Глава мръсна-2:

Дългият и късият

Годината беше 2023: Бях нает от Окръжното училищно настоятелство на Торонто в отдела за поддръжка като дърводелец от. Бях страна в спор на работното място и след това Лиза Кобаяши ме нареди да си взема отпуск. Бих казал „погрешно“. Важно нещо, което трябва да спомена е, че моите търговски инструменти все още бяха в камиона на компанията и бях законно възпрепятстван да ги извлека. „Не забравяйте, че вашите инструменти са в задната част на камиона.“ Бог да благослови ангелите, които ме предупредиха...

Последното нещо, което си спомних, беше имейл от DC Kim, който гласеше: Уредих да получа вашите инструменти. [1 a ] Прочетох това: денят, в който е изпратено,. На следващия ден вече не можех да получавам имейл, защото не бях платил сметката. По несвързан въпрос бях арестуван на 10 февруари и останах в затвора, докато не бях освободен нав очакване на съдебен процес. Бях невинен. Всички обвинения бяха оттеглени, преди съдебният процес дори да започне. Това не е тази история...

Това е историята за това как целият ми комплект инструменти беше откраднат от офиса на Търговския съвет от детектив от полицията в Торонто, който също е канадски футболист и който също е холивудски актьор.

Повторно стартиране на домейна

Това е историята за това как разкрих истината за това, което се случи с моя комплект инструменти и след това използвах собствения dot-com домейн на онзи детектив от полицията в Торонто, за да го разоблича.

Това е този домейн . Всемогъщият (SWT) отне този домейн от Jung-Yul Kim и го даде на мен.

Казвам се Мохамед Дейвид и това е тази история...

Щракнете тук, за да научите как да разобличите Jung-Yul Kim

Глава тридесет и първа:

Освободен под гаранция, току-що излязъл от затвора

Бях освободен под гаранция след четири месеца престой. Тръгнах по пътя, за да си взема пощата, кутията беше пълна . Върнах се вкъщи и започнах да сортирам писмата. Четейки пощата, научих, че колата ми е била изтеглена и продадена, естествено следствие, когато деветдесет дни са по-дълги от шестдесет дни. Първият: Стандартният преглед на гаранцията. Последното: Задръжката на теглещата компания.

Моят работодател, TDSB, беше изпратил няколко писма и някои известия за неща, които трябва да бъдат взети в пощата, но те бяха отдавна закъснели . Прегледах писмата от Училищното настоятелство и видях, че работата ми е прекратена ефективно, докато бях още в затвора. Помислих си: „Само ако можех да отговоря на писмата им“: Въпреки това може би нямаше да има никаква разлика . Започнах да си мисля: „Какво се случи с моите инструменти?“... „TDSB все още ли има моите инструменти?“ . Всичко, което можах да си спомня, беше онзи имейл от DC Kim: Уредих да получа вашите инструменти. [1 b ] Мога само да спекулирам дали DC Ким действително е взел инструментите ми.

Къде ми бяха инструментите?

Минаха седмици и нямах начин да получа достъп до имейл у дома. И така, карах с велосипед 8 км до обществените компютри, за да чета имейлите си там. Прочетох имейла от DC Kim с дата: Добро утро, господин МЪРДОК, притежавам вашите инструменти [2] . Помислих си „Това не е законно. Как може училищното настоятелство да даде моите инструменти на полицията в Торонто без мое разрешение?“ Прегледах другите имейли от DC Kim и прочетох новината : Инструментите ми бяха изпратени до отдела за собственост на полицията в Торонто на #2 Progress Avenue. Да... Всичко това се случи преди много време.

Влезте: Училищна дъска - ЕТАП ОТЛЯВО

След като работих известно време и внимателно прегледах писмата, изпратени от TDSB, написах и изпратих отговор, като изпратих копие до MCSTC (Съвет за квалифицирани професии за поддръжка и строителство). Писането на това отне няколко часа . В това писмо до училищното настоятелство включих, наред с други неща, искане моите инструменти да ми бъдат върнати възможно най-скоро.

Недокументирано прехвърляне към търговския съвет

Седмици по-късно дойде писмо с отговор от училищното настоятелство. Четях и четях. Писмото беше с дата

Изход: Училищна дъска - ЕТАП ОТЛЯВО

Веднага разбрах, че Лиза Кобаяши е измамник, който се опитва да прикрие какво наистина се е случило, като напише грешна дата. Нямаше начин твърдението й да е вярно. Спокоен и събран, продължих да следя различни кореспонденции по пощата. Тогава не отговорих на TDSB: писмото им изискваше отлъчване. Помислих си: "Кой си мисли, че е папата?"

Щракнете тук, за да научите как да разобличите Jung-Yul Kim

Глава тридесета:

Влезте: Skilled Trades Council - ЕТАП ОТЛЯВО

През следващите дни направих две телефонни обаждания до Търговския съвет с няколко дни разлика. И двата пъти стигнах до една и съща секретарка . Попитах я за инструментите, позовавайки се на писмото на TDSB, и секретарката започна : „Да, инструментите бяха тук и след това полицейската служба на Торонто ги взе на следващия ден“. — Това около януари или февруари беше? 'Да, това е.' ...и има ли все още някакви инструменти при вас?' 'Не. Това, което имахме, това бяха всичките и ги взеха всичките. Офицерът от полицията в Торонто каза, че ще ви го донесе. Благодарих й и разговорът приключи. Беше продуктивно обаждане. Простото запитване не бива да се подценява: имах своя отговор. Имах устно потвърждение, че инструментите са в този офис, който е на втория етаж нагоре по дълги стълби.

Получаването е потвърдено по телефона

В този момент най-накрая осъзнах какво точно се случи. Телефонното обаждане потвърди казаното от писмото на училищния съвет. Инструментите бяха точно там , в офисите на Търговския съвет, на върха на дълги стълби, преди DC Ким да ги вземе. Датата, дадена в писмото на Училищния съвет, не съвпада с тази, дадена от DC Kim. Чрез това разбрах, че Лиза Кобаяши е мошеник, тя излъга за датите . Знаех обаче, че това, което писмото наистина потвърди, беше, че комплектът инструменти, целият , беше в офисите на Търговския съвет по времето, когато DC Ким го взе. Беше поставен там от училищното настоятелство без мое разрешение и без никакво постоянно споразумение относно този вид действие.Сметнах, че вътрешните политики на училищните настоятелства са нарушени от това незаконно прехвърляне на инструментите. Също така посочвам, че Търговският съвет е отделен и независим субект, беше незаконно училищното настоятелство да депозира и изоставя личното ми имущество в офисите на Търговския съвет! Въпреки че Търговският съвет е моят профсъюз, очевидно е трябвало да се изисква моето разрешение. Знаех също, че няма постоянно споразумение между Търговския съвет и Училищното настоятелство във връзка с прехвърлянето на инструментите. Знаех, че това е много обезпокоително, като се има предвид в контекста на Канадската харта за правата и свободите.

Получаване без надлежно предизвестие

Чувствах се пренебрегнат от Търговския съвет. Нямаха ли законово задължение да ме уведомят за притежанието на моите инструменти, които вероятно са им били натрапени от училищното настоятелство и впоследствие взети от DC Kim? Чудех се какви стандарти на профсъюза може да са били нарушени от Търговския съвет, тъй като не са ме уведомили, че притежават моите инструменти. Телефонният разговор със секретарката позволи да се разбере какво всъщност се е случило. DC Kim взе инструментите ми по начин, който беше очевидно незаконен, и не само това, DC Kim взе инструментите ми от офисите на моя Профсъюз , Търговския съвет. Разширявам колко наистина шокиращо е това във връзка с канадската харта за правата и свободите. Според мен тези действия са грубо и безсмислено нарушение на моите права и правата на моя синдикат, Търговския съвет и правата на членовете на синдикатите навсякъде по този въпрос.Знаех, че единствената ми възможност е спокойно да продължа да следвам кореспонденцията.

Щракнете тук, за да научите как да разобличите Jung-Yul Kim

Глава двадесет и девета:

Отдел за собственост на полицията в Торонто

Отидох лично на #2 Progress Avenue, полицейското управление за собственост на Торонто. Там успях да потвърдя устно, че инструментите ми са в тяхно притежание. Освен това измърморих на някои служители там, че инструментите са взети от офиса на моя съюз и че нямам намерение да ги взема, докато не получа подробно обяснение. Освен това нямах кола.

След успешните ми запитвания до TDSB и Trades Council, не видях никаква вреда в опитите да се обадя на DC Kim. Обадих се на dirty-2 Division

След телефонното обаждане с техния секретар се свързах отново по пощата с Търговския съвет . В писмото до Търговския съвет попитах какво се е случило с инструментите и поисках да ги върна. В действителност знаех точно къде са инструментите. Просто се правех на глупак. Това, което наистина търсех, беше нещо писмено, в което се казваше, че моите инструменти са били в тяхно притежание в даден момент .

Skilled Trades Council изпраща разписка

Отново отне много време, ден след ден, в очакване на пощата... Най-накрая получих отговор от Търговския съвет. Писмото им беше с дата. Той гласеше:

Що се отнася до вашите инструменти, ние получихме вашите инструменти в офиса във и или наоколо. Вярвам, че инструментите са взети на следващия ден от полицейската служба на Торонто. [4]

Изход: Skilled Trades Council - ИЗЧЕЗНЕТЕ ПО СРЕДАТА НА ЕТАПА

Това беше първото известие, дадено ми от Skilled Trades Council, че са получили моите инструменти. Датата, дадена от Търговския съвет, не съвпадаше , но това, което наистина имаше значение, е, че те признаха, че имат инструментите в офиса си и че полицейската служба на Торонто ги е изнесла! Сега наистина имах доказателство. Имах писмото от Училищния съвет и писмото от Търговския съвет, като и двете потвърждаваха едно и също нещо, инструментите бяха в офиса на Търговския съвет , а писмото от Търговския съвет казваше, че полицейската служба на Торонто е взела инструментите директно от офис.

Потвърдени странни факти

Знаех, че разполагам с доказателствата, от които се нуждаех, за да отнеса целия въпрос в съда и да спечеля безспорно. Бях развълнуван да видя най-накрая това доказателство, но вместо да предприема незабавни правни действия , бях решен да продължа да проследявам, малко по малко, докато не изчерпя всички пътища за кореспонденция във връзка с този проблем. Училищното настоятелство ме беше отлъчило и нямаше да върнат повече кореспонденция, но все пак можех да се свържа отново с Търговския съвет и с DC Ким по имейл. Не бях изпратил никакъв имейл във връзка с това до DC Kim, защото възнамерявах да проследя първо чрез училищното настоятелство и след това през Търговския съвет, преди да предупредя DC Kim по някакъв начин. Да, търпеливо следвах правилния курс на действие, следвах последователно , молейки се да успее.

Следващата стъпка

Сега дойде моментът най-накрая да възстановя контакта с DC Ким. Никога не бях говорил с DC Ким по телефона, общувах с него само по имейл и само чрез един имейл адрес. Това беше избор, направен целенасочено от самото начало. Чрез използването само на официални средства за комуникация би било възможно да има пълен запис на всички взаимодействия .

Щракнете тук, за да научите как да разобличите Jung-Yul Kim

Глава двадесет и осма:

DC Kim - Имате поща!

четвъртък, десет месеца след като инструментите бяха откраднати, пътувах с автобус до обществените компютри и написах дълъг имейл до DC Kim, в който подробно описах различните си притеснения, включително:

Ако желаете, моля, любезно признайте дали сте откраднали работните инструменти по някаква причина или признайте, че сте откраднали работните инструменти по някаква причина. В противен случай ще трябва да обясните как сте могли да вземете работните ми инструменти от офисите на Търговския съвет без тяхното разрешение и без мое разрешение. Служителите на училищното настоятелство не могат валидно да дадат разрешение на служител на полицията в Торонто да вземе собственост, която не е тяхна, а моя, от офиса на Търговския съвет. [5 а ]

и се подигравах с понижението на DC Ким, добавих:

Независимо от това, поздравления за новата ви роля в отдела за трафик на полицията в Торонто . С нетърпение за вашия отговор, успех, Мохамед Дейвид [5 b ]

Краткият отговор на DC Kim

Върнах се вкъщи и не се върнах да проверя имейла си няколко дни. Когато проверих имейла си отново, видях отговора от DC Kim: Нито един от вашите инструменти не е конфискуван. Училищното настоятелство не искаше вашите инструменти, така че ми ги пуснаха за съхранение. [6] Знаех, че това означава едно нещо, DC Ким нямаше заповед да вземе инструментите, нито основателна причина. Имейлът ми каза, че DC Ким се опитва да отрече, че има нещо нередно в случилото се и може би дори не е знаел , че мястото, от което е взел инструментите, е офисът на Търговския съвет. Сградата на Търговския съвет е много близо до паркинга на Училищното настоятелство. Това е последното известно място на моите инструменти, в задната част на фирмения камион, където ги бях оставил . Помислих си „Как може DC Ким да пропусне ОГРОМНИЯ ЗНАК на лицевата страна на сградата на Търговския съвет?“ Или огромния знак на вратата, докато влиза? След това не получих повече имейл от DC Kim, това беше последният .

Дните му за изпращане на имейли приключиха

Не след дълго дойде писмо с дата

Щракнете тук, за да научите как да разобличите Jung-Yul Kim

Глава двадесет и седма:

Комплект инструменти в опасност

Пристигнах вкъщи с всичките си фотокопирани документи и започнах да пиша адресите на различните „големи личности“ върху пликовете. Писмата бяха насочени към dirty-2 Division, където беше разположен DC Kim, а също и към Търговския съвет, за да ги държи в течение, както и писмо обратно до същия подател от #2 Progress Avenue.

Изпращане до много

След по-малко от месец целият ми набор от инструменти ще бъде „изхвърлен“ . Изпратих тези писма без забавяне. Изпратих и имейл до същите получатели, като им донесох всичките си оплаквания с един замах. В моите писма и имейли направих своето твърдение: действията на DC Kim бяха неправомерни; DC Ким нямаше право да ми вземе инструментите . Бях сигурен, че подчертах, че инструментите са били взети от офиса на Търговския съвет, шокиращо и странно престъпление , и че те всъщност са били откраднати от DC Ким .

Това демонстрира точно защо действията на DC Kim не са безобидни . Той постави моите инструменти в ситуацията, която създаде тази опасност. Докато изземваше инструментите ми, как е могъл да знае, че малко след това ще бъда в затвора за четири месеца и ще загубя единствената си кола? Има общо правило в гражданската отговорност: Взимаш жертвите си така, както ги намираш. Ситуацията, произтичаща от неправомерните му действия, е изцяло по негова вина. Виновно е и Училищното настоятелство, което е поискало запора.

Влиза: Сержантът - СЦЕНА ВДЯСНО

Моите писма и имейли имаха успех. четвъртък, получих първоначалния имейл от сержанта, който беше пряко началник на DC Ким по времето, когато инструментите ми бяха взети. Имейлът, надолу към края му, искаше телефонно обаждане. Веднага разбрах, че никога няма да се обадя по телефона на някой, който е замесен в този проблем. Доверието беше напълно и напълно разрушено. Продължих да пиша имейл отговор там и тогава, като поисках пълна документация във връзка с прехвърлянето на инструментите към DC Kim. В сряда, написах имейл, адресиран както до DC Ким, така и до сержанта, който гласеше:

До Джунг-Юл Ким, Когато сте готови и когато разберете какво сте направили, бих искал да изпратите вашето признание, което трябва да заяви недвусмислено, че вашите действия са били погрешни. То трябва да показва, като минимум, че признавате, че сте действали неправилно. Трябва ясно да се посочи какво е направено. Целият ми набор от търговски инструменти беше взет от офиса на Съвета за квалифицирани занаяти по поддръжката и строителството. Трябва да се посочва, че не сте имали разрешение, нито сте имали „основателна причина“ да вземете собствеността ми оттам. Може би е най-добре да се извините на Търговския съвет и на мен в същия документ. Искрено се надявам да решите да направите това. [8]

Искането за извинение е игнорирано

Дни по-късно получих обратно имейла на сержантите. Той гласеше: За да се изясни, инструментите бяха конфискувани и депозирани в отдела за собственост на полицията в Торонто за съхранение и за да се гарантира, че нищо не им се е случило. [9] Беше датиран. Знаех по-добре. Знаех, че „ конфискацията “ в действителност означава, че инструментите трябва да са били взети поради престъпление, в което инструментите са участвали, което е довело до конфискацията им, което изобщо не беше така.

Подкрепа за домашния отбор

Сержантът лъжеше, просто и просто. Изпратих имейл обратно на сержанта с обвиненията си и сержантът отговори на 18 декември: Нямам желание да прикривам престъпление и единствената ми цел е да ви помогна да възстановите вещите си. [10] По същество той предлагаше инструментите да бъдат доставени безплатно до дома ми. Нямаше да отстъпвам, защото истинският проблем вече не бяха инструментите , истинският проблем беше корупцията в училищния съвет и корупцията в полицейската служба на Торонто. Знаех, че ако се съглася да взема инструментите обратно сега, ще бъде при техните условия . Това би било същото като да подпишете документ, в който се твърди, че няма нищо лошо в действията на полицията в Торонто! Знаех, че НИКОГА НИКОГА няма да спра, докато това възмутително престъпление срещу мен и това възмутително нарушение на правата ми по Хартата не бъде напълно изложено на всички налични правни средства.

Щракнете тук, за да научите как да разобличите Jung-Yul Kim

Глава двадесет и шеста:

Triple Play: Caught-Out

Изпратих отговора си по имейл на сержанта на 21 декември, заемайки позицията, че може би съм сбъркал и че може би всички други страни са казали само истината. Следвах предположението, че има три отделни комплекта от моите инструменти. Позовах се на трите отделни комплекта, които съответстваха на фалшивите дати, дадени от училищното настоятелство в писмото им и от Търговския съвет в писмото им. Написах следното:

Позиция номер едно: Търговският съвет получи моите инструменти и лична собственост на или около 9 януари 2023 г., полицейската служба на Торонто избра всичко на следващия ден; Позиция номер две: DC Kim взе част от моята собственост или инструменти на 31 януари или 1 февруари 2023 г., Училищното настоятелство му ги даде; Ред номер три: Полицейската служба на Торонто конфискува моята собственост или инструменти, според имейл отсержантът, неизвестни дати; Ред номер четири: Училищното настоятелство предостави моите инструменти или лична собственост на Търговския съвет на или след 4 май 2023 г. (датата на прекратяване на трудовото правоотношение). [11]

Инструментите Cinqo-Di-Maio

Държах тази малко информация, просто чаках подходящото време да я разгърна, за да направя максимален резултат. Бях пропуснал да спомена фалшивите дати, предоставени от всяко училищен съвет и търговски съвет. В действителност вече знаех от доста време, че няма втори комплект инструменти , имаше само един, единственият комплект инструменти, който Училищното настоятелство прехвърли на офиса на Търговския съвет, същият комплект, който DC Kim взе. Секретарят на Търговския съвет вече ми беше разказал всичко за това.

Сержантът - Признай едно

Върнах се у дома и въпреки че все още не го знаех, сержантът беше отговорил на имейла ми само няколко минути след като го изпратих . Ще минат няколко дни, преди да се върна с автобус до обществените компютри и да прочета имейла с дата. Прочетох го няколко пъти. В него се казваше следното:

Добро утро, г-н Мърдок, по отношение на ред три, надявам се това да помогне за изясняване на няколко точки. Оборудването е конфискувано на 1 февруари 2023 г. Инструментите са иззети по искане на Училищното настоятелство и то само с цел да бъдат защитени и да се предотвратят загуба или изгубване. По отношение на това кои закони са били нарушени, което е довело до конфискуване на инструменти. Не знам за такива и за да бъде ясно, инструментите никога не са били конфискувани и винаги са били ваши. да Това са същите инструменти, които DC Kim предложи да се съхраняват на #2 Progress Avenue. Относно първи ред, това е нещо, което трябва да проуча и да се свържа с вас.

[12 а ]
След това го прочетох отново. ' Конфискувани ! Всъщност пише конфискуван !' Помислих си: „Този ​​имейл е последното нещо, от което се нуждая“. Това завърши набора от документи, от които се нуждая, за да докажа неправомерно действие в най-голяма степен. Знаех, че този имейл от сержанта, който беше пряк началник на DC Kim по времето, когато бяха взети инструментите, напълно противоречи на изявленията на DC Kim и, въпреки че не го казваше ясно , той ясно представляваше силно обвинение срещу самото Училищно настоятелство . Прочетох го отново:

Инструментите са иззети по искане на Училищното настоятелство. [12 б ]

С този един кратък имейл всичко се промени. Знаех, че ако изземването от DC Kim е неправомерно, тогава искането за същото изземване от училищния съвет по необходимост също ще бъде неправомерно! Не само смятах, че е „неправомерно“ , но че е явно незаконно , обикновена кражба и чист бандитизъм! Обмислих го и обмислих, а след това окончателно реших мнението си: Техните действия бяха не само погрешни , не само бяха незаконни , но бяха грубо нарушение на моите права по Хартата. Знаех, че вече няма да е възможно полицията в Торонто да се преструва, че няма нищо лошо.

Щракнете тук, за да научите как да разобличите Jung-Yul Kim

Глава двадесет и пета:

Изход: Сержантът - ЕТАП ВДЯСНО

Отговорих на имейла на сержанта с молба за допълнителни подробности: Какво беше местоположението на имота ми по времето, когато беше иззет? [13] , но дните му за изпращане на имейли приключиха. Готово. Вече знаех какъв е отговорът. Знаех, че сержантът не може, дори и да е възможно, да ми даде информация, по-ценна от това, което вече беше дал. Продължих веднага и изпратих отново този важен имейл от сержанта до различните „големи перуки“ от Училищното настоятелство, Съвета за квалифицирани занаяти и полицейската служба на Торонто в dirty-2 Division. Не получих отговор по пощата или по имейл или по какъвто и да е начин от никой от тях. Чудех се какви правила на Профсъюза нарушава Търговският съвет, като не успява да общува с мен. Не са ли били длъжни да продължат да си кореспондират с мен? Точно както с неуведомяването им, че инструментите ми са в офиса им, те отново избягаха от отговорността си. Къде е преходът между „ небрежност “ и „злоба“? Определя ли се само чрез изразяване на намерение?

Мълчанието говори много.

Тъй като нямах отговор на имейла си от никого в полицейската служба на Торонто, съставих няколко обяснителни брошури: два листа, сгънати на две като брошура, и ги изпратих по пощата. Памфлетът съдържаше всички най-изобличителни цитати от Училищното настоятелство, Търговския съвет, DC Ким и сержанта. Заглавието: "Торонто Новини!!!" . Все още не получих отговори.

Щракнете тук, за да научите как да разобличите Jung-Yul Kim

Глава двадесет и четвърта:

Клавиатура. Мишка. екран.

С течение на времето знаех, че вече разполагам с цялата необходима информация, за да разкрия истината за случилото се. Ако можех просто да извадя тази информация, щеше да е невъзможно полицейската служба на Торонто, училищното настоятелство или някой друг да отрече фактите. Знаех , че DC Ким е иззел моите инструменти незаконно и по-лошото беше, че училищното настоятелство му каза да го направи . Нямаше да оставя това възмутително престъпление да остане невидяно и покрито. Извадих стария си настолен компютър и започнах да бърша праха и да включвам частите. Клавиатура. Мишка. екран. Натиснах бутона за включване и стартира. Видях операционната система linux точно както я бях оставил. Бях забравил всичко за тази машина и забравих всичко за нейния ценен команден ред . Взех малката купчина справочници за Linux и започнах да разработвам моето решение.

Разбрах числата

Спомних си една история, която чух от приятел веднъж: Човек в Монреал изпрати имейл до цялата полицейска служба на Монреал едновременно . Както се оказва, имейл адресите са цифрови . Продължих да работя върху това, докато най-накрая направих shell скрипт, който ми даде списък с имейли. „Предполагам, че това е начало“, помислих си. Все още не го знаех, но това беше само един компонент . Разбира се, че бих могъл да изпратя всички доказателства до всеки полицейски служител в Торонто със собствена система за електронна поща, но може би те все още биха могли да пренебрегнат това. Горе-долу по същото време започнах да ходя на библиотека.

Ходих веднъж седмично, за няколко седмици, в петък. Бих прочел няколко книги в библиотеката, преди да дойде времето за молитва. Молех се и след това хващах автобуса, за да се върна у дома преди залез слънце.

Направих леко четене

Тогава една седмица, в петък, си помислих: „Ако нося лаптопа си със себе си, тогава мога да използвам интернет в библиотеката безплатно“. Направих точно това. След това в понеделник отидох и си направих един ден, като пристигнах в библиотеката около 9:30 сутринта. Настроих имейла си на лаптопа си. Без шок, все още не бях получил отговор. Върнах се няколко дни подред. Потърсих в интернет малко информация за Юнг-Юл Ким, известният детектив, който беше откраднал инструментите ми. Запазих някои от уебсайтовете от първата страница на търсене в мрежата. Изпробвах и това ново нещо, наречено „изкуствен интелект“ , за да видя дали е толкова способно, колкото бях чувал. Изглеждаше обещаващо. Беше много подобно на командния ред.

През уикенда, в неделя, докато бях у дома, започнах да разглеждам някои от уебсайтовете, които бях запазил, които разказваха за Джунг-Юл Ким. Забелязах един, наречен www.JungYulKim.com. Твърдеше се, че е официалният уебсайт на Jung-Yul Kim. Отворих сайта и след това погледнах, внимателно прочитайки долната част на страницата, видях нещо, което очите ми бяха пропуснали при първо четене. С дребен шрифт пише: Купете този домейн . Не можех да повярвам. След това погледнах заглавната лента и видях следното:

Този сайт се продава!

Възможно ли е наистина да е истина? Помислих си: „Това може да е нещо“ . На следващия ден тръгнах към библиотеката с надеждата да купя домейна. Нямах проблем да го купя. Щракнах върху връзката и след това последвах всички стъпки, надявайки се да купя домейна на Jung-Yul Kim. Единственото ми притеснение беше какъв начин на плащане ще бъде приет. Видях, че цената не е твърде висока, така че проследих процеса на закупуване и стигнах до края, където видях да пише: „Плащане с банков превод“! Написах всички подробности, необходими за банковия превод на празен лист. Тогава, след като потърсих в мрежата местоположението на най-близкия банков клон, видях, че банката е само от другата страна на улицата от библиотеката, където бях . Опаковах нещата си, сложих шала и палтото си, преметнах чантата си през рамо и продължих да пресича улицата към банката. Нямах проблеми: банковият превод до Германия беше успешен. Върнах се в библиотеката, за да информирам продавача, че парите са изпратени. След това се върнах у дома: взех влак, на автобус, на друг автобус и вкъщи. Времето стана дъждовно и снегът и ледът се стопиха. На следващия ден се върнах в библиотеката, петък. Наистина отивах само за обедната молитва. След това се върнах у дома. Знаех, че проверката на банковия превод може да отнеме ден-два и едва след това ще бъде извършено същинското прехвърляне на домейна. 25 януари 2024 г. този домейн стана мой. Скъпи Нейтън, поздравления за покупката ти. Тази на пръв поглед невъзможна мечта се сбъдна. Имах много малко общо с това. Наистина, има ли нещо, което бих могъл да направя, за да повлияя на тази ситуация? След като придобих този домейн, веднага започнах да пиша този уебсайт. Дори това е нещо, което никога не бих могъл да си представя, че правя.

ла иляха илляллах. ла иляха илляллах. ла иляха илляллах

Щракнете тук, за да разобличите Jung-Yul Kim сега. Това е лесно!

Забележка: Това е краят на основната статия. Това, което следва, е под формата на ежедневни записи в дневника, които продължават там, където свършва предходната ретроспективна част. Има и функция за имейл със снежна топка. Моля погледни.