JungYulKim.com Komediedialog

Gå tilbake til sidemenyen

JungYulKim.coms nye maskot er avduket nedenfor! (bla nedover)

'Venstre og Høyre' Komediedialog

Datoen er 31. januar i år to tusen og tjuetre, to modige detektiver fra toalettpapirtjenesten må kjempe mot ugunstige forhold for å bli triumferende og seirende. Dette er historien om hvordan Dotcom Kim og sersjant Peartree reddet et helt verktøysett fra de farlige klørne til Malevolence and Compassion Skilled Trades Bureau. Det hele startet da et nødanrop kom inn fra TPSB klokken 14:30 Eastern Standard Time:

bBBBRrrrrriiiinnNNNG! (telefon)

bbbBBBRrrrrriiiiNNNGgg! (telefon)

BBBRrrrriiiiNNNG! (telefon)

KIM Jeg tok telefonen så raskt jeg kunne da jeg så at det var deg!

TPSB Jeg oppfordrer til et spørsmål som haster mest. Jeg trenger at du går til kontoret til Skilled Trades Bureau og beslaglegger en håndverkers verktøysett umiddelbart.

KIM Uansett vil jeg gripe dette verktøysettet? Er verktøysettet i fare?!

TPSB D..k..ssshhhhhh...(linjen blir stille)

KIM NEI! Er verktøyene trygge?! ELLER er verktøyene USIKRE!!??

...sssssshhssss...( summetone)

KIM SVAR MEEEEeeee!!!!....

(stille)

KIM (stille, en tåre triller nedover kinnet hans)

Sarge jeg hørte ALT MAN! Samtalen var på høyttalertelefon, LETS ROLL.

KIM Verktøyene er... verktøyene står i fare for å bli borte eller forlagt. Jeg tror vi begge vet det nå...

Sarge NO KIM! Vi kan rett og slett ikke tillate at det skjer!

...ved å legge hendene sammen på midtkonsollen, snur de begge bryteren for å sette på sirenene...

Med pedalen til metallet skreller de ut av stasjonshuset ved dirty-2 Division, og går umiddelbart inn i komplett GRIDLOCK.

KIM Nå som klokken er nøyaktig 14:42 sender jeg en kort e-post til Mr. MURDOCK.

Sarge Ja, men hvorfor roper du etternavnet hans til meg?

KIM Er du sikker på at jeg roper?

Sarge Ja, jeg kan se det fordi bokstaven er med 'ALL STOFFER'.

KIM Wow, ro deg ned, ingen grunn til å rope ordene "all-caps" til meg.

De tilbrakte de neste tre timene med å krype i grus. Da de ankom MCSTB, var kontorene allerede stengt. De stenger klokken 15.00. Da de ikke ønsket å bruke de spesielle toalettpapirkreftene de har, bestemte de seg for å returnere neste dag om morgenen.

Sarge Vi er på MCSTB nå.

KIM Ja, det er sant, og det ser ut til å være lukket.

Sarge Jeg ønsker ikke at vi skal bruke våre ekstra spesielle toalettpapirkrefter akkurat nå.

KIM La oss gå tilbake til våre respektive hjem og deretter gå tilbake til Hot Pursuit av dette problemet i morgen tidlig, siden det er ekstremt viktig.

De to detektivene kommer hjem og samles igjen tidlig om morgenen ved dirty-2 Division

Igjen i cruiseren ser de hverandre i øynene, spenner hendene og slår på sirenene igjen, FOR EN SISTE GANG. De kommer til å redde det verktøysettet uansett konsekvensene.

Sarge VI MÅ LAVE DET VERKTØYSETT UANSET KONSEKVENSER!

KIM JEG ENIG

De to suser over byen, sirener buldrer, tut. De ankommer MCSTB.

Sarge Jeg vil føle meg mye bedre når jeg vet at verktøyene ikke lenger er i fare for å bli borte eller forlagt.

KIM Ikke bekymre deg! Vi VIL finne disse verktøyene og VIL spare de verktøyene! Det er viktig at vi som TPS-offiserer viser empati for alle ting og av alle grunner.

Sarge Hva mener du egentlig?

KIM De verktøyene, de stakkars verktøyene må være så redde, så redde akkurat nå.

Sarge Verktøyene? Verktøy har ikke følelser.

KIM GJØR DE! De har følelser!

Sarge (stille)

KIM Du ser Sarge, jeg er en ekstremt religiøs person. Den kanadiske loven gir rettigheter, så veldig mange rettigheter.

Sarge (stille)

KIM I Canada har vi vår spesielle lov kalt Charter of Rights and Freedoms. Det gir spesifikke rettigheter til borgere i dette rettferdige landet, men hva med dyr? Hva med dyr? Bør ikke dyr få rettigheter også Sarge?

Sarge Ja, selvfølgelig burde de...

KIM Og hva med trærne? Kommunen lager vedtekter som hindrer folk i å felle trærne. Personlig tror jeg på disse rettighetene.

Serge visst...

KIM Ser du ikke hva jeg sier Sarge? Dyr har rettigheter, planter har rettigheter, men hva med rettighetene til levende objekter? Bør ikke In-animate-objekter ha de samme rettighetene som alle andre ting som finnes har?

Serge , jeg tror jeg ser hva du sier...

KIM Ja! Akkurat Sarge! Disse verktøyene burde i virkeligheten ha alle de samme rettighetene til planter, dyr eller til og med mennesker. Charteret skal beskytte alt likt, og ikke bestemme hva som skal og ikke bør ha rettigheter.

Sarge ...så det du sier er, det spiller ingen rolle hvem som eier verktøyene...

KIM Akkurat, det spiller ingen rolle, for ingen kan egentlig være eier av verktøyene. Det er selve verktøyene vi sparer. Nå ba TPSB om at vi skulle "gripe" verktøyene, men jeg foretrekker å bruke begrepet "frigjørende". De stakkars små redde verktøyene, de kan bli tapt eller forlagt når som helst. Nei, det er ikke nødvendig å kontakte eieren for å få tillatelse. Det er selve verktøyene vi heroisk redder.

Sarge jeg er enig i utsagnet ditt.

KIM I fremtiden tror jeg at samfunnet vårt til slutt vil akseptere rettighetene til In-animate objekter som SÅ verdifulle, og kanskje til og med MER verdifulle enn vi er. I 'Fremtidscharteret' vet jeg at handlingene våre i dag, på denne skjebnesvangre dagen, vil bli sett på som korrekte i ettertid.

Sarge hva?

KIM Darn it Sarge!

Sarge Murdock har rettigheter i henhold til Charter of Rights and Freedoms, nærmere bestemt seksjon 8: "Alle har rett til å være sikret mot urimelig ransaking eller beslag."

KIM Oh suuuuure... Men hva med rettighetene til disse verktøyene? Disse redde små verktøyene, som ikke engang vet om de en dag vil bli brukt i utskjæring og faktisk produksjon av andre fysiske gjenstander. Hva ville disse verktøyene tenke om det?!

Sarge ...uuuhhhhh...

KIM OG! Og hva med mine charterrettigheter?! Har jeg ikke rett til MIN religiøse tro? Og å tro på hvilken religion jeg vil, uansett hva det er?

Sarge, jeg er ikke sikker på hva du mener, men fortsett.

KIM MÅ JEG STAVE DET FOR DEG?

Sarge (ikke sikker på hvordan jeg skal svare)

KIM JEG ER EN AVgudsdyrker!... Der! Jeg sa det, jeg sa det til slutt. Jeg er en hardcore avgudsdyrker. Jeg tror på det guddommelige til livløse gjenstander, og jeg tilber dem.

Sarge Å... nå forstår jeg. I henhold til toalettpapirtjenestens egne retningslinjer, er jeg pålagt å både gratulere og imøtekomme deg for din enestående religion. Bravo.

KIM Akkurat, og hvis jeg må gå "Charter versus Charter" for å opprettholde min religiøse plikt til disse verktøyene, GJØR JEG DET.

Serge Uten tilknytning til dette, hvordan kommer nettstedet ditt?

KIM Åh, jeg vet ikke, jeg har glemt passordet til kontoen, så jeg kan ikke betale en dollar per måned. Egentlig er det ikke veldig viktig for meg da et dot com-domene, selv med mitt eget navn, og som jeg selv har registrert, ikke er viktig for meg. Jeg mener... det er ikke slik at det har en sjel eller rettigheter eller noe. Det er ikke engang en fysisk gjenstand som idolene jeg tilber.

Sarge ja. Ikke noe å bekymre seg over.

KIM Akkurat. Dessuten, hvilken idiot ville betale verdifulle penger for å kjøpe et domenenavn med noen andres navn på? 198 euro er mye penger for en ikke-fysisk gjenstand.

Sarge Hvordan vet du fremtidig salgspris?

KIM INGEN TID TIL DET NÅ, LA OSS GÅ LAGRE DISSE VERKTØYENE!

De tar verktøyene og lurer sekretæren ved å si at de leverer dem til Mr. Murdock.

Sarge Bra vi lurte sekretæren ved å si at vi leverte verktøyene til Mr. Murdock.

KIM Jeg vil nå sende en e-post til Mr. MURDOCK siden klokken er nøyaktig 9:06.

Sarge Du trenger ikke å rope navnet hans, jeg står her.

KIM Beklager, fingeren gled på caps-lock-tasten. Jøss, jeg håper e-posten jeg nettopp har sendt ikke er konkrete bevis på at man ikke adlyder en lov i forhold til sivile rettsmidler. Jeg mener $2501,60 er mer enn $1000.

Sarge Ikke bekymre deg, bare nybegynnere klarerer penger i overkant av $1000 hos Attourney General. Jeg mener, det er ikke 2021 lenger, kom over det...

Og... slutten av scenen.

Å ULYDGE EN STATUE er det verste i sinnet til en avgudsdyrker.

Merk: Siden dette ble skrevet, har det blitt fastslått at salget av denne nettsiden mest sannsynlig kan tilskrives kontraktsbruddene som skjedde som en konsekvens av 2023 Actor's Strike. På den tiden brøt mange skuespillere kontraktene sine med talentbyråene sine. Hvis Talentbyrået eide et web-domene og hadde registrert det og drevet det på vegne av en skuespiller, og i den skuespillerens navn, og med den skuespillerens tillatelse... Her har vi resultatet. Det virker veldig passende, og utrolig ironisk at HANS UNION ser ut til å ha tatt grep som har vært skadelig for HANS INTERESSER. Wow, akkurat som det en annen fyrs fagforening gjorde. Prøv å gjette hvilken fyr.

Avduker nå JungYulKim.coms offisielle maskot!

Maskoten kalles 'TP-speedline'

JungYulKim.coms offisielle maskot, TP-hastighetslinje

Gå tilbake til sidemenyen

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate