JungYulKim.com

Ustanovni članek je bil zasnovan kot enostransko spletno mesto brez slik in zunanjih povezav. To je bilo storjeno, da se celotno spletno mesto pošlje po e-pošti. Velikost datoteke je majhna, saj vsebuje samo besedilo html.


Preberite zgodbo Pridružite se boju
snežne kepe Korupcija


Na samem dnu zgodbe boste našli metodo, ki je bila uporabljena za prevod celotne zgodbe, pri čemer so bile ohranjene povezave HTML itd. To je prevajalnik HTML: z dovoljenjem DCKIM.com


PROGRAMSKA OPREMA DCKIM


Tukaj je nekaj zelo majhnih, a zelo uporabnih programov v obliki html, ki so na voljo brezplačno z dovoljenjem DCKIM.com

Ti se zanašajo na brskalnik vašega telefona, da opravi vse delo prevajanja.


hitTheCrawl

TO SAMO V!!!

To spletno mesto je bilo uspešno vdelano v opuščeni BLOG slavne slavne osebe na podlagi pravno neizogibne neposredne zunanje reference. Poglejte si sami. Nisem bil prepričan, da je to mogoče, in sem celo pomislil, da bi morda dimenzije predlagane slike povzročile težavo ... Izkazalo se je, da ni tako. Predvidevam, da se to zgodi, ko izgubite nadzor nad svojo domeno. Na nenavaden način je to zelo natančna stvar, ki jo je naredil meni. Za igralca je njihov nabor orodij samopromocija. Za mizarja so to samo kladiva in izvijači, morda dleto, morda žepno letalo, razni ključi, komplet, ki se je nabiral in kopičil z leti. Qisas. Hvaljen bodi Allah (SWT), eden in edini, Vsemogočni (SWT), ki je to storil zame.

TP-Speedline je bil opažen

v zapuščenem blogu Justina Therouxa , ki je, če niste vedeli, nekakšen hollywoodski zvezdnik, nagrajeni igralec. Oglejte si na http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, kjer je bila stran o Jung-Yul Kim okoli leta 2011. Uživajte.


Komični dialog, ki poustvarja dogodke 1. februarja 2023.

Ta dialog je popolnoma špekulativen in ne predstavlja, kako se je to dejansko zgodilo. Ko bi le obstajalo pretvorbo besedila v govor, ki bi lahko prebralo dvodelni dialog.


JungYulKim.com Prime Anketa: Je vaše število praštevilo in tega niste nikoli vedeli?

Namen te raziskave je pokazati, da ljudje praštevila uporabljajo vsak dan, čeprav se tega morda sploh ne zavedajo, morda pa se tudi ne zavedajo naše dokazane nezmožnosti razumevanja takih števil. Temeljito je dokazano, da človek ne more razumeti praštevil. Ali je torej treba te številke kategorizirati kot "versko-nevidno"?


Jung-Yul Kim Superfan Zone (z maskoto: TP-Speedline)

Vse, kar si superfan Jung-Yul Kim lahko želi!


Zunanje povezave

Opomba: Te povezave zapustijo to spletno stran in gredo na druga mesta v internetu, ki najverjetneje vsebujejo slike.


Kontaktni podatki


Jung Yul Kim


Opomba: glavni članek je bil zasnovan z mislijo na uporabnike dostopnosti in bralnika zaslona. Ima priročen bar-navigacijski sistem.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate