JungYulKim.com

Het oprichtingsartikel is ontworpen als een website van één pagina, zonder afbeeldingen en zonder externe links. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat de hele website via e-mail kan worden verzonden. De bestandsgrootte is klein, omdat het alleen HTML-tekst bevat.


Lees het verhaal
Doe mee aan het sneeuwballengevecht
Corruptie

Helemaal onderaan het verhaal vindt u de methode die werd gebruikt om het hele verhaal te vertalen, met behoud van HTML-links enz. Het is een HTML-vertaler: met dank aan DCKIM.com


DCKIM-SOFTWARE


Hier is enkele zeer kleine maar zeer nuttige software in HTML-vorm gratis beschikbaar, met dank aan DCKIM.com

Deze zijn afhankelijk van de browser van uw telefoon om al het vertaalwerk te doen.


druk op TheCrawl

DIT IS NET BINNEN!!!

Deze website is met succes ingebed in de niet meer gebruikte BLOG van een beroemde beroemdheid dankzij een juridisch onvermijdelijke directe externe verwijzing. Kijk zelf eens. Ik wist niet zeker of dit mogelijk was en dacht zelfs dat de afmetingen van de voorgestelde afbeelding misschien een probleem zouden veroorzaken... Blijkt niet het geval te zijn. Ik denk dat dat is wat er gebeurt als je de controle over je domein verliest. Op een vreemde manier is dit precies wat hij mij heeft aangedaan. Voor een acteur bestaat zijn gereedschap uit zelfpromotie. Voor een timmerman zijn het gewoon hamers en schroevendraaiers, misschien een beitel, misschien een schaaf in zakformaat, verschillende sleutels, een set die door de jaren heen is opgebouwd en verzameld. Qisas. Alle lof zij Allah (SWT), de enige echte, de Almachtige (SWT) die dit voor mij heeft gedaan.

TP-Speedline is gespot

op de niet meer gebruikte blog van Justin Theroux , die, als je het nog niet wist, een soort Hollywood-beroemdheid is, een bekroonde acteur. Kijk eens op http://justintheroux.blogspot.com/2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html , waar
een
pagina stond over Jung-Yul Kim rond 2011. Veel plezier.


Komediedialoog waarin de gebeurtenissen van 1 februari 2023 worden nagespeeld.

Deze dialoog is volledig speculatief en geeft niet weer hoe dit werkelijk is gebeurd. Was er maar een tekst-naar-spraak die een tweedelige dialoog kon lezen.


JungYulKim.com Prime Survey: is uw nummer een priemgetal en wist u het nooit?

Dit onderzoek wil laten zien dat mensen elke dag priemgetallen gebruiken, terwijl ze zich daar misschien totaal niet van bewust zijn en het zou zomaar kunnen dat ze zich ook niet bewust zijn van ons bewezen onvermogen om dergelijke getallen te begrijpen. Het is grondig bewezen dat priemgetallen niet door de mens kunnen worden begrepen. Moeten deze cijfers daarom worden gecategoriseerd als 'religieus-ongezien'?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (met mascotte: TP-Speedline)

Alles wat een Jung-Yul Kim-superfan zich maar kan wensen!


Externe links

Let op: deze links verlaten deze website en gaan naar andere plaatsen op internet waar hoogstwaarschijnlijk afbeeldingen staan.


Contactgegevens


Jung Yul Kim


Opmerking: het hoofdartikel is ontworpen met het oog op toegankelijkheid en gebruikers van schermlezers. Het heeft een handig bar-navigatiesysteem.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate