JungYulKim.com Комедиен диалог

Върнете се в менюто на сайта

Новият талисман на JungYulKim.com е разкрит по-долу! (превърти надолу)

Комедиен диалог „Ляво и дясно“.

Датата е тридесет и първи януари през две хиляди двадесет и трета година, двама смели детективи от службата за тоалетна хартия трябва да се бият срещу неблагоприятните условия, за да станат триумфални и победители. Това е историята за това как Dotcom Kim и сержант Peartree спасиха цял набор от инструменти от опасните лапи на Бюрото за квалифицирани сделки Malevolence and Compassion. Всичко започна, когато пристигна спешно обаждане от TPSB в 14:30 източно стандартно време:

bBBBRrrrrriiiinnNNNG! (телефон)

bbbBBBRrrrrriiiiNNNGgg! (телефон)

BBBRrrrrriiiiNNNG! (телефон)

KIM Отговорих на телефона възможно най-бързо, когато видях, че си ти!

TPSB Обаждам се по въпрос от максимална спешност. Искам да отидеш в офиса на Skilled Trades Bureau и незабавно да вземеш комплекта инструменти на търговец.

КИМ За какво ще взема този комплект инструменти? Комплектът инструменти в опасност ли е?!

TPSB D..k..ssshhhhhh... (линията утихва)

КИМ НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Безопасни ли са инструментите?! ИЛИ инструментите СА НЕБЕЗОПАСНИ!!??

...ссссссшшшсс... (сигнал)

КИМ ОТГОВОРИ МИЕЕЕЕЕ!!!!....

(тихо)

КИМ (мълчи, сълза се търкаля по бузата му)

Сержант чух ВСИЧКО ЧОВЕ! Обаждането беше на високоговорител, LETS ROLL.

KIM Инструментите са... има опасност инструментите да бъдат изгубени или загубени. Мисля, че и двамата го знаем сега...

Сержант НЕ КИМ! Просто не можем да позволим това да се случи!

...поставяйки ръцете си заедно на централната конзола, двамата преместват ключа, за да включат сирените...

С педала до метал, те излизат от станцията в dirty-2 Division и незабавно навлизат в пълен GRIDLOCK.

KIM Сега, когато часът е точно 14:42, изпращам кратък имейл до г-н МЪРДОК.

Сержант Да, но защо ми крещиш фамилията му?

KIM Сигурен ли си, че викам?

Сержант Да, мога да разбера, защото надписът е с „ВСИЧКИ ГЛАВНИ“.

KIM Уау, успокой се, няма нужда да ми крещиш думите „всичко с главни букви“.

Те прекараха следващите три часа, пълзяйки в задръстване. Когато пристигнаха в MCSTB, офисите бяха вече затворени. Затварят в 15:00 часа. Тъй като не искаха да използват специалните си сили за тоалетна хартия, които имат, двамата решиха да се върнат на следващия ден сутринта.

Сержант Сега сме в MCSTB.

KIM Да, това е вярно и изглежда, че е затворено.

Сержант, не искам да използваме нашите допълнителни специални правомощия за тоалетна хартия в момента.

KIM Нека се върнем по домовете си и след това да се върнем към Hot Pursuit по този въпрос утре сутринта, тъй като е от изключителна важност.

Двамата детективи се завръщат у дома и се събират отново рано сутринта в мръсния 2 отдел

Отново в крайцера, те се гледат в очите, стискат ръце и отново включват сирените, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ. Те ще спасят този набор от инструменти, независимо от последствията.

Сержант , ТРЯБВА ДА СПАСИМ ТОЗИ ИНСТРУМЕНТАРИЙ, НЕЗАВИСИМО ОТ ПОСЛЕДСТВИЯТА!

КИМ И АГРРЕЕЕЕЕ

Двамата бързат през града с рев на сирени и клаксон. Те пристигат в MCSTB.

Сержант Ще се почувствам много по-добре, когато знам, че вече няма опасност инструментите да бъдат изгубени или загубени.

KIM Не се притеснявай! Ние ЩЕ намерим тези инструменти и ЩЕ ги запазим! Наложително е ние, като служители на TPS, да проявяваме съпричастност към всички неща и по всички причини.

Сержант Какво точно имате предвид?

КИМ Тези инструменти, тези бедни инструменти трябва да са толкова уплашени, толкова уплашени точно сега.

Сержант Инструментите? Инструментите нямат чувства.

КИМ ПРАВЯТ! Те имат чувства!

Сержант (тихо)

КИМ Виждате ли сержант, аз съм изключително религиозен човек. Канадският закон предоставя права, толкова много права.

Сержант (мълчи)

KIM В Канада имаме специален закон, наречен Харта на правата и свободите. Той дава конкретни права на гражданите в тази справедлива страна, но какво да кажем за животните? Ами животните? Не трябва ли и животните да получат права, сержант?

Сержант Да, разбира се, че трябва...

KIM Ами дърветата? Градът издава подзаконови актове, които спират хората да изсичат дърветата. Лично аз вярвам в тези права.

Сержант Разбира се...

КИМ Не разбирате ли какво говоря, сержант? Животните имат права, растенията имат права, но какво да кажем за правата на неодушевените предмети? Не трябва ли неодушевените обекти да имат същите права, които има всяко друго нещо, което съществува?

Сержант, мисля, че разбирам какво казваш...

КИМ Да! Точно сержант! Тези инструменти в действителност трябва да имат всички същите права като растения, животни или дори хора. Хартата трябва да защитава всичко еднакво, а не да решава кое трябва и кое не трябва да има права.

Сержант ...и това, което казвате е, че няма значение кой притежава инструментите...

KIM Точно така, няма значение, защото никой не може да бъде истински собственик на инструментите. Спестяваме самите инструменти. Сега TPSB искаше от нас да „конфискуваме“ инструментите, но бих предпочел да използвам термина „освобождаващ“. Тези бедни малки уплашени инструменти, те могат да се изгубят или да се загубят абсолютно по всяко време. Не, няма нужда да се свързвате със собственика, за да получите разрешение. Героично спасяваме самите инструменти.

Сержант, съгласен съм с твърдението ви.

KIM В бъдеще вярвам, че нашето общество в крайна сметка ще приеме правата на неодушевените обекти като ТОЛКОВА ценни и може би дори ПО-ценни от нас. В „Бъдещата харта“ знам, че нашите действия днес, в този съдбоносен ден, ще се разглеждат в задна дата като правилни.

Сержант Какво?

КИМ По дяволите, сержант!

Сержант Мърдок има права съгласно Хартата за правата и свободите, по-специално раздел 8: „Всеки има право да бъде защитен срещу необосновано претърсване или изземване“.

KIM О, сууууууре... Но какво да кажем за правата на тези инструменти? Тези уплашени малки инструменти, които дори не знаят дали един ден ще бъдат използвани в дърворезбата и действителното производство на други физически обекти. Какво биха си помислили тези инструменти за това?!

Сержант ...уууууууу...

КИМ И! А какво да кажем за правата ми по Хартата?! Нямам ли право на МОИТЕ религиозни убеждения? И да вярвам в каквато религия искам, без значение каква е тя?

Сержант, не съм сигурен какво имате предвид, но, моля, продължете.

КИМ ТРЯБВА ЛИ ДА ГО ИЗПИСВАМ?

Сержант (не знам как да отговоря)

КИМ АЗ СЪМ ИДОЛОПОКЛОННИК!... Ето! Казах го, най-накрая го казах. Аз съм твърд идолопоклонник. Вярвам в божествеността на неодушевените предмети и им се прекланям.

Сержант О... сега разбирам. Съгласно правилата на службата за тоалетна хартия, от мен се изисква както да ви поздравя, така и да ви посрещна за изключителната ви религия. браво

KIM Точно така, и ако трябва да се боря „Хартата срещу Хартата“, за да изпълня религиозния си дълг към тези инструменти, ЩЕ ГО НАПРАВЯ.

Сержант Без връзка с това, как върви вашият уебсайт?

KIM О, не знам, забравих паролата за акаунта, така че не мога да плащам таксата от един долар на месец. Наистина това не е много важно за мен, тъй като dot com домейн, дори и с мое собствено име, и който сам съм регистрирал, не е важен за мен. Искам да кажа... не е като да има душа или права или нещо подобно. Това дори не е физически обект като идолите, на които се кланям.

Сержант Да. Няма повод за притеснение.

КИМ Точно така. Освен това, кой идиот би платил ценни пари, за да закупи име на домейн с нечие друго име така или иначе? 198 евро са много пари за нефизически обект.

Сержант Откъде знаете бъдещата продажна цена?

КИМ СЕГА НЯМА ВРЕМЕ ЗА ТОВА, хайде да СПАСИМ ТЕЗИ ИНСТРУМЕНТИ!

Те вземат инструментите и заблуждават секретарката, като казват, че ги доставят на г-н Мърдок.

Сержант Добре, че заблудихме секретарката, като казахме, че доставяме инструментите на г-н Мърдок.

KIM Сега ще изпратя имейл до г-н МЪРДОК, тъй като е точно 9:06 сутринта.

Сержант, не е нужно да крещиш името му, аз стоя точно тук.

KIM Съжалявам, пръстът ми се плъзна върху клавиша Caps-Lock. Господи, надявам се, че имейлът, който току-що изпратих, не е конкретно доказателство за неспазване на закон във връзка със Закона за гражданските средства за защита. Искам да кажа, че $2501,60 е повече от $1000.

Сержант Не се притеснявайте, само новобранци изчистват пари над $1000 при главния прокурор. Искам да кажа, че вече не е 2021 г., преодолейте го...

И... край на сцената.

НЕПОДЧИНЕНИЕТО НА СТАТУЯ е най-лошото нещо в съзнанието на един ИДОЛОПОЛОЖИТЕЛ.

Забележка: От написването на това беше установено, че продажбата на този уебсайт най-вероятно може да се отдаде на нарушенията на договора, настъпили в резултат на стачката на актьора през 2023 г. По това време много актьори нарушиха договорите си с техните агенции за таланти. Ако агенцията за таланти притежаваше уеб-домейн и го беше регистрирала и управлявала от името на актьор, от името на този актьор и с разрешението на този актьор... Ето резултата. Изглежда много подходящо и невероятно иронично, че НЕГОВИЯТ СЪЮЗ изглежда е предприел действия, които са били вредни за НЕГОВИТЕ ИНТЕРЕСИ. Уау, точно като това, което синдикатът на друг човек направи. Опитайте се да познаете какъв човек.

Сега разкриваме официалния талисман на JungYulKim.com!

Талисманът се нарича "TP-speedline"

Официален талисман на JungYulKim.com, TP-speedline

Върнете се в менюто на сайта

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate