JungYulKim.com

Grundartikeln utformades som en ensidig webbplats utan bilder och utan externa länkar. Detta gjordes för att hela webbplatsen skulle kunna skickas via e-post. Filstorleken är liten, eftersom den endast innehåller html-text.


Läs berättelsen
Gå med i Snowball
Fight Corruption

Längst ner i berättelsen hittar du metoden som användes för att översätta hela berättelsen, samtidigt som HTML-länkar bevarades etc. Det är en HTML-översättare: med tillstånd av DCKIM.com


DCKIM MJUKVARA


Här är några mycket små men mycket användbara program i html-form tillgänglig gratis, med tillstånd av DCKIM.com

Dessa förlitar sig på din telefons webbläsare för att göra allt arbetet med att översätta.


hitTheCrawl

DET HÄR BARA IN!!!

Denna webbplats har framgångsrikt bäddats in i den nedlagda BLOGGEN för en berömd kändis i kraft av en juridiskt oundviklig direkt extern referens. Ta en titt själv. Jag var inte säker på att detta var möjligt, och tänkte till och med att dimensionerna på den föreslagna bilden kanske skulle orsaka problem... Det visade sig inte vara fallet. Jag antar att det är vad som händer när du tappar kontrollen över din domän. På ett konstigt sätt är det här mycket exakt det han gjorde mot mig. För en skådespelare är deras verktyg självreklam. För en snickare är det bara hammare och skruvmejslar, kanske en mejsel, kanske ett hyvel i fickstorlek, olika skiftnycklar, en uppsättning som har byggts upp och samlats under åren. Qisas. Prisad vare Allah(SWT), den ende, den Allsmäktige(SWT) som har gjort detta åt mig.

TP-Speedline har upptäckts

i den nedlagda bloggen av Justin Theroux , som, om du inte visste, är någon slags hollywoodkändis, en prisbelönt skådespelare. Kolla in den på http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html ,
där det fanns en sida om Jung-Yul Kim cirka 2011. Njut.


Comedy Dialogue som återupprättar händelserna den 1 februari 2023.

Denna dialog är helt spekulativ och representerar inte hur detta faktiskt gick till. Om det bara fanns en text-till-tal som kunde läsa en tvådelad dialog.


JungYulKim.com Prime Survey: Är ditt nummer Prime och du visste aldrig det?

Denna undersökning syftar till att visa att människor använder primtal varje dag, medan de kanske är helt omedvetna om det och det kan bara vara så att de inte heller är medvetna om vår bevisade oförmåga att förstå sådana tal. Det har grundligt bevisats att primtal inte kan förstås av människan. Ska dessa siffror därför kategoriseras som "religiösa-osedda"?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (med Mascot: TP-Speedline)

Allt en Jung-Yul Kim superfan kan önska sig!


Externa länkar

Obs: Dessa länkar lämnar denna webbplats och går till andra platser på internet som med största sannolikhet innehåller bilder.


Kontaktinformation


Jung Yul Kim


Obs: Huvudartikeln utformades med tillgänglighet och skärmläsare i åtanke. Den har ett praktiskt bar-navigationssystem.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate