Luku likainen-2:

Pitkä & Lyhyt

Vuosi oli 2023: olin Toronton piirikoulun johtokunnan palveluksessa kunnossapitoosastolla puuseppänä vuodesta. Olin osapuolena kiistassa työpaikalla, ja sen jälkeen Lisa Kobayashi ohjasi minut lähtemään lomalle. Sanoisin "väärin". Tärkeä asia mainita on, että kauppa-työkaluni olivat edelleen yrityksen kuorma-autossa , ja minua estettiin laillisesti hakemasta niitä. "Muista, että työkalusi ovat kuorma-auton takana." Jumala siunatkoon enkeleitä, jotka varoittivat minua...

Viimeinen asia, jonka muistin, oli DC Kimin sähköposti, jossa luki: Olen tehnyt järjestelyjä saadakseni työkalusi. [1 a ] Luin sen eteenpäin: lähetyspäivä,. Seuraavana päivänä en enää voinut vastaanottaa sähköpostia, koska en ollut maksanut laskua. Asiaan liittymättömässä asiassa minut pidätettiin helmikuun 10. päivänä ja olin vankilassa, kunnes minut vapautettiinodottaa oikeudenkäyntiä. Olin syytön. Kaikki syytteet peruutettiin, ennen kuin oikeudenkäynti edes alkoi. Tämä ei ole se tarina...

Tämä on tarina siitä, kuinka Toronton poliisin etsivä, joka on myös kanadalainen jalkapalloilija ja myös Hollywood-näyttelijä, varasti koko työkalusarjani Kauppaneuvoston toimistosta .

Verkkotunnuksen uudelleenkäynnistys

Tämä on tarina siitä, kuinka paljastin totuuden siitä, mitä työkalusarjalleni tapahtui, ja käytin sitten Toronton poliisin omaa dot-com-verkkotunnusta paljastaakseni hänet.

Tämä on se verkkotunnus . Kaikkivaltias (SWT) on ottanut tämän verkkotunnuksen pois Jung-Yul Kimiltä ja antanut sen minulle.

Nimeni on Mohammed David ja tämä on se tarina...

Napsauta tätä oppiaksesi paljastamaan Jung-Yul Kim

Luku kolmekymmentäyksi:

Takuulla, tuoreena vankilasta

Minut vapautettiin takuita vastaan ​​neljän kuukauden oleskelun jälkeen. Kävelin tiellä hakemaan postini, laatikko oli täynnä . Palasin kotiin ja aloin lajitella kirjeitä. Postia lukiessani sain tietää, että autoni oli hinattu pois ja myyty, mikä on luonnollinen seuraus, kun yhdeksänkymmentä päivää on pidempi kuin kuusikymmentä päivää. Entinen: tavallinen takuiden tarkistus. Jälkimmäinen: Hinausyhtiön ruuma.

Työnantajani, TDSB, oli lähettänyt useita kirjeitä ja ilmoituksia tavaroiden noutamisesta Postista, mutta ne olivat jo kauan myöhässä . Selailin kouluneuvoston kirjeitä ja huomasin, että työsuhteeni oli irtisanottu, kun olin vielä vankilassa. Ajattelin: "Jos vain olisin voinut vastata heidän kirjeisiinsä": Sillä ei kuitenkaan ehkä ollut mitään merkitystä . Aloin miettiä: "Mitä työkaluilleni on koskaan tapahtunut?"... "Onko TDSB:ssä vielä työkaluni?" . Muistan vain sen sähköpostin DC Kimiltä: Olen tehnyt järjestelyjä saadakseni työkalusi. [1 b ] Voisin vain arvailla, oliko DC Kim todella ryhtynyt ottamaan työkaluni.

Missä työkaluni olivat?

Kului viikkoja, eikä minulla ollut mitään keinoa päästä käsiksi sähköpostiin kotona. Joten polkein polkupyörällä 8 km julkisille tietokoneille lukeakseni sähköpostejani. Luin DC Kimin päivätyn sähköpostin: Hyvää huomenta, herra MURDOCK, minulla on työkalusi hallussa [2] . Ajattelin itsekseni 'Se ei ole laillista. Kuinka koululautakunta voi antaa työkaluni Toronton poliisille ilman lupaani?' Katsoin muita DC Kimin sähköposteja ja luin uutiset : Työkaluni oli lähetetty Toronton poliisin omaisuusosastolle osoitteessa #2 Progress Avenue. Joo... Se kaikki tapahtui kauan sitten.

Sisään: koulun johtokunta - SAGE LEFT

Työskenneltyäni jonkin aikaa ja tarkasteltuani huolellisesti TDSB:n lähettämiä kirjeitä kirjoitin ja lähetin vastauksen, josta lähetin kopion MCSTC:lle (Maintenance & Construction Skilled Trades Council). Tämän kirjoittaminen kesti useita tunteja . Kirjeessäni koulun johtokunnalle sisällytin muun muassa vaatimuksen, että työkaluni palautetaan minulle mahdollisimman pian.

Asiakirjoiton siirto Trades Councilille

Viikkoja myöhemmin koululautakunnalta tuli vastauskirje. Luin ja luin. Kirje oli päivätty

Poistu: Koululautakunta - VAIHE VASEMMALLA

Tiesin heti, että Lisa Kobayashi oli huijari, joka yritti peitellä mitä todella tapahtui kirjoittamalla väärän päivämäärän. Hänen väitteensä ei voinut olla totta. Rauhallinen ja kerätty, seurasin jatkuvasti erilaisia ​​kirjeenvaihtoja. En kirjoittanut takaisin TDSB:lle tuolloin: Heidän kirjeessään vaadittiin erottamista. Ajattelin: "Kuka hän luulee olevansa, paavi?"

Napsauta tätä oppiaksesi paljastamaan Jung-Yul Kim

Luku kolmekymmentä:

Sisään: Skilled Trades Council - VAIHE VASEMMALLE

Seuraavina päivinä tein kaksi puhelua kauppaneuvostoon muutaman päivän välein. Molemmilla kerroilla tavoitin saman sihteerin . Kysyin häneltä työkaluista viitaten TDSB:n kirjeeseen, ja sihteeri aloitti : "Kyllä, työkalut olivat täällä, ja Toronton poliisi vei ne seuraavana päivänä". "Oliko se tammikuun tai helmikuun tienoilla?" 'Kyllä se oli.' '...ja onko sinulla vielä työkaluja mukanasi?' 'Ei. Se, mitä meillä oli, olivat ne kaikki, ja he ottivat ne kaikki. Toronton poliisiviranomainen sanoi tuovansa sen sinulle. Kiitin häntä ja puhelu loppui. Se oli tuottava puhelu. Yksinkertaista kyselyä ei pidä aliarvioida: sain vastaukseni. Sain suullisen vahvistuksen, että työkalut olivat tuossa toimistossa, joka on toisessa kerroksessa pitkiä portaita pitkin.

Kuitti puhelimitse

Sillä hetkellä tajusin viimein tarkalleen mitä tapahtui. Puhelinsoitto vahvisti koululautakunnan kirjeen sanoman. Työkalut olivat siellä kauppaneuvoston toimistoissa pitkän portaiden huipulla, ennen kuin DC Kim otti ne. Koululautakunnan kirjeessä annettu päivämäärä ei vastannut DC Kimin ilmoittamaa päivämäärää. Tämän kautta tiesin, että Lisa Kobayashi oli huijari, hän valehteli treffeistä . Tiesin kuitenkin, että kirje vahvisti sen, että työkalusarja, kaikki , oli kauppaneuvoston toimistoissa silloin, kun DC Kim otti sen. Koululautakunta asetti sen sinne ilman lupaani ja ilman pysyvää sopimusta tällaisesta toiminnasta.Huomasin, että tämä työkalujen laiton siirto rikkoi kouluneuvoston omia sisäisiä sääntöjä. Korostan myös, että kauppaneuvosto on erillinen ja itsenäinen kokonaisuus, kouluneuvoston oli laitonta tallettaa ja luovuttaa henkilökohtaista omaisuuttani kauppaneuvoston toimistoihin! Vaikka kauppaneuvosto on ammattiliittoni, minun olisi selvästi pitänyt pyytää lupaani. Tiesin myös, että kauppaneuvoston ja kouluneuvoston välillä ei ollut pysyvää sopimusta työkalujen siirrosta. Tiesin, että tämä oli erittäin huolestuttavaa, kun tarkastellaan sitä Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjan yhteydessä.

Kuitti ilman ilmoitusta

Tunsin, että kauppaneuvosto on laiminlyönyt minut. Eikö heillä ollut lakisääteinen velvollisuus ilmoittaa minulle, että heillä oli hallussaan työkaluni, jotka koulun johtokunta oletettavasti työnsi heille ja DC Kim otti ne? Mietin, mitä työväenliittojen normeja kauppaneuvosto saattoi rikkoa, koska se ei ilmoittanut minulle työkalujeni hallussapidosta. Puhelu sihteerin kanssa mahdollisti käsityksen siitä, mitä todellisuudessa oli tapahtunut. DC Kim otti työkaluni selvästi laittomalla tavalla, eikä vain sitä, DC Kim otti työkaluni ammattiliittoni , kauppaneuvoston, toimistoista. Laajennan sitä, kuinka todella järkyttävää tämä on suhteessa Kanadan oikeuksien ja vapauksien peruskirjaan. Minusta nämä toimet ovat räikeä ja mieletön loukkaus oikeuksiani ja ammattiliittoni, kauppaneuvoston ja ammattiliiton jäsenten oikeuksiin kaikkialla tässä asiassa.Tiesin, että ainoa vaihtoehtoni oli jatkaa rauhassa kirjeenvaihtoa.

Napsauta tätä oppiaksesi paljastamaan Jung-Yul Kim

Luku kaksikymmentäyhdeksän:

Toronton poliisin omaisuusosasto

Menin henkilökohtaisesti #2 Progress Avenuelle, Toronton poliisin omaisuusosastolle. Siellä pystyin vahvistamaan suullisesti, että työkaluni ovat tällä hetkellä heidän hallussaan. Puhuin myös joillekin virkamiehille siellä, että työkalut vietiin ammattiliittoni toimistosta ja että minulla ei ollut aikomusta hakea niitä ennen kuin sain perusteellisen selityksen. Lisäksi minulla ei ollut autoa.

TDSB:lle ja Trades Councilille tehtyjeni onnistuneiden kyselyjen jälkeen en nähnyt mitään pahaa yrittää soittaa DC Kimille. Soitin dirty-2 Divisionille

Seurasin jälleen postitse kauppaneuvoston kanssa heidän sihteerinsä kanssa käydyn puhelinsoiton jälkeen . Kirjeessä kauppaneuvostolle kysyin, mitä työkaluille tapahtui, ja pyysin palauttamaan ne. Todellisuudessa tiesin tarkalleen missä työkalut olivat. Pelasin vain tyhmää. Oikeastaan ​​halusin kirjoittaa jotain, joka sanoi, että työkaluni olivat olleet heidän hallussaan jossain vaiheessa .

Ammattitaitoinen kauppaneuvosto lähettää kuitin

Jälleen kesti kauan, päivästä toiseen, postia odotellessa... Lopulta sain vastauksen kauppaneuvostolta. Heidän kirjeensä oli päivätty. Siinä luki:

Mitä tulee työkaluihisi, saimme työkalusi toimistoon ja sen ympäristöön. Uskon, että Toronton poliisi poimi työkalut seuraavana päivänä. [4]

Poistu: Skilled Trades Council - VANISH MIDSTAGE

Tämä oli ensimmäinen ilmoitus, jonka ammattitaitoinen kauppaneuvosto antoi minulle, että he olivat vastaanottaneet työkaluni. Kauppaneuvoston antama päivämäärä ei täsmää , mutta todella tärkeää oli se, että he myönsivät, että heillä oli työkalut toimistossaan ja että Toronton poliisi otti ne pois! Nyt minulla oli todella todisteita. Minulla oli kirje kouluneuvostolta ja kirje kauppaneuvostolta, jotka molemmat vahvistivat saman asian, työkalut olivat kauppaneuvoston toimistossa , ja kauppaneuvoston kirje, jossa kerrottiin, että Toronton poliisi otti työkalut suoraan heidän toimisto.

Outoja faktoja vahvistettu

Tiesin, että minulla oli todisteet viedäkseni koko asian oikeuteen ja voittaakseni kädet alas. Olin innoissani nähdessäni vihdoin tuon todisteen, mutta sen sijaan, että ryhtyisin välittömiin oikeustoimiin , päätin jatkaa pikkuhiljaa, kunnes olin käyttänyt kaikki tähän asiaan liittyvät kirjeenvaihtoreitit. Koululautakunta oli erottanut minut, eivätkä he vastanneet enempää kirjeenvaihtoa, mutta voin silti ottaa yhteyttä kauppaneuvostoon ja DC Kimiin sähköpostitse. En ollut lähettänyt tähän liittyvää sähköpostia DC Kimille, koska aioin seurata ensin kouluneuvoston ja sitten kauppaneuvoston kautta ennen kuin varoitin DC Kimille millään tavalla. Kyllä, olin kärsivällisesti seurannut oikeaa toimintatapaa, seurannut peräkkäin ja rukoillut, että se onnistuisi.

Seuraavan askeleen ottaminen

Nyt minun oli vihdoin tullut aika palauttaa yhteys DC Kimiin. En ollut koskaan puhunut DC Kimin kanssa puhelimitse, olin kommunikoinut hänen kanssaan vain sähköpostitse ja vain yhden sähköpostiosoitteen kautta. Tämä oli alusta asti tarkoituksella tehty valinta. Käyttämällä vain muodollisia viestintäkeinoja olisi mahdollista saada täydellinen kirjaa kaikista vuorovaikutuksista .

Napsauta tätä oppiaksesi paljastamaan Jung-Yul Kim

Luku kaksikymmentäkahdeksas:

DC Kim - Sinulla on postia!

torstai10 kuukautta sen jälkeen, kun työkalut oli napattu pois, matkustin bussilla julkisten tietokoneiden luo ja kirjoitin pitkän sähköpostin DC Kimille, jossa kerroin eri huolenaiheistani, mukaan lukien:

Jos haluat, myönnä ystävällisesti, oletko jostain syystä takavarikoinut työvälineet, tai tunnusta, että olet jostain syystä varastanut työvälineet. Muuten sinun on selitettävä, kuinka olet voinut viedä työvälineeni kauppaneuvoston toimistoista ilman heidän lupaa ja ilman lupaani. Koululautakunnan virkailijat eivät voi pätevästi antaa Toronton poliisiviranomaiselle lupaa viedä kauppaneuvoston toimistosta omaisuutta, joka ei ole heidän vaan minun. [5 a ]

ja nauraen DC Kimin alentamisesta lisäsin:

Ei liity tähän, onnittelut uudesta tehtävästäsi Toronton poliisin liikenneosastolla . Toivon vastaustasi, onnea, Mohammed David [5 b ]

DC Kimin lyhyt vastaus

Matkustin takaisin kotiin, enkä mennyt takaisin tarkistamaan sähköpostiani muutamaan päivään. Kun tarkistin sähköpostini uudelleen, näin DC Kimin vastauksen: Mitään työkalujasi ei takavarikoitu. Koululautakunta ei halunnut työkalujasi, joten he leikkivät ne minulle säilytettäväksi. [6] Tiesin, että tämä tarkoitti yhtä asiaa: DC Kimillä ei ollut minkäänlaista lupaa ottaa työkaluja, eikä myöskään mitään hyvää syytä. Sähköpostissa kerrottiin, että DC Kim yritti kiistää, että tapahtuneessa oli jotain vikaa, eikä ehkä edes tiennyt , että paikka, josta hän otti työkalut, oli kauppaneuvoston toimisto. Kauppaneuvoston rakennus on hyvin lähellä kouluhallituksen parkkipaikkaa. Se on työkalujeni viimeinen tunnettu sijainti yrityksen kuorma-auton takana, minne olin jättänyt ne . Ajattelin: 'Kuinka DC Kim saattoi olla huomaamatta Valtavaa merkkiä kauppaneuvoston rakennuksen edessä? Tai jättiläinen kyltti ovella ollessaan matkalla sisään? Sen jälkeen en saanut enää sähköpostia DC Kimiltä, ​​se oli viimeinen .

Hänen sähköpostipäivänsä olivat ohi

Pian sen jälkeen tuli päivätty kirje

Napsauta tätä oppiaksesi paljastamaan Jung-Yul Kim

Luku 27:

Työkalusarja vaarassa

Palasin kotiin kaikki valokuvakopioimani asiakirjani kanssa ja aloin kirjoittaa kirjekuoriin erilaisten "suurien" osoitteita. Kirjeet ohjattiin dirty-2-divisioonaan, jossa DC Kim oli sijoittunut, ja myös Trades Councilille pitämään heidät ajan tasalla, ja myös kirje takaisin samalle lähettäjälle #2 Progress Avenuelta.

Postitus monille

Alle kuukaudessa koko työkalusarjani "hävitetään" . Lähetin ne kirjeet viipymättä. Lähetin myös sähköpostia samoille vastaanottajille ja toin heille kaikki valitukseni yhdellä iskulla. Kirjeissäni ja sähköposteissani esitin väitteeni: DC Kimin toimet olivat laittomia; DC Kimillä ei ollut oikeutta viedä työkalujani . Korostan varmasti, että työkalut vietiin kauppaneuvoston toimistosta, mikä on järkyttävä ja outo rikos , ja että DC Kim varasti ne .

Tämä osoittaa tarkalleen, miksi DC Kimin toimet eivät olleet vaarattomia . Hän laittoi työkaluni tilanteeseen, joka loi tämän vaaran. Kun hän takavarikoi työkalujani, kuinka hän olisi voinut tietää, että pian sen jälkeen joutuisin neljän kuukauden vankilaan ja menettäisin ainoan ajoneuvoni? Siviilioikeudellisessa vastuussa on yleinen sääntö: otat uhrisi sellaisena kuin löydät heidät. Hänen virheellisistä toimistaan ​​syntynyt tilanne on täysin hänen syynsä. Myös koululautakunta on syyllinen, koska he pyysivät takavarikkoa.

Sisään: Kersantti - LAVA OIKEALLE

Kirjeeni ja sähköpostini olivat menestys. torstai, Sain ensimmäisen sähköpostin kersantilta, joka oli suoraan DC Kimin ylempänä silloin, kun työkaluni otettiin. Lähellä loppuaan saapunut sähköposti pyysi puhelinsoittoa. Tiesin heti, etten koskaan soittaisi kenellekään, joka oli osallisena tämän asian kanssa. Luottamus oli tuhottu täysin ja täysin. Kirjoitin sinne ja sitten sähköpostivastauksen ja pyysin täydellistä dokumentaatiota työkalujen siirrosta DC Kimille. KeskiviikkonaKirjoitin sekä DC Kimille että kersantille osoitetun sähköpostin, jossa sanottiin:

Jung-Yul Kimille: Kun olet valmis siihen, ja kun ymmärrät mitä olet tehnyt, haluaisin sinun lähettävän tunnustuksesi, jossa pitäisi yksiselitteisesti todeta, että toimintasi olivat väärin. Sen tulee osoittaa vähintäänkin, että myönnät toimineesi väärin. Siinä pitäisi kertoa selvästi, mitä on tehty. Koko ammattityökalusarjani otettiin Kunnossapidon ja rakentamisen ammattiliiton toimistolta. Siinä pitäisi mainita, että sinulla ei ollut lupaa, eikä sinulla ollut mitään "hyvää syytä" viedä omaisuuttani sieltä. Voisi olla parasta, jos pyydät anteeksi kauppaneuvostolta ja minulta samassa asiakirjassa. Toivon vilpittömästi, että päätät tehdä tämän. [8]

Anteeksipyyntö jätetty huomiotta

Päiviä myöhemmin sain kersanttien sähköpostin takaisin. Siinä luki: Selvyyden vuoksi työkalut takavarikoitiin ja talletettiin Toronton poliisin omaisuusyksikköön säilytettäväksi ja sen varmistamiseksi, ettei niille tapahtunut mitään. [9] Se oli päivätty. Tiesin paremmin. Tiesin, että " takavarikointi " tarkoittaa todellisuudessa sitä, että työkalut on täytynyt viettää rikoksen vuoksi, johon työkalut liittyivät, mikä johti niiden menettämiseen, mikä ei ollut ollenkaan niin.

Kotijoukkueen tukeminen

Kersantti valehteli, selkeästi ja yksinkertaisesti. Lähetin kersantille sähköpostilla syytökseni, ja kersantti vastasi 18. joulukuuta: Minulla ei ole halua peitellä rikosta, ja ainoa tavoitteeni on auttaa sinua saamaan tavarasi takaisin. [10] Pohjimmiltaan hän tarjosi, että työkalut toimitetaan kotiini veloituksetta. En aikonut perääntyä, koska todellinen ongelma eivät olleet enää työkalut , varsinainen ongelma oli kouluhallituksen korruptio ja Toronton poliisin korruptio. Tiesin, että jos suostuisin ottamaan työkalut takaisin nyt, se tapahtuisi heidän ehdoillaan . Se olisi sama kuin allekirjoittaa asiakirja, jossa väitetään, ettei Toronton poliisin toimissa ollut mitään vikaa! Tiesin, etten KOSKAAN lopettaisi, ennen kuin tämä minua vastaan ​​suunnattu törkeä rikos ja tämä törkeä perusoikeuskirjani loukkaus on täysin alttiina mahdollisille laillisille keinoille.

Napsauta tätä oppiaksesi paljastamaan Jung-Yul Kim

Luku kaksikymmentäkuusi:

Triple Play: Caught-Out

Lähetin vastaukseni kersantille sähköpostitse 21. joulukuuta ja otin kantaa, että ehkä olin väärässä ja että ehkä kaikki muut osapuolet olivat kertoneet vain totuuden. Seurasin olettamusta, että työkalujani oli kolme erillistä sarjaa . Viittasin kolmeen erilliseen sarjaan, jotka vastasivat kouluneuvoston kirjeessään ja kauppaneuvoston kirjeessään ilmoittamia vääriä päivämääriä. Kirjoitin seuraavan:

Rivikohta numero yksi: Kauppaneuvosto vastaanotti työkaluni ja henkilökohtaisen omaisuuteni 9. tammikuuta 2023 tai suunnilleen, Toronton poliisipalvelu poimi ne kaikki seuraavana päivänä; Rivikohta numero kaksi: DC Kim vei osan omaisuudestani tai työkaluistani 31. tammikuuta tai 1. helmikuuta 2023, koulun hallitus antoi sen hänelle; Rivikohta numero 3: Toronton poliisi takavarikoi omaisuuteni tai työkaluni lähettäjän sähköpostin mukaankersantti, päivämäärät tuntemattomat; Rivikohta neljä: koulun hallitus toimitti työkaluni tai henkilökohtaisen omaisuuteni kauppaneuvostolle 4. toukokuuta 2023 (työsuhteen päättymispäivä) tai sen jälkeen. [11]

Cinqo-Di-Maio-työkalut

Pidin kiinni tästä pienestä tiedosta ja odotin vain oikeaa aikaa ottaa se käyttöön parhaan tuloksen saamiseksi. Olin laiminlyönyt mainitsematta jokaisen koulun hallituksen ja kauppaneuvoston ilmoittamia vääriä päivämääriä. Todellisuudessa olin tiennyt jo jonkin aikaa, että ei ollut toista työkalusarjaa , oli vain yksi, yksi työkalusarja, jonka koulun hallitus siirsi kauppaneuvoston toimistoon, sama sarja, jonka DC Kim otti. Kauppaneuvoston sihteeri oli jo kertonut minulle siitä kaiken.

Kersantti - Myönnä yksi

Matkustin takaisin kotiin ja vaikka en vielä tiennytkään, kersantti oli vastannut sähköpostiini vain muutaman minuutin kuluttua sen lähettämisestä . Meni muutama päivä ennen kuin menisin bussilla takaisin julkisten tietokoneiden luo ja luin päivätyn sähköpostin. Luin sen muutaman kerran. Siinä sanottiin seuraavaa:

Hyvää huomenta, herra Murdock, Kolmannen rivin osalta toivon, että tämä auttaa selventämään muutamia kohtia. Välineet takavarikoitiin 1.2.2023. Välineet takavarikoitiin koulun johtokunnan pyynnöstä ja vain niiden turvaamiseksi ja niiden katoamisen tai kadotuksen estämiseksi. Mitä lakeja rikottiin, mikä johti työkalujen takavarikoimiseen. En ole tietoinen mistään, ja selvemmin sanoen, työkaluja ei koskaan menetetty ja ne olivat aina sinun. Joo. Nämä ovat samoja työkaluja, joita DC Kim on ehdottanut säilytettäväksi #2 Progress Avenuella. Mitä tulee ensimmäiseen riviin, tämä on asia, joka minun on tutkittava ja palattava asiaan.

[12 a ]
Sitten luin sen uudelleen. ' Takavarikoitu ! Siinä tosiaan lukee takavarikoitu !' Ajattelin itsekseni: "Tämä sähköposti on viimeinen asia, jota tarvitsen". Se täytti asiakirjasarjan, joka minun on todistettava väärinkäytöksensä äärimmäisen määrin. Tiesin, että tämä sähköposti kersantilta, joka oli DC Kimin välitön esimies tuolloin, kun työkalut otettiin, oli täysin ristiriidassa DC Kimin lausuntojen kanssa, ja vaikka se ei sanonut sitä selvästi , se edusti selvästi vahvaa syytös itse koululautakuntaa vastaan . Luin sen uudestaan:

Välineet takavarikoitiin kouluneuvoston pyynnöstä. [12 b ]

Tällä yhdellä lyhyellä sähköpostilla kaikki muuttui. Tiesin, että jos DC Kimin takavarikoiminen olisi laitonta, myös kouluneuvoston pyyntö samasta takavarikosta olisi väistämättä myös laiton! En vain katsonut, että se oli "lupaa" , vaan että se oli selvästi laitonta , yleinen varkaus ja pelkkä roisto! Pohdin sitä ja pohdin ja päätin sitten lopullisesti näkemykseni: Heidän toimintansa eivät olleet vain väärin , eivät ainoastaan ​​laittomia , vaan ne rikkoivat räikeästi perusoikeuskirjaani koskevia oikeuksiani. Tiesin, ettei Toronton poliisin olisi enää mahdollista teeskennellä, ettei siinä ollut mitään vikaa.

Napsauta tätä oppiaksesi paljastamaan Jung-Yul Kim

Luku kaksikymmentäviisi:

Poistu: Kersantti - LAVA OIKEALLE

Vastasin kersantin sähköpostiin, jossa pyysin lisätietoja: Mikä oli omaisuuteni sijainti sen takavarikointihetkellä? [13] mutta hänen sähköpostipäivänsä olivat ohi. Valmis. Tiesin jo mikä vastaus oli. Tiesin, ettei kersantti voinut, edes mahdollista, antaa minulle arvokkaampaa tietoa kuin mitä hän oli jo antanut. Menin suoraan eteenpäin ja lähetin uudelleen kersantilta tuon tärkeän sähköpostin koulun johtokunnan, Skilled Trades Councilin ja Toronton poliisin dirty-2-divisioonan eri "suurperuukkeille". En saanut vastausta postitse tai sähköpostitse tai millään tavalla millään heistä. Mietin, mitä työväenliittojen sääntöjä kauppaneuvosto rikkoi jättämällä kommunikoimatta kanssani. Eikö heillä ollut velvollisuus jatkaa kirjeenvaihtoa kanssani? Aivan kuten he eivät ilmoittaneet minulle, että työkaluni olivat heidän toimistossaan, he ovat jälleen paenneet vastuutaan. Missä on siirtymä " laiminlyönnistä " ja "pahuutta"? Onko se määritettävissä vain aikomuksen ilmaisemisen kautta?

Hiljaisuus puhuu paljon.

Koska kukaan Toronton poliisipalvelusta ei vastannut sähköpostiini, tein joitain selittäviä esitteitä: kaksi arkkia taitettuina puoliksi kuin kirjanen ja lähetin ne postitse. Pamfletissa oli kaikki tuhoisimmat lainaukset kouluneuvostolta, kauppaneuvostolta, DC Kimiltä ja kersantilta. Otsikko: "Toronto Newsflash!!!" . En silti saanut vastauksia.

Napsauta tätä oppiaksesi paljastamaan Jung-Yul Kim

Luku kaksikymmentäneljä:

Näppäimistö. Hiiri. Näyttö.

Ajan kuluessa tiesin, että minulla oli jo kaikki tiedot, jotka tarvittiin paljastaakseni totuuden tapahtuneesta. Jos saisin tuon tiedon esiin, Toronton poliisin, koulun hallituksen tai kenenkään muun olisi mahdotonta kiistää tosiasiat. Tiesin , että DC Kim takavarikoi työkaluni laittomasti, ja mikä pahinta oli, että koulun johtokunta käski häntä tekemään sen. En aikonut päästää tätä törkeää rikosta näkemättä ja peitettynä. Otin pois vanhan pöytätietokoneeni ja aloin pyyhkiä pölyä ja kytkeä osia. Näppäimistö. Hiiri. Näyttö. Painoin "on"-painiketta ja se käynnistyi. Näin linux- käyttöjärjestelmän täsmälleen sellaisena kuin olin jättänyt sen. Olin unohtanut kaiken tämän koneen ja unohtanut kaiken sen arvokkaan komentokehotteen . Otin pienen pinon Linux-viitekirjoja ja aloin kehittää ratkaisuani.

Saatiin Numerot

Muistin tarinan, jonka kuulin ystävältäni kerran: Montrealissa eräs kaveri lähetti sähköpostin koko Montrealin poliisille samanaikaisesti . Kuten käy ilmi, sähköpostiosoitteet ovat numeerisia . Jatkoin työskentelyä sen parissa, kunnes lopulta tein komentotulkkikomentosarjan, joka antoi minulle luettelon sähköposteista. "Tämä taitaa olla alku", ajattelin. En tiennyt sitä vielä, mutta se oli vain yksi komponentti . Toki voisin lähettää kaikki todisteet jokaiselle Toronton poliisille omalla sähköpostijärjestelmällään, mutta ehkä he voisivat silti jättää sen huomiotta. Suunnilleen samaan aikaan kun aloin käydä kirjastossa.

Kävin kerran viikossa, muutaman viikon ajan, perjantaisin. Luin kirjastossa kirjoja ennen rukousajan tuloa. Rukoilin ja menin sitten bussilla palatakseni kotiin ennen auringonlaskua.

Kevyt lukeminen

Sitten eräänä viikon perjantaina ajattelin: "Jos tuon kannettavan tietokoneeni mukaan, voin käyttää Internetiä kirjastossa ilmaiseksi". Tein juuri niin. Sitten maanantaina menin ja tein siitä päivän ja saavuin kirjastoon noin klo 9.30. Asetin sähköpostini kannettavalle tietokoneelleni. Ei järkytys, en ollut vieläkään saanut vastauksia. Palasin muutaman päivän peräkkäin. Etsin Internetistä tietoa Jung-Yul Kimistä, kuuluisasta etsivästä, joka oli varastanut työkaluni. Tallensin joitakin verkkosivustoja verkkohaun ensimmäiseltä sivulta. Kokeilin myös tätä uutta "keinoälyksi" kutsuttua asiaa nähdäkseni, onko se niin tehokas kuin olin kuullut. Se vaikutti lupaavalta. Se oli hyvin samanlainen kuin komentokehote.

Viikonloppuna, sunnuntaina ollessani kotona, aloin katsomaan joitain tallentamiani verkkosivustoja, jotka kertoivat Jung-Yul Kimistä. Huomasin yhden nimeltä www.JungYulKim.com. Se väitti olevansa Jung-Yul Kimin virallinen verkkosivusto. Avasin sivuston ja sitten katsoin, lukiessani huolellisesti sivun alaosaa, näin jotain, mitä silmäni olivat unohtaneet ensimmäisellä lukemisella. Pienellä tekstillä luki: Osta tämä verkkotunnus . En voinut uskoa sitä. Sitten katsoin otsikkopalkkia ja näin seuraavan:

Tämä sivusto on myynnissä!

Voiko se todella olla totta? Ajattelin: "Tämä saattaa olla jotain" . Lähdin seuraavana päivänä kirjastoon siinä toivossa, että voisin ostaa verkkotunnuksen. Minulla ei ollut vaikeuksia ostaa sitä. Napsautin linkkiä ja noudatin sitten kaikkia vaiheita toivoen voivani ostaa Jung-Yul Kimin verkkotunnuksen. Ainoa huolenaiheeni oli, mikä maksutapa hyväksyttäisiin. Huomasin, että hintaa ei ollut asetettu liian korkeaksi, joten seurasin ostoprosessia ja päädyin loppuun, jossa näin kirjoitetun: 'Maksa pankkisiirrolla'! Kirjoitin tyhjälle arkille kaikki pankkisiirtoa varten tarvittavat tiedot. Sitten, kun olin etsinyt lähimmän pankkikonttorini verkkohaun, huomasin, että pankki oli vain kadun toisella puolella kirjastoa, jossa olin . Pakkasin tavarani, puin päälleni huivi ja takin, heitin laukkuni olkapäälleni ja lähdin kävelemään kadun toiselle puolelle pankkiin. Minulla ei ollut ongelmia: pankkisiirto Saksaan onnistui. Palasin kirjastoon ilmoittamaan myyjälle, että rahat oli lähetetty. Myöhemmin menin takaisin kotiin: junalla, bussiin, toiseen bussiin ja kotiin. Sää muuttui sateiseksi ja lumi ja jää sulivat pois. Menin takaisin seuraavana päivänä kirjastoon, perjantaina. Olin todella menossa vain keskipäivän rukoukseen. Sitten menin takaisin kotiin. Tiesin, että pankkisiirron vahvistaminen voi kestää päivän tai kaksi, ja vasta sen jälkeen verkkotunnuksen varsinainen siirto valmistuu. 25. tammikuuta 2024 tästä verkkotunnuksesta tuli minun. Hyvä Nathan, onnittelut ostoksestasi. Tämä mahdottomalta näyttävä unelma on tapahtunut. Minulla oli hyvin vähän tekemistä tämän kanssa. Oikeasti, olisinko voinut tehdä jotain vaikuttaakseni tähän tilanteeseen? Hankittuani tämän verkkotunnuksen aloin heti kirjoittaa tätä verkkosivustoa. Jopa tämä on jotain, jota en olisi koskaan voinut kuvitella tekeväni.

la ilaaha illallaah. la ilaaha illallaah. la ilaaha illallaah

Napsauta tätä paljastaaksesi Jung-Yul Kim Now. Se on helppoa!

Huomautus: Tämä on pääartikkelin loppu. Seuraava on päivittäisten päiväkirjamerkintöjen muodossa, jotka jatkuvat siitä, mihin edellinen retrospektiivinen osa päättyy. Siellä on myös lumipallosähköpostitoiminto. Ole hyvä ja katso.