JungYulKim.com

Artikulli themelues u krijua si një faqe interneti me një faqe pa foto dhe pa lidhje të jashtme. Kjo është bërë për të mundësuar dërgimin e gjithë faqes së internetit përmes emailit. Madhësia e skedarit është e vogël, pasi përmban vetëm tekst html.


Lexoni tregimin Bashkohuni në Luftën kundër Korrupsionit
në Snowball


Në fund të tregimit, do të gjeni metodën që është përdorur për të përkthyer të gjithë historinë, duke ruajtur lidhjet HTML etj. Është një përkthyes HTML: Me mirësjellje të DCKIM.com


SOFTUER DCKIM


Këtu janë disa softuer shumë të vogël, por shumë të dobishëm në formë html, të disponueshëm falas, me mirësjellje të DCKIM.com

Këto mbështeten në shfletuesin e telefonit tuaj për të kryer të gjithë punën e përkthimit.


goditi TheCrawl

KJO VETËM IN!!!

Kjo faqe interneti është futur me sukses në BLOG-in e papërdorur të një personazhi të famshëm për shkak të një referimi të drejtpërdrejtë të jashtëm ligjërisht të pashmangshëm. Hidhini një sy vetes. Nuk isha i sigurt se kjo ishte e mundur, madje mendova se ndoshta dimensionet e imazhit të propozuar do të shkaktonin një problem... Rezulton se nuk është kështu. Unë mendoj se kjo është ajo që ndodh kur ju humbni kontrollin e domenit tuaj. Në një mënyrë të çuditshme, kjo është gjëja e saktë që ai më bëri mua. Për një aktor, grupi i mjeteve të tyre është vetëpromovimi. Për një marangoz janë vetëm çekiçë dhe kaçavida, mbase një daltë, ndoshta një aeroplan me madhësi xhepi, çelësa të ndryshëm, një grup që është ndërtuar dhe grumbulluar me kalimin e viteve. Qisas. Falënderimi i takon Allahut (SWT), Një dhe i Vetëm, i Plotfuqishmi (SWT) që e ka bërë këtë për mua.

TP-Speedline është vërejtur

në blogun e papërdorur të Justin Theroux , i cili, nëse nuk e dinit, është një lloj i famshëm i Hollivudit, një aktor fitues i çmimeve. Shikojeni në http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, ku kishte një faqe të gjitha rreth Jung-Yul Kim rreth vitit 2011. Shijojeni.


Dialogu i Komedisë që rishfaq ngjarjet e 1 shkurtit 2023.

Ky dialog është krejtësisht spekulativ dhe nuk paraqet se si ka ndodhur në të vërtetë. Sikur të kishte një tekst në fjalim që mund të lexonte një dialog me dy pjesë.


Anketa e JungYulKim.com Prime: A është numri juaj kryesor dhe nuk e keni ditur kurrë?

Ky sondazh synon të tregojë se njerëzit përdorin numra të thjeshtë çdo ditë, ndërkohë që ata mund të jenë plotësisht të pavetëdijshëm për këtë dhe thjesht mund të ndodhë që ata nuk janë gjithashtu të vetëdijshëm për paaftësinë tonë të provuar për të kuptuar numra të tillë. Është vërtetuar plotësisht se numrat e thjeshtë nuk mund të kuptohen nga njeriu. Prandaj, a duhet të kategorizohen këta numra si 'fetarë-të padukshëm'?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (me nuskë: TP-Speedline)

Gjithçka që një superfan i Jung-Yul Kim mund të dëshirojë!


Linqe te jashtme

Shënim: Këto lidhje largohen nga kjo faqe interneti dhe shkojnë në vende të tjera në internet, të cilat me shumë mundësi përmbajnë fotografi.


Informacioni i Kontaktit


Jung Yul Kim


Shënim: Artikulli kryesor u krijua duke pasur parasysh përdoruesit e aksesueshmërisë dhe lexuesit të ekranit. Ka një sistem të dobishëm bar-navigimi.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate