JungYulKim.com Perdana Survey

UIH DEUI

Survey Perdana 2024 JungYulKim.com ayeuna dijalankeun.

Naon waé 'angka prima'?

Wilangan prima mangrupa sub-set tina wilangan alam .

Angka alami nyaéta 'angka cacah':

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20...

Angka-angka prima nyaéta angka-angka nu teu bisa dibagi rata ku angka nu mana waé lian ti angka 1 atawa éta sorangan:

1, 2 , 3 , 4, 5 , 6, 7 , 8, 9, 10, 11 , 12, 13 , 14, 15, 16, 17, 18 , 19 , 20...

Tingali?

2, 3, 5, 7, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43, 47, 53, 59, 61...

Perkara teu sabaraha badag angka prima, sok aya nomer prima sejen leuwih badag batan hiji.

Kami henteu gaduh cara pikeun ngaduga naon anu bakal janten nomer prima salajengna, sareng kusabab ieu, nomer prima tetep teu dipikanyaho ku Man. Éta ngan saukur teu bisa diprediksi. Henteu aya rumus pikeun ngajelaskeun sadaya wilangan prima.

Urang tiasa nguji naha hiji nomer prima. Métode pikeun ngalakukeun ieu dipikanyaho. Nanging, urang henteu tiasa ngaduga naon nomer prima salajengna.

Di dunya téknologi modern ayeuna, ieu nyiptakeun seueur kasusah. Kumaha data tiasa leres-leres diamankeun nalika sadaya kriptografi ngandelkeun hal anu teu dipikanyaho?

Sabenerna ieu téh misteri jeung 'ghaib'.

Naha survey nomer prima?

Naha henteu!

Naha aya anu leres-leres 'acak'? Abdi nyarios henteu ...

Motto kami nyaéta: Ieu sanés 'Survey Acak', éta 'Survey Perdana'.

Salaku catetan anu pikaresepeun, nomer telepon ti mana Survey Perdana dilaksanakeun sanés nomer perdana. Ieu masuk akal sabab survey ku kituna teu bias. Janten, kumaha upami gaduh nomer prima, sareng naon anu urang tiasa terang ngeunaan ieu?

Sababaraha urang terang yén nomer prima saleresna penting pisan pikeun kahirupan urang sapopoé. Ku kituna, JungYulKim.com geus boldly diatur pikeun manggihan jawaban langsung ti jalma anu ngagunakeun angka prima unggal poé. Ahéng, sababaraha di antarana malah teu nyaho.

Ngan nomer telepon utama anu layak pikeun survey ekslusif ieu.

Patarosan survey nyaéta kieu:

Nomer Hiji: Naha anjeun terang yén nomer telepon anjeun mangrupikeun nomer prima?

Nomer Dua: Naha anjeun terang yén nomer prima ngan ukur tiasa dibagi ku nomer hiji sareng nyalira?

Nomer Tilu: Naha anjeun terang yén nomer prima henteu tiasa diprediksi?

Hasil Awal:

Ayeuna: 100% pamilon survéy ngajawab NO pikeun tilu patarosan.

Ieu ngabejaan urang yen jalma anu ngagunakeun angka prima malah teu nyaho eta. Endah.

Dina raraga teu jadi nyasabkeun jeung pamakéan data statistik ieu, Kuring ogé kudu ngabejaan Anjeun yen ngan hiji pamilon dina survey jadi jauh. Aya hiji deui anu éféktif ngajawab sakabéh tilu patarosan tapi, jawaban maranéhanana henteu jadi bagian tina survey sabab ngajawab NO lamun ditanya 'Naha anjeun hoyong ilubiung dina survey pondok'. Sacara étika, jawaban maranéhna teu bisa diasupkeun kana hasil survey ieu. Maranéhna ngawaler AYA AYA. Metot...

survey geus datangna ka tungtung. Anu kami pelajari nyaéta yén survey mangrupikeun kerja keras. Jalma-jalma henteu resep survey, sareng jarang hoyong ngajawab patarosan survey. Hiji positip nyaéta, nalika nyarios sareng pamilon survéy, pamilon ngusulkeun yén situs wéb kedah gaduh 'Mascot'. TP-Speedline sumping kana pamandangan salaku maskot JungYulKim.com anyar. Anjeunna ngalakukeun padamelan anu saé, bahkan anjeunna gaduh halaman sorangan!

UIH DEUI

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate