JungYulKim.com

Perustamisartikkeli suunniteltiin yksisivuiseksi verkkosivuksi ilman kuvia ja ulkoisia linkkejä. Tämä tehtiin, jotta koko sivusto voidaan lähettää sähköpostitse. Tiedoston koko on pieni, koska se sisältää vain html-tekstiä.


Lue tarina
Liity Lumipallotaistelu
korruptiota vastaan

Tarinan alareunasta löydät menetelmän, jolla koko tarina käännettiin säilyttäen HTML-linkit jne. Se on HTML-kääntäjä: DCKIM.comin luvalla


DCKIM-OHJELMISTO


Tässä on joitakin erittäin pieniä, mutta erittäin hyödyllisiä ohjelmistoja html-muodossa, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi DCKIM.com-sivustolta

Ne luottavat puhelimesi selaimeen tehdäkseen kaiken käännöstyön.


hitTheCrawl

TÄMÄ TÄSSÄ!!!

Tämä verkkosivusto on onnistuneesti upotettu kuuluisan julkkiksen käytöstä poistettuun BLOGiin laillisesti väistämättömän suoran ulkoisen viittauksen ansiosta. Katso itse. En ollut varma, että tämä oli mahdollista, ja jopa ajattelin, että ehkä ehdotetun kuvan mitat aiheuttaisivat ongelman... Kävi ilmi, että näin ei ole. Luulen, että näin tapahtuu, kun menetät verkkotunnuksesi hallinnan. Oudolla tavalla tämä on pitkälti juuri sitä, mitä hän teki minulle. Näyttelijälle heidän työkalut ovat itsensä edistäminen. Puuseppälle se on vain vasarat ja ruuvitaltat, ehkä taltta, ehkä taskukokoinen kone, erilaisia ​​avaimia, vuosien varrella koottu ja kertynyt sarja. Qisas. Ylistys Allahille (SWT), ainoalle, Kaikkivaltialle (SWT), joka on tehnyt tämän puolestani.

TP-Speedline on havaittu

käyttämättä jääneessä blogissa Justin Theroux , joka, jos et tiennyt, on jonkinlainen hollywood-julkkis, palkittu näyttelijä. Katso se osoitteessa http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, jossa oli Jung-Yul Kimistä noin 2011 kertova sivu. Nauti.


Komedia Dialogue toistaa 1. helmikuuta 2023 tapahtumia.

Tämä dialogi on täysin spekulatiivista, eikä se kuvaa sitä, miten tämä todellisuudessa tapahtui. Jos vain olisi tekstistä puheeksi, joka voisi lukea kaksiosaisen dialogin.


JungYulKim.com Prime Survey: Onko numerosi paras ja et koskaan tiennyt sitä?

Tämän kyselyn tarkoituksena on osoittaa, että ihmiset käyttävät alkulukuja joka päivä, vaikka he eivät ehkä ole täysin tietoisia siitä, ja voi olla, että he eivät myöskään ole tietoisia todistetusta kyvyttömyydestämme ymmärtää tällaisia ​​lukuja. On perusteellisesti todistettu, että ihminen ei voi ymmärtää alkulukuja. Pitäisikö nämä luvut luokitella "uskonnollisiksi-näkemättömiksi"?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (mukana maskotti: TP-Speedline)

Kaikkea Jung-Yul Kim -superfani voi toivoa!


Ulkoiset linkit

Huomautus: Nämä linkit poistuvat tältä verkkosivustolta ja menevät muihin paikkoihin Internetissä, jotka todennäköisesti sisältävät kuvia.


Yhteystiedot


Jung Yul Kim


Huomautus: Pääartikkeli on suunniteltu esteettömyys- ja näytönlukuohjelman käyttäjiä ajatellen. Siinä on kätevä baari-navigointijärjestelmä.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate