ЈунгИулКим.цом

Оснивачки чланак је дизајниран као веб страница са једном страном без слика и без спољних веза. Ово је урађено како би се омогућило слање целе веб странице путем е-поште. Величина датотеке је мала, јер садржи само хтмл текст.


Прочитајте причу
Придружите се Тхе Сновбалл
Фигхт Цорруптион

На самом дну приче, наћи ћете метод који је коришћен за превођење целе приче, уз очување ХТМЛ линкова итд. То је ХТМЛ преводилац: Љубазношћу ДЦКИМ.цом


ДЦКИМ СОФТВАРЕ


Ево неколико веома малих, али веома корисних софтвера у хтмл форми доступног бесплатно, љубазношћу ДЦКИМ.цом

Они се ослањају на прегледач вашег телефона да обави сав посао превођења.


хитТхеЦравл

ОВО САМО У!!!

Ова веб страница је успешно уграђена у напуштени БЛОГ познате познате личности захваљујући правно неизбежној директној спољној референци. Погледајте сами. Нисам био сигуран да је то могуће, па сам чак и помислио да ће можда димензије предложене слике изазвати проблем... Испоставило се да није тако. Претпостављам да се то дешава када изгубите контролу над својим доменом. На чудан начин, ово је управо оно што ми је урадио. За глумца, њихов скуп алата је самопромоција. За столара су то само чекићи и шрафцигери, можда длето, можда џепни авион, разни кључеви, сет који се градио и акумулирао годинама. Кисас. Хвала Аллаху (СВТ), једном и једином, Свемогућем (СВТ) који је ово учинио за мене.

Примећен је ТП-Спеедлине

на напуштеном блогу Џастина Теруа , који је, ако нисте знали, нека врста холивудске славне личности, награђивани глумац. Погледајте на хттп: //јустинтхероук.блогспот.цом/
2011/03/јунг-иул-ким-пхото-пиц.хтмл
, где је била страница о Јунг-Иул Ким око 2011. Уживајте.


Комедија Дијалог који понавља догађаје од 1. фебруара 2023.

Овај дијалог је потпуно спекулативан и не представља како се то заправо догодило. Кад би само постојао претварање текста у говор који би могао да чита дводелни дијалог.


ЈунгИулКим.цом Приме анкета: Да ли је ваш број Приме и никада га нисте знали?

Ово истраживање има за циљ да покаже да људи свакодневно користе просте бројеве, а да тога можда нису ни свесни, а можда и да нису свесни наше доказане неспособности да схватимо такве бројеве. Темељно је доказано да човек не може разумети просте бројеве. Да ли се ови бројеви стога категоришу као 'религиозно-невидљиви'?


Јунг-Иул Ким Суперфан зона (са маскотом: ТП-Спеедлине)

Све што суперфан Јунг-Јул Ким може пожелети!


Спољашње везе

Напомена: Ове везе напуштају ову веб локацију и иду на друга места на интернету која највероватније садрже слике.


Контакт информације


Јунг Иул Ким


Напомена: Главни чланак је дизајниран имајући на уму кориснике приступачности и читача екрана. Има згодан систем за навигацију.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate