JungYulKim.com

Основачкиот напис беше дизајниран како веб-страница на една страница без слики и без надворешни врски. Ова беше направено за да се овозможи целата веб-страница да се испраќа преку е-пошта. Големината на датотеката е мала, бидејќи содржи само html текст.


Прочитајте ја приказната
Придружете се на снежните топки
во борбата против корупцијата

На самото дно од приказната, ќе го најдете методот што се користел за преведување на целата приказна, притоа зачувувајќи ги HTML врските итн. Тоа е HTML преведувач: со учтивост на DCKIM.com


СОФТВЕР DCKIM


Еве неколку многу мал, но многу корисен софтвер во HTML форма достапен бесплатно, благодарение на DCKIM.com

Овие се потпираат на прелистувачот на вашиот телефон за да ја изврши целата работа на преведувањето.


удри TheCrawl

ОВА САМО ВО!!!

Оваа веб-локација е успешно вградена во некористениот БЛОГ на позната славна личност врз основа на законски неизбежна директна надворешна референца. Погледнете сами. Не бев сигурен дека тоа е можно, па дури и помислив дека можеби димензиите на предложената слика ќе предизвикаат проблем... Излезе дека не е така. Претпоставувам дека тоа се случува кога ќе ја изгубите контролата врз вашиот домен. На чуден начин, ова е токму она што ми го направи. За еден актер, нивната група алатки е самопромоција. За еден столар тоа се само чекани и шрафцигери, можеби длето, можеби авион со големина на џеб, разни клучеви, сет што се создавал и акумулирал со текот на годините. Кисас. Слава му е на Аллах (SWT), еден и единствен, Семоќниот (SWT) кој го направи ова за мене.

TP-Speedline е забележан

во напуштениот блог на Џастин Теру , кој, ако не сте знаеле, е некаква холивудска славна личност, наградуван актер. Проверете го на http://justintheroux.blogspot.com/
2011/03/jung-yul-kim-photo-pic.html
, каде што имаше страница за Јунг-Јул Ким околу 2011 година. Уживајте.


Дијалог на комедија повторно прикажување на настаните од 1 февруари 2023 година.

Овој дијалог е целосно шпекулативен и не претставува како тоа всушност се случило. Само да имаше текст-во-говор што може да чита дводелен дијалог.


Прајмско истражување на JungYulKim.com: Дали вашиот број е прв и никогаш не сте го знаеле?

Оваа анкета има за цел да покаже дека луѓето користат прости броеви секој ден, додека можеби целосно не се свесни за тоа, а можеби и не се свесни за нашата докажана неспособност да ги разбереме таквите броеви. Темелно е докажано дека Човекот не може да ги разбере простите броеви. Дали затоа овие бројки треба да се категоризираат како „религиозно-невидено“?


Суперфан зона Јунг-Јул Ким (со маскота: TP-Speedline)

Сè што може да посака еден суперфан на Јунг-Јул Ким!


Надворешни врски

Забелешка: Овие врски ја напуштаат оваа веб-локација и одат на други места на интернет кои најверојатно содржат слики.


Контакт информации


Јунг Јул Ким


Забелешка: главната статија е дизајнирана имајќи ги предвид корисниците на пристапност и читач на екран. Има практичен бар-навигациски систем.

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate