JungYulKim.com Komedidialog

Återgå till webbplatsmenyn

JungYulKim.coms nya maskot presenteras nedan! (scrolla ner)

Komedidialog "vänster och höger".

Datumet är trettioförsta januari i år tvåtusen och tjugotre, två modiga detektiver från toalettpapperstjänsten måste kämpa mot ogynnsamma förhållanden för att bli triumferande och segerrika. Det här är historien om hur Dotcom Kim och sergeant Peartree räddade en hel verktygsuppsättning från de farliga klorna på Malevolence and Compassion Skilled Trades Bureau. Allt började när ett nödsamtal kom in från TPSB klockan 14:30 Eastern Standard Time:

bBBBRrrrrriiiinnNNNG! (telefon)

bbbBBBRrrrrriiiiNNNGgg! (telefon)

BBBRrrrrriiiiNNNG! (telefon)

KIM Jag svarade i telefonen så snabbt jag kunde när jag såg att det var du!

TPSB Jag efterlyser en fråga som är mest brådskande. Jag vill att du går till kontoret för Skilled Trades Bureau och beslagtar en hantverkares verktygsuppsättning omedelbart.

KIM Whatever för kommer jag att lägga beslag på den här verktygsuppsättningen? Är verktygssatsen i fara?!

TPSB D..k..ssshhhhhh...(linjen blir tyst)

KIM NEEEEJ! Är verktygen säkra?! ELLER är verktygen OSÄKRA!!??

...sssssshhssss...(kopplingston)

KIM SVAR MEEEEeeee!!!!....

(tyst)

KIM (tyst, en tår rullar nerför hans kind)

Sarge jag hörde ALLT MAN! Samtalet var på högtalartelefon, LETS ROLL.

KIM Verktygen är... verktygen riskerar att försvinna eller försvinna. Jag tror att vi båda vet det nu...

Sarge NO KIM! Vi kan helt enkelt inte tillåta det!

...placerar händerna tillsammans på mittkonsolen och slår båda på strömbrytaren för att sätta på sirenerna...

Med pedalen till metallen drar de ut ur stationshuset vid dirty-2 Division och går omedelbart in i komplett GRIDLOCK.

KIM Nu när klockan är exakt 14:42 skickar jag ett kort e-postmeddelande till Mr. MURDOCK.

Sarge Ja, men varför ropar du hans efternamn åt mig?

KIM Är du säker på att jag skriker?

Sarge Ja, jag kan se eftersom bokstäverna är med "BOSTAVER".

KIM Wow, lugn, du behöver inte skrika orden "all-caps" åt mig.

De tillbringade de följande tre timmarna med att krypa i grus. När de kom till MCSTB var kontoren redan stängda. De stänger klockan 15.00. Eftersom de inte ville använda sina speciella toalettpapperskrafter som de har, bestämde de sig för att återvända nästa dag på morgonen.

Sarge Vi är på MCSTB nu.

KIM Ja, det är sant, och det verkar vara stängt.

Sarge Jag vill inte att vi ska använda våra extra speciella toalettpapperskrafter just nu.

KIM Låt oss återvända till våra respektive hem och sedan återgå till Hot Pursuit av denna fråga i morgon bitti, eftersom den är av yttersta vikt.

De två detektiverna återvänder hem och samlas igen tidigt på morgonen vid dirty-2 Division

Återigen i kryssaren ser de varandra i ögonen, knäpper händerna och slår på sirenerna igen, FÖR EN SISTA GÅNG. De kommer att rädda den verktygsuppsättningen oavsett konsekvenserna.

Sarge VI MÅSTE SPARA DET VERKTYGSSETT OAVSETT KONSEKVENSER!

KIM Jag håller med

De två rusar över staden, sirener bultar, tutande. De anländer till MCSTB.

Sarge Jag kommer att må mycket bättre när jag vet att verktygen inte längre riskerar att försvinna eller försvinna.

KIM Oroa dig inte! Vi KOMMER att hitta de verktygen och SKA spara de verktygen! Det är absolut nödvändigt att vi som TPS-officerare visar empati för allt och av alla anledningar.

Sarge Vad menar du exakt?

KIM De där verktygen, de stackars verktygen måste vara så rädda, så rädda just nu.

Sarge Verktygen? Verktyg har inga känslor.

KIM GÖR DE! De har känslor!

Sarge (tyst)

KIM Du förstår Sarge, jag är en extremt religiös person. Den kanadensiska lagen ger rättigheter, så väldigt många rättigheter.

Sarge (tyst)

KIM I Kanada har vi vår speciella lag som kallas Charter of Rights and Freedoms. Det ger specifika rättigheter till medborgare i detta rättvisa land, men hur är det med djur? Hur är det med djur? Borde inte djur få rättigheter för Sarge?

Sarge Ja, självklart borde de...

KIM Och hur är det med träden? Staden stiftar stadgar som hindrar människor från att hugga ner träden. Personligen tror jag på de rättigheterna.

Sarge visst...

KIM Ser du inte vad jag säger Sarge? Djur har rättigheter, växter har rättigheter, men hur är det med rättigheterna för In-animate objekt? Borde inte In-animate objekt ha samma rättigheter som alla andra saker som finns har?

Sarge , jag tror jag förstår vad du säger...

KIM Ja! Exakt Sarge! Dessa verktyg borde i verkligheten ha samma rättigheter som växter, djur eller till och med människor. Stadgan bör skydda allt lika och inte bestämma vad som bör och inte bör ha rättigheter.

Sarge ...så vad du säger är att det inte spelar någon roll vem som äger verktygen...

KIM Precis, det spelar ingen roll, för ingen kan egentligen vara ägare till verktygen. Det är själva verktygen vi sparar. Nu bad TPSB att vi skulle "gripa" verktygen men jag skulle föredra att använda termen "befriande". Dessa stackars små rädda verktyg, de kan försvinna eller tappa bort när som helst. Nej, du behöver inte kontakta ägaren för att få tillstånd. Det är själva verktygen som vi heroiskt räddar.

Sarge jag håller med ditt påstående.

KIM I framtiden tror jag att vårt samhälle så småningom kommer att acceptera rättigheterna för In-animate objekt som SÅ värdefulla, och kanske till och med MER värdefulla än vi är. I "Framtidsstadgan" vet jag att våra handlingar idag, denna ödesdigra dag, i efterhand kommer att ses som korrekta.

Sarge vad?

KIM Fan det Sarge!

Sarge Murdock har rättigheter enligt stadgan om rättigheter och friheter, närmare bestämt avsnitt 8: "Alla har rätt att vara säkra mot orimlig husrannsakan eller beslag."

KIM Åh suuuuure... Men hur är det med rättigheterna för dessa verktyg? Dessa rädda små verktyg, som inte ens vet om de en dag kommer att användas i snideri och faktisk tillverkning av andra fysiska föremål. Vad skulle de verktygen tycka om det?!

Sarge ...uuuhhhhh...

KIM OCH! Och, hur är det med mina stadgarrättigheter?! Har jag inte rätt till MIN religiösa övertygelse? Och att tro på vilken religion jag än vill, oavsett vad det är?

Sarge jag är inte säker på vad du menar, men snälla fortsätt.

KIM MÅSTE JAG STÄVA DET FÖR DIG?

Sarge (osäker på hur jag ska svara)

KIM JAG ÄR EN AVgudsdyrkare!... Där! Jag sa det, jag sa det till slut. Jag är en hardcore idolater. Jag tror på döda föremåls gudomlighet och jag dyrkar dem.

Sarge Åh... nu förstår jag. Enligt toalettpapperstjänstens egna policyer måste jag både gratulera och välkomna dig för din enastående religion. Bravo.

KIM Exakt, och om jag måste gå "Charter versus Charter" för att upprätthålla min religiösa plikt gentemot dessa verktyg, SKA JAG GÖRA DET.

Sarge Hur går det med din webbplats utan samband med detta?

KIM Åh, jag vet inte, jag har glömt lösenordet till kontot, så jag kan inte betala avgiften för en dollar per månad. Egentligen är det inte särskilt viktigt för mig eftersom en dot com-domän, även med mitt eget namn, och som jag själv registrerat, inte är viktig för mig. Jag menar... det är inte som att det har en själ eller rättigheter eller något. Det är inte ens ett fysiskt föremål som idolerna som jag dyrkar.

Sarge ja. Inget att oroa sig för.

KIM Precis. Dessutom, vilken idiot skulle betala värdefulla pengar för att köpa ett domännamn med någon annans namn på? 198 euro är mycket pengar för ett icke-fysiskt föremål.

Sarge Hur vet du det framtida försäljningspriset?

KIM HAR INGEN TID FÖR DET NU, LÅT OSS GÅ SPAR DESSA VERKTYG!

De tar verktygen och lurar sekreteraren genom att säga att de levererar dem till Mr. Murdock.

Sarge Bra att vi lurade sekreteraren genom att säga att vi levererade verktygen till Mr. Murdock.

KIM Jag kommer nu att skicka ett e-postmeddelande till Mr. MURDOCK eftersom klockan är exakt 09:06.

Sarge Du behöver inte ropa hans namn, jag står här.

KIM Förlåt, mitt finger halkade på caps-lock-nyckeln. Jisses, jag hoppas att e-postmeddelandet jag just har skickat inte är konkreta bevis för att inte lyda en stadga i förhållande till Civil Remedies Act. Jag menar $2501.60 är mer än $1000.

Sarge Oroa dig inte, bara nybörjare rensar pengar över $1000 hos justitieministern. Jag menar, det är inte 2021 längre, kom över det...

Och... slutet av scenen.

ATT OLYDA EN STATY är det värsta i sinnet för en avgudadyrkare.

Notera: Sedan detta skrevs har det fastställts att försäljningen av denna webbplats med största sannolikhet kan hänföras till kontraktsbrotten som inträffade som en konsekvens av 2023 års skådespelarstrejk. Vid den tiden bröt många skådespelare sina kontrakt med sina talangbyråer. Om Talangbyrån ägde en webbdomän och hade registrerat den och drivit den på uppdrag av en skådespelare, och i den skådespelarens namn, och med den skådespelarens tillstånd... Här har vi resultatet. Det verkar väldigt passande, och otroligt ironiskt att HANS FÖRBUND tycks ha vidtagit åtgärder som har varit skadliga för HANS INTRESSEN. Wow, precis som en annan killes fackförening gjorde. Försök gissa vilken kille.

Nu avtäcker JungYulKim.coms officiella maskot!

Maskoten kallas 'TP-speedline'

JungYulKim.coms officiella maskot, TP-hastighetslinje

Återgå till webbplatsmenyn

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate