JungYulKim.com

Grunnleggende artikkelen ble utformet som en enkeltside nettside uten bilder og uten eksterne lenker. Dette ble gjort for å gjøre det mulig å sende hele nettsiden via e-post. Filstørrelsen er liten, siden den kun inneholder html-tekst.


Les historien
Bli med i snøballkampen
korrupsjon

Helt nederst i historien finner du metoden som ble brukt til å oversette hele historien, samtidig som HTML-lenker osv. bevares. Det er en HTML-oversetter: Courtesy of DCKIM.com


DCKIM-PROGRAMVAREN


Her er noen veldig små, men veldig nyttige programvarer i html-form tilgjengelig gratis, med tillatelse fra DCKIM.com

Disse er avhengige av telefonens nettleser for å gjøre alt arbeidet med å oversette.


hitTheCrawl

DETTE BARE INN!!!

Denne nettsiden har blitt integrert i den nedlagte BLOGGEN til en berømt kjendis i kraft av en juridisk uunngåelig direkte ekstern referanse. Ta en titt selv. Jeg var ikke sikker på at dette var mulig, og tenkte til og med at dimensjonene til det foreslåtte bildet kanskje ville forårsake et problem... Viser seg ikke å være tilfelle. Jeg antar at det er det som skjer når du mister kontrollen over domenet ditt. På en merkelig måte er dette veldig nøyaktig det han gjorde mot meg. For en skuespiller er verktøysettet deres selvpromotering. For en snekker er det bare hammere og skrutrekkere, kanskje en meisel, kanskje et fly i lommestørrelse, forskjellige skiftenøkler, et sett som har blitt bygget opp og samlet opp gjennom årene. Qisas. Priset være Allah(SWT), den eneste, den Allmektige(SWT) som har gjort dette for meg.

TP-Speedline er oppdaget

i den nedlagte bloggen til Justin Theroux , som, hvis du ikke visste det, er en slags hollywood-kjendis, en prisvinnende skuespiller. Sjekk den ut på http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, hvor det var en side om Jung-Yul Kim rundt 2011. Nyt det.


Komediedialog som gjenskaper hendelsene 1. februar 2023.

Denne dialogen er fullstendig spekulativ og representerer ikke hvordan dette faktisk skjedde. Hvis det bare var en tekst-til-tale som kunne lese en todelt dialog.


JungYulKim.com Prime Survey: Er nummeret ditt Prime og du visste det aldri?

Denne undersøkelsen har som mål å vise at folk bruker primtall hver dag, mens de kanskje er helt uvitende om det, og det kan være at de også er uvitende om vår beviste manglende evne til å forstå slike tall. Det er grundig bevist at primtall ikke kan forstås av mennesket. Er disse tallene derfor å kategorisere som 'religiøst-usett'?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (med Mascot: TP-Speedline)

Alt en Jung-Yul Kim superfan kan ønske seg!


Eksterne linker

Merk: Disse koblingene forlater denne nettsiden og går til andre steder på internett som mest sannsynlig inneholder bilder.


Kontaktinformasjon


Jung Yul Kim


Merk: Hovedartikkelen ble utviklet med tanke på tilgjengelighet og skjermlesere. Den har et praktisk bar-navigasjonssystem.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate