JungYulKim.com Komediedialog

Vend tilbage til webstedsmenuen

JungYulKim.coms nye maskot er afsløret nedenfor! (Rul ned)

'Venstre og Højre' Komediedialog

Datoen er 31. januar i år To tusinde og treogtyve, to modige detektiver fra toiletpapirtjenesten skal kæmpe mod ugunstige forhold for at blive triumferende og sejrende. Dette er historien om, hvordan Dotcom Kim og Sergent Peartree reddede et helt værktøjssæt fra Malevolence and Compassion Skilled Trades Bureaus farefulde kløer. Det hele startede, da der kom et nødopkald fra TPSB klokken 14.30 Eastern Standard Time:

bBBBRrrrrriiiinnNNNG! (telefon)

bbbBBBRrrrrriiiiNNNGgg! (telefon)

BBBRrrrrriiiiNNNG! (telefon)

KIM Jeg tog telefonen så hurtigt jeg kunne, da jeg så det var dig!

TPSB Jeg opfordrer til et spørgsmål, der haster mest. Jeg har brug for, at du går til kontoret for Skilled Trades Bureau og beslaglægger en håndværkers værktøjssæt med det samme.

KIM Whatever for vil jeg gribe dette værktøjssæt? Er værktøjssættet i fare?!

TPSB D..k..ssshhhhhh...(linjen bliver stille)

KIM NEJ! Er værktøjerne sikre?! ELLER er værktøjerne USIKRE!!??

...sssssshhssss...(opkaldstone)

KIM SVAR MEEEEeeee!!!!....

(rolige)

KIM (stille, en tåre triller ned af kinden på ham)

Sarge jeg hørte ALT MAN! Opkaldet var på højttalertelefon, LETS ROLL.

KIM Værktøjerne er... værktøjerne er i fare for at blive væk eller forlagt. Jeg tror, ​​at vi begge ved det nu...

Sarge NO KIM! Det kan vi simpelthen ikke tillade!

...placerer hænderne sammen på midterkonsollen og drejer begge på kontakten for at sætte sirenerne på...

Med pedalen til metal skræller de ud af stationshuset ved dirty-2 Division og går straks ind i komplet GRIDLOCK.

KIM Nu hvor klokken er præcis 14:42, sender jeg en kort e-mail til Mr. MURDOCK.

Sarge Ja, men hvorfor råber du hans efternavn til mig?

KIM Er du sikker på, at jeg råber?

Sarge Ja, jeg kan se, fordi bogstaverne er med 'ALL STORE BOGSTAVER'.

KIM Wow, rolig, ingen grund til at råbe ordene 'all-caps' til mig.

De tilbragte de næste tre timer med at kravle i grus. Da de ankom til MCSTB, var kontorerne allerede lukket. De lukker klokken 15.00. Da de ikke havde lyst til at bruge deres specielle toiletpapirkraft, besluttede de to at vende tilbage næste dag om morgenen.

Sarge Vi er på MCSTB nu.

KIM Ja, det er sandt, og det ser ud til at være lukket.

Sarge Jeg ønsker ikke, at vi skal bruge vores ekstra specielle toiletpapirkræfter på nuværende tidspunkt.

KIM Lad os vende tilbage til vores respektive hjem og derefter vende tilbage til Hot Pursuit af dette spørgsmål i morgen tidlig, da det er af ekstrem vigtighed.

De to detektiver vender hjem og mødes igen tidligt om morgenen ved dirty-2 Division

Igen i cruiseren ser de hinanden i øjnene, spænder hænder og slår sirenerne til igen, FOR EN SIDSTE GANG. De vil redde det værktøjssæt uanset konsekvenserne.

Sarge VI SKAL GEMME DET VÆRKTØJSÆT UANSET KONSEKVENSER!

KIM JEG ENIG

De to suser gennem byen, sirener bragende, hornet dytter. De ankommer til MCSTB.

Serge Jeg vil have det meget bedre, når jeg ved, at værktøjerne ikke længere er i fare for at blive tabt eller forlagt.

KIM Bare rolig! Vi VIL finde disse værktøjer og VIL gemme disse værktøjer! Det er bydende nødvendigt, at vi som TPS-officerer viser empati for alle ting og af alle årsager.

Sarge Hvad mener du præcist?

KIM De værktøjer, de stakkels værktøjer må være så bange, så bange lige nu.

Sarge Værktøjerne? Værktøjer har ingen følelser.

KIM GØR DE! De har følelser!

Sarge (stille)

KIM Ser du Sarge, jeg er en ekstremt religiøs person. Den canadiske lov giver rettigheder, så rigtig mange rettigheder.

Sarge (stille)

KIM I Canada har vi vores særlige lov kaldet Charter of Rights and Freedoms. Det giver specifikke rettigheder til borgere i dette retfærdige land, men hvad med dyr? Hvad med dyr? Bør dyr ikke få rettigheder også Sarge?

Sarge Ja, selvfølgelig skal de...

KIM Og hvad med træerne? Kommunen laver vedtægter, der forhindrer folk i at fælde træerne. Personligt tror jeg på de rettigheder.

Serge selvfølgelig...

KIM Kan du ikke se, hvad jeg siger Sarge? Dyr har rettigheder, planter har rettigheder, men hvad med rettighederne til in-animate objekter? Bør In-animate objekter ikke have de samme rettigheder, som alle andre ting, der eksisterer, har?

Serge jeg tror jeg kan se hvad du siger...

KIM Ja! Præcis Sarge! Disse værktøjer burde i virkeligheden have alle de samme rettigheder som planter, dyr eller endda mennesker. Charteret bør beskytte alt ligeligt og ikke bestemme, hvad der skal og ikke bør have rettigheder.

Serge ... så hvad du siger er, det er lige meget, hvem der ejer værktøjerne...

KIM Præcis, det gør ikke noget, for ingen kan rigtigt være ejer af værktøjerne. Det er selve værktøjerne, vi gemmer. Nu bad TPSB os om at "gribe" værktøjerne, men jeg ville foretrække at bruge udtrykket "befriende". De stakkels små bange redskaber, de kunne blive tabt eller forlagt når som helst. Nej, det er ikke nødvendigt at kontakte ejeren for at få tilladelse. Det er selve værktøjerne, vi heroisk redder.

Sarge jeg er enig i din udtalelse.

KIM I fremtiden tror jeg, at vores samfund i sidste ende vil acceptere rettighederne til In-animate objekter som værende SÅ værdifulde, og måske endda MERE værdifulde, end vi er. I 'Fremtidscharteret' ved jeg, at vores handlinger i dag, på denne skæbnesvangre dag, i bakspejlet vil blive set som korrekte.

Sarge Hvad?

KIM For helvede Serge!

Sarge Murdock har rettigheder i henhold til chartret om rettigheder og friheder, specifikt afsnit 8: "Enhver har ret til at være sikret mod urimelig ransagning eller beslaglæggelse."

KIM Åh suuuuure... Men hvad med rettighederne til disse værktøjer? Disse bange små værktøjer, som ikke engang ved, om de en dag vil blive brugt til udskæring og egentlig fremstilling af andre fysiske genstande. Hvad ville de værktøjer tænke om det?!

Sarge ...uuuhhhhh...

KIM OG! Og hvad med mine charterrettigheder?! Har jeg ikke ret til MIN religiøse overbevisning? Og at tro på hvilken religion jeg vil, uanset hvad det er?

Serge jeg er ikke sikker på, hvad du mener, men fortsæt venligst.

KIM SKAL JEG STAVE DET FOR DIG?

Sarge (ikke sikker på, hvordan man reagerer)

KIM Jeg er en afgudsdyrker!... Der! Jeg sagde det, jeg sagde det endelig. Jeg er en hardcore afgudsdyrker. Jeg tror på de livløse genstandes guddommelighed, og jeg tilbeder dem.

Sarge Åh... nu forstår jeg det. I henhold til toiletpapirservicens egne politikker er jeg forpligtet til både at lykønske og imødekomme dig for din enestående religion. Bravo.

KIM Præcis, og hvis jeg skal gå 'Charter versus Charter' for at opretholde min religiøse pligt til disse værktøjer, GØR JEG DET.

Serge Uden at være relateret til dette, hvordan går din hjemmeside?

KIM Åh, jeg ved det ikke, jeg har glemt adgangskoden til kontoen, så jeg kan ikke betale gebyret på én dollar om måneden. Det er faktisk ikke særlig vigtigt for mig, da et dot com-domæne, selv med mit eget navn, og som jeg selv har registreret, ikke er vigtigt for mig. Jeg mener... det er ikke som om det har en sjæl eller rettigheder eller noget. Det er ikke engang et fysisk objekt som de idoler, jeg tilbeder.

Sarge ja. Intet at bekymre sig om.

KIM Præcis. Desuden, hvilken idiot ville betale værdifulde penge for at købe et domænenavn med en andens navn på? 198 euro er mange penge for en ikke-fysisk genstand.

Sarge Hvordan kender du den fremtidige salgspris?

KIM INGEN TID TIL DET NU, LAD OS GEM GEM DISSE VÆRKTØJER!

De tager værktøjerne og narre sekretæren ved at sige, at de leverer dem til Mr. Murdock.

Sarge Godt nok narrede vi sekretæren ved at sige, at vi leverede værktøjerne til Mr. Murdock.

KIM Jeg vil nu sende en e-mail til Mr. MURDOCK, da klokken er præcis 9:06.

Sarge Du behøver ikke at råbe hans navn, jeg står lige her.

KIM Undskyld, min finger gled på caps-lock nøglen. Puha, jeg håber, at den e-mail, jeg lige har sendt, ikke er et konkret bevis på, at man ikke adlyder en vedtægt i forhold til Civil Remedies Act. Jeg mener $2501.60 er mere end $1000.

Sarge Bare rolig, kun nybegyndere clearer penge på over $1000 hos Attourney General. Jeg mener, det er ikke 2021 længere, kom over det...

Og... slutningen af ​​scenen.

ULYDIGIG EN STATUE er det værste i en afgudsdyrkers sind.

Bemærk: Siden dette blev skrevet, er det blevet fastslået, at salget af denne hjemmeside højst sandsynligt kan tilskrives de kontraktbrud, der opstod som en konsekvens af 2023 Actor's Strike. På det tidspunkt brød mange skuespillere deres kontrakter med deres talentbureauer. Hvis Talentbureauet ejede et web-domæne og havde registreret det og drevet det på vegne af en skuespiller, og i den skuespillers navn, og med denne skuespillers tilladelse... Her har vi resultatet. Det virker meget passende og utroligt ironisk, at HANS UNION ser ud til at have truffet handling, der har været skadelig for HANS INTERESSER. Wow, præcis som hvad en anden fyrs fagforening gjorde. Prøv at gætte hvilken fyr.

Afslører nu JungYulKim.com's officielle maskot!

Maskoten kaldes 'TP-speedline'

JungYulKim.com's officielle maskot, TP-speedline

Vend tilbage til webstedsmenuen

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate