JungYulKim.com Komediedialoog

Keer terug naar het sitemenu

De nieuwe mascotte van JungYulKim.com wordt hieronder onthuld! (naar beneden scrollen)

'Links en rechts'-komediedialoog

De datum is eenendertig januari in het jaar tweeduizenddrieëntwintig. Twee dappere rechercheurs van de Toilet Papering Service moeten de strijd aangaan tegen ongunstige omstandigheden om zegevierend en zegevierend te worden. Dit is het verhaal van hoe Dotcom Kim en sergeant Peartree een hele gereedschapsset hebben gered uit de gevaarlijke klauwen van het Malevolence and Compassion Skilled Trades Bureau. Het begon allemaal toen er om 14.30 uur Eastern Standard Time een noodoproep binnenkwam van de TPSB:

bBBBRrrrrrriiiinnNNNG! (telefoon)

bbbBBBRrrrrrriiiiNNNGgg! (telefoon)

BBBRrrrriiiNNNG! (telefoon)

KIM Ik nam zo snel mogelijk de telefoon op toen ik zag dat jij het was!

TPSB Ik doe een beroep op een kwestie van maximale urgentie. Ik wil dat je naar het kantoor van het Skilled Trades Bureau gaat en onmiddellijk de gereedschapset van een handelaar in beslag neemt.

KIM Waarvoor zal ik deze gereedschapsset in beslag nemen? Is de gereedschapsset in gevaar?!

TPSB D..k..ssshhhhhh...(de lijn wordt stil)

KIM NOOOOoooo! Zijn de gereedschappen veilig?! OF zijn de tools ONVEILIG!!??

...sssssshhssss...(kiestoon)

KIM ANTWOORD MEEEEee!!!!....

(rustig)

KIM (stil, een traan rolt over zijn wang)

Sergeant, ik heb ALLES gehoord MAN! Het gesprek vond plaats via de luidspreker, LETS ROLL.

KIM Het gereedschap is... het gereedschap dreigt kwijt te raken of kwijt te raken. Ik denk dat we dat nu allebei weten...

Sarge GEEN KIM! Dat kunnen wij simpelweg niet laten gebeuren!

...ze plaatsen hun handen samen op de middenconsole en zetten allebei de schakelaar om om de sirenes aan te zetten...

Met het pedaal op het metaal verlaten ze het stationsgebouw van Dirty-2 Division en gaan ze onmiddellijk de volledige GRIDLOCK binnen.

KIM Nu het precies 14:42 uur is, stuur ik een korte e-mail naar de heer MURDOCK.

Sergeant Ja, maar waarom schreeuw je zijn achternaam naar mij?

KIM Weet je zeker dat ik schreeuw?

Sarge Ja, dat zie ik omdat de letters in HOOFDLETTERS staan.

KIM Wauw, kalmeer, het is niet nodig om de woorden 'hoofdletters' naar me te schreeuwen.

De volgende drie uur brachten ze door met kruipen in een patstelling. Toen ze bij de MCSTB aankwamen, waren de kantoren al gesloten. Ze sluiten om 15.00 uur. Omdat ze hun speciale toiletpapierkrachten die ze hebben niet wilden gebruiken, besloten de twee de volgende dag in de ochtend terug te keren.

Sarge We zijn nu bij de MCSTB.

KIM Ja, dat is waar, en het lijkt gesloten te zijn.

Sergeant, ik wil niet dat we op dit moment onze extra speciale toiletpapierkrachten gebruiken.

KIM Laten we terugkeren naar onze respectievelijke huizen en morgenochtend terugkeren naar Hot Pursuit over deze kwestie, aangezien deze van extreem belang is.

De twee rechercheurs keren terug naar huis en komen in de vroege ochtend opnieuw bijeen in de Dirty-2 Division

Opnieuw in de kruiser kijken ze elkaar in de ogen, slaan de handen in elkaar en zetten de sirenes weer aan, VOOR EEN LAATSTE KEER. Ze gaan die toolset redden, ongeacht de gevolgen.

Sergeant, we moeten die gereedschapset bewaren, ongeacht de gevolgen!

KIM IK GA AKKOORD

De twee snellen door de stad, met loeiende sirenes en toeterende claxons. Ze komen aan bij de MCSTB.

Sarge Ik zal me een stuk beter voelen als ik weet dat het gereedschap niet langer het risico loopt verloren te gaan of op de verkeerde plaats te raken.

KIM Maak je geen zorgen! Wij ZULLEN die hulpmiddelen vinden en ZULLEN die hulpmiddelen bewaren! Het is absoluut noodzakelijk dat wij, als TPS-functionarissen, empathie tonen voor alle dingen en om alle redenen.

Sergeant Wat bedoel je precies?

KIM Die gereedschappen, die arme gereedschappen moeten zo bang zijn, zo bang op dit moment.

Sergeant Het gereedschap? Gereedschap heeft geen gevoelens.

KIM, dat doen ze! Ze hebben wel gevoelens!

Sarge (stil)

KIM Zie je, sergeant, ik ben een extreem religieus persoon. De Canadese wet kent rechten toe, heel veel rechten.

Sarge (stil)

KIM In Canada hebben we onze speciale wet, het Charter of Rights and Freedom. Het geeft specifieke rechten aan burgers in dit eerlijke land, maar hoe zit het met dieren? Hoe zit het met dieren? Moeten dieren ook geen rechten krijgen, sergeant?

Sergeant Ja, natuurlijk moeten ze...

KIM En hoe zit het met de bomen? De stad maakt statuten die mensen ervan weerhouden bomen te kappen. Persoonlijk geloof ik in die rechten.

Sergeant Zeker...

KIM Zie je niet wat ik zeg, sergeant? Dieren hebben rechten, planten hebben rechten, maar hoe zit het met de rechten van levenloze objecten? Zouden levenloze objecten niet dezelfde rechten moeten hebben als elk ander bestaand ding?

Sergeant , ik denk dat ik begrijp wat u bedoelt...

KIM Ja! Precies Sarge! Deze hulpmiddelen zouden in werkelijkheid dezelfde rechten moeten hebben als planten, dieren of zelfs mensen. Het Handvest moet alles gelijkelijk beschermen, en niet beslissen wat wel en niet rechten moet hebben.

Sarge , dus wat je zegt is dat het niet uitmaakt wie de eigenaar van het gereedschap is...

KIM Precies, het maakt niet uit, want niemand kan echt de eigenaar van de tools zijn. Het zijn de tools zelf die we besparen. Nu vroeg de TPSB ons om de instrumenten te 'bemachtigen', maar ik zou liever de term 'bevrijdend' gebruiken. Die arme, kleine, bange gereedschappen kunnen op elk moment verloren of misplaatst raken. Nee, u hoeft geen contact op te nemen met de eigenaar om toestemming te verkrijgen. Het zijn de instrumenten zelf die we heldhaftig redden.

Sergeant, ik ben het eens met uw stelling.

KIM In de toekomst geloof ik dat onze samenleving uiteindelijk de rechten van levenloze objecten zal accepteren als ZO waardevol, en misschien zelfs MEER waardevol dan wij. In het 'Future Charter' weet ik dat onze daden van vandaag, op deze noodlottige dag, achteraf gezien als correct zullen worden beschouwd.

Sergeant Wat?

KIM Verdomd sergeant!

Sarge Murdock heeft rechten op grond van het Handvest van Rechten en Vrijheden, met name Sectie 8: "Iedereen heeft het recht om beschermd te worden tegen onredelijke huiszoeking of inbeslagneming."

KIM Oh suuuuure... Maar hoe zit het met de rechten van die tools? Die bange kleine gereedschappen, die niet eens weten of ze ooit zullen worden gebruikt bij het snijden en daadwerkelijk vervaardigen van andere fysieke objecten. Wat zouden die tools daarvan vinden?!

Sarge ...uuuhhhh...

KIM EN! En hoe zit het met mijn Charterrechten?! Heb ik niet het recht op MIJN religieuze overtuigingen? En om in welke religie dan ook te geloven die ik wil, ongeacht wat het is?

Sergeant , ik weet niet precies waar u op doelt, maar ga alstublieft verder.

KIM MOET IK HET VOOR JOU SPELLEN?

Sarge (weet niet hoe ik moet reageren)

KIM Ik ben een afgodendienaar!... Daar! Ik zei het, ik zei het eindelijk. Ik ben een hardcore afgodendienaar. Ik geloof in de goddelijkheid van levenloze objecten en ik aanbid ze.

Sergeant Oh... nu begrijp ik het. Volgens het eigen beleid van de Toilet Papering Service ben ik verplicht u te feliciteren en u tegemoet te komen voor uw uitmuntende religie. Bravo.

KIM Precies, en als ik 'Charter versus Charter' moet gaan om mijn religieuze plicht tegenover die instrumenten hoog te houden, zal ik het DOEN.

Sarge Los hiervan: hoe gaat het met uw website?

KIM Oh, ik weet het niet, ik ben het wachtwoord van het account vergeten, dus ik kan het bedrag van één dollar per maand niet betalen. Eigenlijk is het niet zo belangrijk voor mij, aangezien een dotcom-domein, zelfs met mijn eigen naam, en die ik zelf heb geregistreerd, niet belangrijk voor me is. Ik bedoel... het is niet alsof het een ziel of rechten heeft of zoiets. Het is niet eens een fysiek object zoals de afgoden die ik aanbid.

Sarge Ja. Niets om je druk over te maken.

KIM Precies. Trouwens, welke idioot zou toch waardevol geld betalen om een ​​domeinnaam te kopen met de naam van iemand anders erop? 198 euro is veel geld voor een niet-fysiek object.

Sarge Hoe weet u de toekomstige verkoopprijs?

KIM ER NU GEEN TIJD VOOR, LATEN WE DAT GEREEDSCHAP BEWAREN!

Ze pakken het gereedschap en houden de secretaris voor de gek door te zeggen dat ze het aan meneer Murdock overhandigen.

Sergeant Gelukkig hebben we de secretaris voor de gek gehouden door te zeggen dat we het gereedschap aan meneer Murdock overhandigden.

KIM Ik zal nu een e-mail sturen naar de heer MURDOCK omdat het precies 9:06 uur is.

Sergeant. Je hoeft zijn naam niet te schreeuwen, ik sta hier.

KIM Sorry, mijn vinger gleed over de caps-lock-toets. Goh, ik hoop dat de e-mail die ik zojuist heb verzonden geen concreet bewijs is van het overtreden van een wet met betrekking tot de Civil Remedies Act. Ik bedoel, €2501,60 is meer dan €1000.

Sarge Maak je geen zorgen, alleen nieuwelingen halen geld boven de $1000 op bij de procureur-generaal. Ik bedoel, het is geen 2021 meer, kom er maar overheen...

En... einde scène.

HET ONGEHOORZAAM ZIJN VAN EEN STANDBEELD is het ergste wat een IDOLATOR kan bedenken.

Opmerking: sinds we dit schrijven, is vastgesteld dat de verkoop van deze website hoogstwaarschijnlijk kan worden toegeschreven aan de contractbreuken die hebben plaatsgevonden als gevolg van de acteursstaking van 2023. In die tijd schonden veel Acteurs hun contracten met hun Talent Agencies. Als het Talent Agency een webdomein bezat en dit had geregistreerd en beheerd namens een Acteur, en in de naam van die Acteur, en met toestemming van die Acteur... Hier hebben we het resultaat. Het lijkt heel passend en ongelooflijk ironisch dat ZIJN VERENIGING actie lijkt te hebben ondernomen die schadelijk is geweest voor ZIJN BELANGEN. Wauw, precies zoals wat de vakbond van iemand anders deed. Probeer te raden welke man.

Nu onthulling van de officiële mascotte van JungYulKim.com!

De mascotte heet 'TP-speedline'

De officiële mascotte van JungYulKim.com, TP-speedline

Keer terug naar het sitemenu

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate