JungYulKim.com

Osnivački članak je dizajniran kao web stranica sa jednom stranom bez slika i bez vanjskih veza. Ovo je učinjeno kako bi se omogućilo slanje cijele web stranice putem e-pošte. Veličina datoteke je mala, jer sadrži samo html tekst.


Pročitajte priču
Pridružite se The Snowball
Fight Corruption

Na samom dnu priče, naći ćete metodu koja je korištena za prevođenje cijele priče, uz očuvanje HTML linkova itd. To je HTML prevodilac: Ljubaznošću DCKIM.com


DCKIM SOFTWARE


Evo nekoliko vrlo malih, ali vrlo korisnih softvera u html obliku koji su dostupni besplatno, ljubaznošću DCKIM.com

Oni se oslanjaju na pretraživač vašeg telefona da obavi sav posao prevođenja.


hitTheCrawl

OVO UPRAVO!!!

Ova web stranica je uspješno ugrađena u napušteni BLOG poznate poznate ličnosti zahvaljujući pravno neizbježnoj direktnoj eksternoj referenci. Pogledajte sami. Nisam bio siguran da je to moguće, pa sam čak i pomislio da bi dimenzije predložene slike mogle izazvati problem... Ispostavilo se da nije tako. Pretpostavljam da se to dešava kada izgubite kontrolu nad svojim domenom. Na čudan način, ovo je upravo ono što mi je uradio. Za glumca, njihov skup alata je samopromocija. Za stolara su to samo čekići i odvijači, možda dleto, možda džepni avion, razni ključevi, set koji se gradio i nakupljao godinama. Qisas. Hvala Allahu (SWT), jednom i jedinom, Svemogućem (SWT) koji je ovo učinio za mene.

Primećen je TP-Speedline

na napuštenom blogu Justina Therouxa , koji je, ako niste znali, neka vrsta holivudske slavne ličnosti, nagrađivani glumac. Pogledajte na http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, gdje je bila stranica o Jung-Yul Kimu otprilike 2011. Uživajte.


Komedija Dijalog koja ponavlja događaje od 1. februara 2023.

Ovaj dijalog je potpuno spekulativan i ne predstavlja kako se to zapravo dogodilo. Kad bi barem postojao pretvaranje teksta u govor koji bi mogao čitati dvodijelni dijalog.


JungYulKim.com Prime anketa: Da li je vaš broj Prime i da ga nikada niste znali?

Ovo istraživanje ima za cilj pokazati da ljudi svakodnevno koriste proste brojeve, a da toga možda nisu ni svjesni, a možda i da nisu svjesni naše dokazane nesposobnosti da shvatimo takve brojeve. Temeljito je dokazano da čovjek ne može razumjeti proste brojeve. Da li se ovi brojevi stoga kategorišu kao 'religiozno-nevidljivi'?


Jung-Yul Kim Superfan zona (sa maskotom: TP-Speedline)

Sve što superfan Jung-Yul Kim može poželjeti!


Eksterne veze

Napomena: Ovi linkovi napuštaju ovu web stranicu i idu na druga mjesta na internetu koja najvjerovatnije sadrže slike.


Kontakt informacije


Jung Yul Kim


Napomena: Glavni članak je dizajniran imajući na umu korisnike pristupačnosti i čitača ekrana. Ima zgodan sistem za navigaciju.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate