JungYulKim.com

Artikel pengasas telah direka sebagai laman web satu halaman tanpa gambar dan tanpa pautan luar. Ini dilakukan untuk membolehkan keseluruhan laman web dihantar melalui e-mel. Saiz fail adalah kecil, kerana ia mengandungi teks html sahaja.


Baca Kisah
Sertai Bola Salji
Memerangi Rasuah

Di bahagian paling bawah cerita, anda akan menemui kaedah yang digunakan untuk menterjemah keseluruhan cerita, sambil mengekalkan pautan HTML dll. Ia adalah penterjemah HTML: Ihsan DCKIM.com


PERISIAN DCKIM


Berikut adalah beberapa perisian yang sangat kecil tetapi sangat berguna dalam bentuk html yang tersedia secara percuma, ihsan DCKIM.com

Ini bergantung pada penyemak imbas telefon anda untuk melakukan semua kerja penterjemahan.


hitTheCrawl

INI BARU DALAM!!!

Laman web ini telah berjaya dibenamkan dalam BLOG yang tidak digunakan oleh seorang selebriti terkenal berdasarkan rujukan luaran langsung yang tidak dapat dielakkan secara sah. Cuba tengok sendiri. Saya tidak pasti bahawa ini mungkin, malah terfikir, mungkin dimensi imej yang dicadangkan akan menyebabkan masalah... Ternyata tidak begitu. Saya rasa itulah yang berlaku apabila anda kehilangan kawalan ke atas domain anda. Dalam cara yang pelik, ini adalah perkara yang tepat yang dia lakukan kepada saya. Bagi seorang pelakon, set alat mereka ialah promosi diri. Bagi seorang tukang kayu itu hanyalah tukul dan pemutar skru, mungkin pahat, mungkin satah bersaiz poket, pelbagai sepana, satu set yang telah dibina dan terkumpul selama ini. Qisas. Segala puji bagi Allah (SWT), satu-satunya, Yang Maha Esa (SWT) yang telah melakukan ini untuk saya.

TP-Speedline telah dikesan

dalam blog Justin Theroux yang tidak digunakan , yang, jika anda tidak tahu, adalah sejenis selebriti hollywood, seorang pelakon yang memenangi anugerah. Lihat di http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, di mana terdapat halaman tentang Jung-Yul Kim sekitar tahun 2011. Selamat mencuba.


Dialog Komedi Melakonkan Semula Peristiwa 1 Februari 2023.

Dialog ini benar-benar spekulatif dan tidak mewakili bagaimana ini sebenarnya berlaku. Kalaulah ada text-to-speech yang boleh membaca dialog dua bahagian.


Tinjauan Perdana JungYulKim.com: Adakah Nombor Anda Utama dan Anda Tidak Pernah Mengetahuinya?

Tinjauan ini bertujuan untuk menunjukkan bahawa orang menggunakan nombor perdana setiap hari, sementara mereka mungkin tidak menyedarinya sepenuhnya dan mungkin mereka juga tidak menyedari ketidakupayaan kami yang terbukti untuk memahami nombor tersebut. Telah dibuktikan secara menyeluruh bahawa nombor perdana tidak dapat difahami oleh Manusia. Adakah angka-angka ini boleh dikategorikan sebagai 'agama-ghaib'?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (menampilkan Maskot: TP-Speedline)

Segala-galanya yang seorang peminat super Jung-Yul Kim mahukan!


Pautan Luaran

Nota: Pautan ini meninggalkan tapak web ini dan pergi ke tempat lain di internet yang kemungkinan besar mengandungi gambar.


Maklumat perhubungan


Jung Yul Kim


Nota: Artikel utama telah direka dengan mengambil kira Kebolehcapaian dan pengguna Pembaca Skrin. Ia mempunyai sistem navigasi bar yang berguna.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate