JungYulKim.com Суперфан зона

...Прочитајте ја приказната, придружете се на снежната топка...

Алатките беа украдени на 1 февруари 2023 година

Неодамна беше претставена официјалната маскота на JungYulKim.com. Името на маскотата е „TP-Speedline“. Кој знае какви интересни авантури може да има оваа маскота. Малку по малку и слој по слој, само што почнуваме да учиме за овој цилиндричен производ од пулпа. Со оглед на тоа што Канада има најмногу каша хартија од каде било во светот, оваа маскота е навистина канадски херој. Има многу прашања, а луѓето би сакале да знаат за TP-Speedline. Останете со JungYulKim.com за да го дознаете одговорот на прашања како што се: „Колку е тоа? и „Дали треба да се закачи на рака или под рака?“. На крајот можеби ќе треба да побараме експерти од Службата за тоалетна хартија (TPS) да ги решат овие долгогодишни грижи, за да можеме сите да имаме корист од упатствата за стандардните прописи за тоалетна хартија.

...Прочитајте ја приказната, придружете се на снежната топка...

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate