JungYulKim.com Prime Survey

KTHEHU MBRAPA

Anketa kryesore e JungYulKim.com 2024 tani është duke u zhvilluar.

Çfarë janë gjithsesi 'numrat e thjeshtë'?

Numrat e thjeshtë janë një nënbashkësi e numrave natyrorë .

Numrat natyrorë janë 'numrat numërues':

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ,11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20...

Numrat e thjeshtë janë ata që nuk mund të ndahen në mënyrë të barabartë me asnjë numër tjetër përveç numrit 1 ose të vetvetes:

1, 2 , 3 , 4, 5 , 6, 7 , 8, 9, 10, 11 , 12, 13 , 14, 15, 16, 17, 18 , 19 , 20...

Shiko?

2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43, 47, 53, 59, 61...

Pavarësisht se sa i madh është një numër i thjeshtë, gjithmonë ka një numër tjetër të thjeshtë më të madh se ai.

Ne nuk kemi asnjë mënyrë për të parashikuar se cili do të jetë numri i thjeshtë i ardhshëm, dhe për shkak të kësaj, numrat e thjeshtë mbeten të panjohur për njeriun. Ato thjesht nuk mund të parashikohen. Nuk ka asnjë formulë për të përshkruar të gjithë numrat e thjeshtë.

Mund të testojmë nëse një numër është i thjeshtë. Metodat për ta bërë këtë janë të njohura. Megjithatë, ne nuk mund të parashikojmë se cili do të jetë numri i thjeshtë i ardhshëm.

Në botën moderne teknologjike, kjo krijon shumë vështirësi. Si mund të sigurohen vërtet të dhënat kur e gjithë kriptografia mbështetet në diçka kaq krejtësisht të panjohur?

Me të vërtetë ky është një mister dhe 'i padukshëm'.

Pse të anketohen numrat e thjeshtë?

Pse jo!

A është diçka vërtet 'e rastësishme'? Unë do të thoja që jo ...

Motoja jonë është: Nuk është një 'Anketim i rastësishëm', është një 'Anketim Kryesor'.

Si një shënim interesant, numri i telefonit nga i cili po kryhet Anketa e Kryeministrit nuk është numër kryesor. Kjo ka kuptim sepse sondazhi është i paanshëm. Pra, si është të kesh një numër të thjeshtë dhe çfarë mund të dimë për këtë?

Pak njerëz e dinë se numrat e thjeshtë janë në fakt shumë të rëndësishëm për jetën tonë të përditshme. Pra, JungYulKim.com ka vendosur me guxim të gjejë përgjigje direkt nga njerëzit që përdorin numrat kryesorë çdo ditë. Çuditërisht, disa prej tyre as nuk e dinë.

Vetëm numrat kryesorë të telefonit kualifikohen për këtë anketë ekskluzive.

Pyetjet e anketës janë si më poshtë:

Numri një: A e dini se numri juaj i telefonit është një numër kryesor?

Numri dy: A e dini se numrat e thjeshtë pjesëtohen vetëm me numrin një dhe me veten?

Numri tre: A e dini se numrat e thjeshtë nuk mund të parashikohen?

Rezultatet e hershme:

Aktualisht: 100% e pjesëmarrësve në anketë iu përgjigjën JO të tre pyetjeve.

Kjo na tregon se njerëzit që përdorin numra të thjeshtë as që e dinë atë. E mahnitshme.

Për të mos qenë mashtrues me përdorimin e këtyre të dhënave statistikore, më duhet gjithashtu t'ju them se deri tani vetëm një pjesëmarrës në anketë. Ishte një tjetër që iu përgjigj në mënyrë efektive të tre pyetjeve, por përgjigjet e tyre nuk bëhen pjesë e sondazhit, sepse ata u përgjigjën JO kur u pyetën 'A do të donit të merrnit pjesë në një anketë të shkurtër'. Nga pikëpamja etike, përgjigjet e tyre nuk mund të përfshihen në rezultatet e këtij sondazhi. Ata u përgjigjën JO PO PO. Interesante...

Sondazhit i ka ardhur fundi. Ajo që kemi mësuar është se anketimi është punë e vështirë. Njerëzit nuk i pëlqejnë sondazhet dhe rrallëherë dëshirojnë t'i përgjigjen pyetjeve të sondazhit. Një pozitive është se, ndërsa fliste me një pjesëmarrës në sondazh, pjesëmarrësi sugjeroi që faqja e internetit të kishte një 'Maskotë'. TP-Speedline doli në skenë si maskota e re e JungYulKim.com. Ai po bën një punë të shkëlqyer, madje ka faqen e tij!

KTHEHU MBRAPA

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate