JungYulKim.com

Основополагащата статия е проектирана като уебсайт с една страница без снимки и без външни връзки. Това беше направено, за да може целият уебсайт да бъде изпратен по имейл. Размерът на файла е малък, тъй като съдържа само html текст.


Прочетете историята
Присъединете се към битката със снежни топки
Корупцията

В най-долната част на историята ще намерите метода, използван за превод на цялата история, като същевременно запазите HTML връзки и т.н. Това е HTML преводач: С любезното съдействие на DCKIM.com


СОФТУЕР DCKIM


Ето няколко много малки, но много полезни софтуера в html форма, достъпни безплатно, с любезното съдействие на DCKIM.com

Те разчитат на браузъра на телефона ви да свърши цялата работа по превода.


hitTheCrawl

ТОВА ТОЧНО В!!!

Този уебсайт е успешно вграден в неизползвания БЛОГ на известна знаменитост по силата на правно неизбежна директна външна препратка. Погледнете сами. Не бях сигурен, че това е възможно и дори си помислих, че може би размерите на предложеното изображение ще предизвикат проблем... Оказа се, че не е така. Предполагам, че това се случва, когато загубите контрол над домейна си. По странен начин, това е почти точното нещо, което той направи с мен. За един актьор техният набор от инструменти е самореклама. За един дърводелец това са просто чукове и отвертки, може би длето, може би джобен самолет, различни гаечни ключове, набор, който е изграждан и трупан през годините. Qisas. Слава на Аллах (SWT), единственият, Всемогъщият (SWT), който направи това за мен.

TP-Speedline е забелязан

в изоставения блог на Джъстин Теру , който, ако не знаете, е някаква холивудска знаменитост, награждаван актьор. Вижте го на http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, където имаше страница за Джунг-Юл Ким около 2011 г. Насладете се.


Комедиен диалог, възпроизвеждащ събитията от 1 февруари 2023 г.

Този диалог е напълно спекулативен и не представя как това всъщност се е случило. Само ако имаше текст-към-говор, който можеше да чете диалог от две части.


Проучване на JungYulKim.com Prime: Вашето число просто ли е и никога не сте го знаели?

Това проучване има за цел да покаже, че хората използват прости числа всеки ден, въпреки че може напълно да не го осъзнават и просто може да не знаят и нашата доказана неспособност да разберем такива числа. Напълно доказано е, че простите числа не могат да бъдат разбрани от човека. Следователно тези числа трябва ли да бъдат категоризирани като „религиозни-невидими“?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (с участието на талисмана: TP-Speedline)

Всичко, което един суперфен на Jung-Yul Kim може да иска!


Външни връзки

Забележка: Тези връзки напускат този уебсайт и отиват на други места в интернет, които най-вероятно съдържат снимки.


Информация за връзка


Юнг Юл Ким


Забележка: Основната статия е създадена с оглед на достъпността и потребителите на екранни четци. Има удобна бар-навигационна система.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate