt, totul a fost schimbat. Știam că, dacă sechestrul de către DC Kim a fost nedrept, atunci și cererea pentru aceeași sechestru de către Consiliul școlar ar fi, în mod necesar, și el! Nu numai că am considerat că a fost „greșit” , dar că este pur și simplu ilegal , un furt obișnuit și un hohot pur! M-am gândit la asta și m-am gândit, apoi mi-am hotărât concludent punctul de vedere: acțiunile lor nu numai că au fost greșite , nu numai că au fost ilegale , ci au fost o încălcare flagrantă a drepturilor mele din Carta. Știam că nu va mai fi posibil ca Serviciul de Poliție din Toronto să pretindă că nu este nimic în neregulă.

Faceți clic aici pentru a afla cum să-l expuneți pe Jung-Yul Kim

Capitolul douăzeci și cinci:

Ieșire: Sergentul - STAGE DREAPTA

Am răspuns la e-mailul sergentului în care i-am cerut detalii suplimentare: Care era locația proprietății mele la momentul confiscării? [13] dar, zilele lui de emailing se terminaseră. Terminat. Știam deja care este răspunsul. Știam că sergentul nu putea, nici măcar posibil, să-mi dea informații mai valoroase decât cele oferite deja. Am mers înainte și am retrimis acel e-mail crucial de la sergent către diferitele „peruci mari” ale consiliului școlar, Consiliului meseriilor calificate și Serviciului de poliție din Toronto de la Divizia Dirty-2. Nu am primit niciun răspuns prin poștă sau prin e-mail sau în niciun fel de la niciunul dintre ei. M-am întrebat ce reguli ale sindicatului le încalcă Consiliul meseriilor prin faptul că nu a comunicat cu mine. Nu aveau ei datoria să continue să corespondeze cu mine? La fel ca și cu eșecul lor de a mă anunța că instrumentele mele se aflau în biroul lor, ei și-au eschivat din nou responsabilitatea. Unde este tranziția dintre „ neglijență ” și „răutate”? Este determinabil numai prin exprimarea intenției?

Tăcerea spune multe.

Neavând răspuns la e-mailul meu de la nimeni de la Serviciul de Poliție din Toronto, am întocmit niște pamflete explicative: două foi împăturite în jumătate ca o broșură și le-am trimis prin poștă. Pamfletul conținea cele mai blestemate citate de la Consiliul școlar, Consiliul pentru meserii, DC Kim și sergent. Titlul: „Toronto Newsflash!!!” . Totuși nu am primit niciun răspuns.

Faceți clic aici pentru a afla cum să-l expuneți pe Jung-Yul Kim

Capitolul douăzeci și patru:

Tastatură. Mouse. Ecran.

Pe măsură ce timpul a continuat să treacă, am știut că aveam deja toate informațiile necesare pentru a dezvălui adevărul a ceea ce sa întâmplat. Dacă aș putea doar să scot aceste informații, ar fi imposibil pentru Serviciul de Poliție din Toronto, Consiliul școlar sau oricine altcineva să nege faptele. Știam că DC Kim mi-a confiscat instrumentele în mod ilegal și, mai rău, Consiliul școlar i-a spus să o facă . Nu aveam de gând să las această crimă scandaloasă să rămână nevăzută și acoperită. Mi-am scos vechiul computer desktop și am început să șterg praful și să conectez piesele. Tastatură. Mouse. Ecran. Am apăsat butonul „pornit” și a pornit. Am văzut sistemul de operare Linux exact așa cum l-am lăsat. Am uitat totul despre această mașină și am uitat totul despre promptul ei de comandă valoros . Am luat teancul mic de cărți de referință Linux și am început să-mi elaborez soluția.

Am primit numerele

Mi-am amintit o poveste pe care am auzit-o de la un prieten odată: un tip din Montreal a trimis un e-mail la toate serviciile de poliție din Montreal, simultan . După cum se dovedește, adresele de e-mail sunt numerice . Am continuat să lucrez la asta până când am făcut în sfârșit un script shell care mi-a dat o listă de e-mailuri. „Cred că acesta este un început”, m-am gândit. Nu știam încă, dar asta a fost doar o componentă . Sigur că aș putea trimite toate dovezile fiecărui ofițer de poliție din Toronto cu propriul lor sistem de e-mail, dar poate că ar putea încă ignora asta. Cam în aceeași perioadă am început să merg la bibliotecă.

Mergeam o dată pe săptămână, câteva săptămâni, vineri. Citeam câteva cărți în bibliotecă înainte de a veni timpul rugăciunii. Mă rog, apoi luam autobuzul ca să mă întorc acasă înainte de apusul soarelui.

Am citit puțin

Apoi, într-o săptămână, vineri, m-am gândit: „Dacă îmi aduc laptopul cu mine, atunci pot folosi gratuit internetul la bibliotecă”. Exact asta am facut. Apoi luni m-am dus și am făcut o zi, ajungând la bibliotecă pe la 9:30 dimineața. Mi-am configurat e-mailul pe laptop. Niciun șoc, încă nu primisem niciun răspuns. M-am întors câteva zile la rând. Am căutat pe internet câteva informații despre Jung-Yul Kim, celebrul detectiv care îmi furase uneltele. Am salvat câteva dintre site-uri web de pe prima pagină a unei căutări pe web. Am încercat și acest lucru nou numit „inteligență artificială” , pentru a vedea dacă este la fel de capabil pe cât auzisem. Părea promițător. Era foarte asemănător cu un prompt de comandă.

În weekend, duminică, când eram acasă, am început să mă uit la unele dintre site-urile pe care le salvasem, care vorbeau despre Jung-Yul Kim. Am observat unul numit www.JungYulKim.com. Pretindea că este site-ul oficial al lui Jung-Yul Kim. Am deschis site-ul, apoi m-am uitat, citind cu atenție partea de jos a paginii, am văzut ceva ce ochilor mei rataseră la prima citire. Pe litere mici scria: Cumpărați acest domeniu . Cu greu îmi venea să cred. Apoi m-am uitat la bara de titlu și am văzut următoarele:

Acest site este de vânzare!

Ar putea fi cu adevărat adevărat? M-am gândit: „Acesta poate fi ceva” . Am plecat a doua zi la bibliotecă cu speranța de a cumpăra domeniul. Nu am avut probleme să-l cumpăr. Am dat clic pe link și apoi am urmat toți pașii, sperând să cumpăr domeniul lui Jung-Yul Kim. Singura mea preocupare a fost ce metodă de plată va fi acceptată. Am văzut că prețul nu a fost setat prea mare, așa că am urmat procesul de cumpărare și am ajuns la final unde am văzut scris: 'Plătește prin transfer bancar'! Am notat toate detaliile necesare pentru transferul bancar pe o foaie goală. Apoi, după o căutare pe internet a locației celei mai apropiate sucursale a băncii mele, am văzut că banca era doar vizavi de biblioteca unde mă aflam . Mi-am împachetat lucrurile, mi-am pus eșarfa și paltonul, mi-am pus geanta peste umăr și am trecut prin stradă spre bancă. Nu am avut probleme: transferul bancar în Germania a avut succes. M-am întors la bibliotecă să-l informez pe vânzător că banii au fost trimiși. Apoi m-am întors acasă: luând un tren, la un autobuz, la alt autobuz și acasă. Vremea a devenit ploioasă și zăpada și gheața s-au topit. M-am întors a doua zi la bibliotecă, vineri. Chiar mergeam doar pentru rugăciunea de la mijlocul zilei. Apoi m-am întors acasă. Știam că transferul bancar ar putea dura o zi sau două pentru a fi verificat și abia după aceea va fi finalizat transferul propriu-zis al domeniului. 25 ianuarie 2024 acest domeniu a devenit al meu. Dragă Nathan, Felicitări pentru achiziție. Acest vis aparent imposibil s-a întâmplat. Am avut foarte puțin de-a face cu asta. Într-adevăr, aș fi putut face ceva pentru a influența această situație? După achiziționarea acestui domeniu, am început imediat să scriu acest site. Chiar și asta este ceva ce nu mi-aș fi putut imagina niciodată că fac.

la ilaaha illallaah. la ilaaha illallaah. la ilaaha illallaah

Faceți clic aici pentru a-l expune pe Jung-Yul Kim acum. Este ușor!

Notă: Acesta este sfârșitul articolului principal. Ceea ce urmează este sub formă de înregistrări zilnice de jurnal care continuă acolo unde se oprește porțiunea retrospectivă anterioară. Există și o funcție de e-mail bulgăre de zăpadă. Te rog uita-te.