JungYulKim.com

Grundartiklen var designet som en enkelt side hjemmeside uden billeder og uden eksterne links. Dette blev gjort for at gøre det muligt at sende hele hjemmesiden via e-mail. Filstørrelsen er lille, da den kun indeholder html-tekst.


Læs historien
Deltag i sneboldkampen
, korruption

Helt nederst i historien finder du metoden, som blev brugt til at oversætte hele historien, samtidig med at HTML-links osv. bevares. Det er en HTML-oversætter: Med tilladelse fra DCKIM.com


DCKIM SOFTWARE


Her er nogle meget små, men meget nyttige software i html-form, der er gratis tilgængelig fra DCKIM.com

Disse er afhængige af din telefons browser til at udføre alt arbejdet med at oversætte.


hitTheCrawl

DETTE BARE IN!!!

Denne hjemmeside er med succes blevet integreret i en berømt berømtheds nedlagte BLOG i kraft af en juridisk uundgåelig direkte ekstern reference. Tag et kig selv. Jeg var ikke sikker på, at dette var muligt, og tænkte endda, at dimensionerne af det foreslåede billede måske ville forårsage et problem... Det viser sig ikke at være tilfældet. Det er vel det, der sker, når du mister kontrollen over dit domæne. På en mærkelig måde er det i høj grad præcis det, han gjorde mod mig. For en skuespiller er deres værktøjssæt selvpromovering. For en tømrer er det bare hamre og skruetrækkere, måske en mejsel, måske et fly i lommestørrelse, forskellige skruenøgler, et sæt som er blevet bygget op og akkumuleret gennem årene. Qisas. Priset være Allah(SWT), den eneste, den Almægtige(SWT), som har gjort dette for mig.

TP-Speedline er blevet opdaget

i den nedlagte blog af Justin Theroux , som, hvis du ikke vidste det, er en slags hollywood-berømthed, en prisvindende skuespiller. Tjek det ud på http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, hvor der var en side om Jung-Yul Kim omkring 2011. God fornøjelse.


Comedy Dialogue genskaber begivenhederne den 1. februar 2023.

Denne dialog er fuldstændig spekulativ og repræsenterer ikke, hvordan dette faktisk skete. Hvis bare der var en tekst-til-tale, der kunne læse en todelt dialog.


JungYulKim.com Prime Survey: Er dit nummer Prime, og du vidste det aldrig?

Denne undersøgelse har til formål at vise, at folk bruger primtal hver dag, mens de måske er fuldstændig uvidende om det, og det kan være, at de også er uvidende om vores beviste manglende evne til at forstå sådanne tal. Det er blevet grundigt bevist, at primtal ikke kan forstås af mennesket. Skal disse tal derfor kategoriseres som 'religiøst-usynligt'?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (med Mascot: TP-Speedline)

Alt hvad en Jung-Yul Kim superfan kunne ønske sig!


Eksterne links

Bemærk: Disse links forlader denne hjemmeside og går til andre steder på internettet, som højst sandsynligt indeholder billeder.


Kontakt information


Jung Yul Kim


Bemærk: Hovedartiklen er designet med tilgængelighed og skærmlæserbrugere i tankerne. Den har et praktisk bar-navigationssystem.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate