Κεφάλαιο βρώμικο-2:

The Long & Short

Το έτος ήταν 2023: εργάστηκα στο Σχολικό Συμβούλιο της Περιφέρειας του Τορόντο στο Τμήμα Συντήρησης ως Ξυλουργός από τότε. Ήμουν μέρος σε μια διαμάχη στο χώρο εργασίας και στη συνέχεια με έδωσε εντολή να πάρω άδεια από τη Lisa Kobayashi. Θα έλεγα «κακώς». Ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να αναφέρω είναι ότι, τα επαγγέλματα-εργαλεία μου βρίσκονταν ακόμα στο φορτηγό της εταιρείας και εμποδίστηκα νομικά να τα ανακτήσω. "Θυμηθείτε, τα εργαλεία σας βρίσκονται στο πίσω μέρος του φορτηγού." Ο Θεός να ευλογεί τους αγγέλους που με προειδοποίησαν...

Το τελευταίο πράγμα που θυμήθηκα ήταν ένα email από την DC Kim που έγραφε: Έχω κανονίσει να πάρω τα εργαλεία σου. [1 α ] Το διάβασα στις: την ημέρα που στάλθηκε,. Την επόμενη μέρα δεν μπορούσα πλέον να λάβω email γιατί δεν είχα πληρώσει τον λογαριασμό. Σε ένα άσχετο θέμα συνελήφθη στις 10 Φεβρουαρίου και παρέμεινα στη φυλακή μέχρι να αποφυλακιστώ στιςεν αναμονή της δίκης. Ήμουν αθώος. Όλες οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, πριν καν ξεκινήσει η δίκη. Δεν είναι αυτή η ιστορία...

Αυτή είναι η ιστορία του πώς ολόκληρο το σετ εργαλείων μου κλάπηκε από το γραφείο του Trades Council από έναν ντετέκτιβ της αστυνομίας του Τορόντο, ο οποίος είναι επίσης Καναδός ποδοσφαιριστής και ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός του Χόλιγουντ.

Επανεκκίνηση τομέα

Αυτή είναι η ιστορία του πώς αποκάλυψα την αλήθεια του τι συνέβη με το σετ εργαλείων μου και στη συνέχεια χρησιμοποίησα τον τομέα dot-com του ντετέκτιβ της Αστυνομίας του Τορόντο για να τον εκθέσω.

Αυτός είναι ο τομέας . Ο Παντοδύναμος (SWT) έχει αφαιρέσει αυτόν τον τομέα από τον Jung-Yul Kim και τον έδωσε σε εμένα.

Με λένε Μοχάμεντ Ντέιβιντ και αυτή είναι η ιστορία...

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να εκθέσετε τον Jung-Yul Kim

Κεφάλαιο τριάντα ένα:

Έξω με εγγύηση, Φρέσκ έξω από τη φυλακή

Απελευθερώθηκα με εγγύηση μετά από τέσσερις μήνες παραμονής, στις. Περπάτησα στο δρόμο για να πάρω την αλληλογραφία μου, το κουτί ήταν γεμάτο . Γύρισα σπίτι και άρχισα να τακτοποιώ τα γράμματα. Διαβάζοντας το ταχυδρομείο έμαθα ότι το αυτοκίνητό μου είχε ρυμουλκηθεί και πουληθεί, μια φυσική συνέπεια όπου ενενήντα ημέρες είναι περισσότερες από εξήντα ημέρες. Το πρώτο: Η τυπική αναθεώρηση της εγγύησης. Το τελευταίο: Το αμπάρι της εταιρείας ρυμούλκησης.

Ο εργοδότης μου, το TDSB, είχε στείλει πολλές επιστολές και μερικές ειδοποιήσεις για παραλαβή πραγμάτων από το Ταχυδρομείο, αλλά αυτά είχαν καθυστερήσει πολύ . Κοίταξα τις επιστολές από τη Σχολική Επιτροπή και είδα ότι η απασχόλησή μου είχε τερματιστεί αποτελεσματικά, ενώ ήμουν ακόμα στη φυλακή. Σκέφτηκα: «Αν μπορούσα να είχα απαντήσει στα γράμματά τους»: Ωστόσο, μπορεί να μην είχε καμία διαφορά . Άρχισα να σκέφτομαι: «Τι συνέβη με τα εργαλεία μου;»... «Το TDSB έχει ακόμα τα εργαλεία μου;» . Το μόνο που θυμάμαι ήταν αυτό το email από την DC Kim: Έχω κανονίσει να λάβω τα εργαλεία σου. [1 β ] Μπορώ μόνο να κάνω εικασίες για το αν η DC Kim είχε προχωρήσει στην πραγματικότητα να πάρει τα εργαλεία μου.

Πού ήταν τα εργαλεία μου;

Οι βδομάδες περνούσαν και δεν είχα κανέναν τρόπο πρόσβασης στο email στο σπίτι. Έτσι, έκανα πετάλι με ποδήλατο 8 χλμ στους δημόσιους υπολογιστές για να διαβάσω τα email μου εκεί. Διάβασα το email από την DC Kim, με ημερομηνία: Καλημέρα κύριε MURDOCK Έχω τα εργαλεία σας [2] . Σκέφτηκα μέσα μου «Αυτό δεν είναι νόμιμο. Πώς μπορεί η Σχολική Επιτροπή να δώσει τα εργαλεία μου στην Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο χωρίς την άδειά μου;». Κοίταξα τα άλλα email από την DC Kim και διάβασα τα νέα : Τα εργαλεία μου είχαν σταλεί στο Τμήμα Αστυνομίας του Τορόντο στη λεωφόρο Progress #2. Ναι... Όλα αυτά έγιναν πριν από πολύ καιρό.

Εισαγωγή: Σχολική Επιτροπή - ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Αφού δούλεψα για κάποιο χρονικό διάστημα και εξέτασα προσεκτικά τις επιστολές που εστάλησαν από το TDSB, έγραψα και ταχυδρομούσα μια απάντηση, ταχυδρομώντας ένα αντίγραφο στο MCSTC (Maintenance & Construction Skilled Trades Council). Αυτό πήρε αρκετές ώρες για να γραφτεί . Σε εκείνη την επιστολή προς τη Σχολική Επιτροπή, συμπεριέλαβα, μεταξύ άλλων, αίτημα να μου επιστραφούν τα εργαλεία μου το συντομότερο δυνατό.

Μεταφορά χωρίς έγγραφα στο Εμπορικό Συμβούλιο

Εβδομάδες αργότερα, ήρθε μια επιστολή απάντησης από τη Σχολική Επιτροπή. Διάβαζα και διάβαζα. Η επιστολή είχε ημερομηνία

Έξοδος: Σχολική Επιτροπή - ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Ήξερα αμέσως ότι η Lisa Kobayashi ήταν απατεώνας, που προσπαθούσε να καλύψει τι πραγματικά συνέβη γράφοντας λάθος ημερομηνία. Δεν υπήρχε περίπτωση να ευσταθεί ο ισχυρισμός της. Ήρεμος και συγκεντρωμένος, συνέχισα να παρακολουθώ διάφορες αλληλογραφίες μέσω ταχυδρομείου. Δεν έγραψα πίσω στο TDSB εκείνη την εποχή: Η επιστολή τους απαιτούσε αφορισμό. Σκέφτηκα: «Ποια νομίζει ότι είναι, ο Πάπας;»

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να εκθέσετε τον Jung-Yul Kim

Κεφάλαιο τριάντα:

Συμμετοχή: Skilled Trades Council - ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ

Τις επόμενες μέρες έκανα δύο τηλεφωνήματα στο Συμβούλιο Εμπορίου, με διαφορά λίγων ημερών. Και τις δύο φορές έφτασα στην ίδια γραμματέα . Τη ρώτησα για τα εργαλεία, αναφερόμενος στην επιστολή του TDSB, και ο γραμματέας άρχισε: «Ναι, τα εργαλεία ήταν εδώ και μετά τα πήρε η Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο την επόμενη μέρα». «Ήταν γύρω στον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο;» 'Ναι, ήταν.' «...και υπάρχουν ακόμα εργαλεία μαζί σας;» 'Οχι. Ό,τι είχαμε, ήταν όλα αυτά, και τα πήραν όλα. Ο αξιωματικός της αστυνομίας του Τορόντο είπε ότι σας το έφερνε ». Την ευχαρίστησα και η κλήση τελείωσε. Ήταν ένα παραγωγικό κάλεσμα. Μια απλή έρευνα δεν πρέπει να υποτιμάται: είχα την απάντησή μου. Είχα προφορική επιβεβαίωση ότι τα εργαλεία βρίσκονταν σε εκείνο το γραφείο, το οποίο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο σε μια μεγάλη σειρά σκαλοπατιών.

Η παραλαβή επιβεβαιώθηκε τηλεφωνικά

Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα τελικά τι ακριβώς συνέβη. Το τηλεφώνημα επιβεβαίωσε αυτό που έλεγε η επιστολή της Σχολικής Επιτροπής. Τα εργαλεία ήταν ακριβώς εκεί στα γραφεία του Trades Council, στην κορυφή μιας μεγάλης σειράς σκαλοπατιών, πριν τα πάρει ο DC Kim. Η ημερομηνία που δόθηκε στην επιστολή του Σχολικού Συμβουλίου δεν ταίριαζε με αυτές που έδωσε η DC Kim. Μέσα από αυτό ήξερα ότι η Lisa Kobayashi ήταν απατεώνας, είπε ψέματα για τις ημερομηνίες . Ήξερα, ωστόσο, ότι αυτό που επιβεβαίωσε η επιστολή ήταν ότι το σύνολο εργαλείων, όλα αυτά , ήταν στα γραφεία του Trades Council τη στιγμή που το πήρε η DC Kim. Τοποθετήθηκε εκεί από τη Σχολική Επιτροπή χωρίς την άδειά μου και χωρίς καμία πάγια συμφωνία σχετικά με αυτού του είδους τις ενέργειες.Εκτίμησα ότι οι εσωτερικές πολιτικές των Σχολικών Συμβουλίων παραβιάστηκαν από αυτή την παράνομη μεταφορά των εργαλείων. Επισημαίνω επίσης ότι το Εμπορικό Συμβούλιο είναι ξεχωριστή και ανεξάρτητη οντότητα, ήταν παράνομη η κατάθεση και εγκατάλειψη της προσωπικής μου περιουσίας από τη Σχολική Επιτροπή στα γραφεία του Εμπορικού Συμβουλίου! Παρόλο που το Trades Council είναι το συνδικάτο μου, η άδειά μου θα έπρεπε σαφώς να είχε ζητηθεί. Γνώριζα επίσης ότι δεν υπήρχε πάγια συμφωνία μεταξύ του Εμπορικού Συμβουλίου και της Σχολικής Επιτροπής σε σχέση με τη μεταφορά των εργαλείων. Ήξερα ότι αυτό ήταν πολύ ανησυχητικό λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο του Καναδικού Χάρτη Δικαιωμάτων και Ελευθεριών.

Απόδειξη χωρίς οφειλόμενη ειδοποίηση

Ένιωσα παραμελημένος από το Trades Council. Δεν είχαν νομικό καθήκον να με ειδοποιήσουν για την κατοχή των εργαλείων μου, τα οποία υποτίθεται ότι τους έριξε η Σχολική Επιτροπή και στη συνέχεια τα πήρε η DC Kim; Αναρωτήθηκα ποια πρότυπα του Εργατικού Συνδικάτου μπορεί να έχουν παραβιαστεί από το Συμβούλιο των Επαγγελματιών λόγω της αποτυχίας του να με ειδοποιήσει ότι κατείχαν τα εργαλεία μου. Το τηλεφώνημα με τη γραμματέα επέτρεψε να μάθουμε τι πραγματικά είχε συμβεί. Η DC Kim πήρε τα εργαλεία μου με τρόπο που ήταν ξεκάθαρα παράνομος, και όχι μόνο, η DC Kim πήρε τα εργαλεία μου από τα γραφεία του Συνδικάτου μου , του Trades Council. Επεκτείνω το πόσο πραγματικά σοκαριστικό είναι αυτό σε σχέση με τον καναδικό χάρτη δικαιωμάτων και ελευθεριών. Κατά τη γνώμη μου, αυτές οι ενέργειες αποτελούν κατάφωρη και απρόβλεπτη παραβίαση των δικαιωμάτων μου και των δικαιωμάτων του σωματείου μου, του Εμπορικού Συμβουλίου, και των δικαιωμάτων των μελών του συνδικάτου παντού για αυτό το θέμα.Ήξερα ότι η μόνη μου επιλογή ήταν να συνεχίσω ήρεμα να παρακολουθώ την αλληλογραφία.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να εκθέσετε τον Jung-Yul Kim

Κεφάλαιο είκοσι ένατο:

Τμήμα Αστυνομικής Περιουσίας του Τορόντο

Πήγα αυτοπροσώπως στη λεωφόρο Progress #2, στο Τμήμα Αστυνομίας του Τορόντο. Εκεί μπόρεσα να επιβεβαιώσω προφορικά ότι τα εργαλεία μου βρίσκονταν αυτή τη στιγμή στην κατοχή τους. Είπα επίσης σε κάποιους αξιωματικούς εκεί ότι τα εργαλεία τα πήραν από το γραφείο της Ένωσης μου και ότι δεν είχα σκοπό να τα παραλάβω μέχρι να έχω μια λεπτομερή εξήγηση. Εξάλλου, δεν είχα αυτοκίνητο.

Μετά τις επιτυχείς έρευνες μου με το TDSB και το Trades Council, δεν είδα κανένα κακό στην προσπάθεια να καλέσω την DC Kim. Κάλεσα το dirty-2 Division

Παρακολούθησα ξανά ταχυδρομικά με το Συμβούλιο Εμπορίου, μετά το τηλεφώνημα με τη γραμματέα τους . Στην επιστολή προς το Trades Council ρώτησα τι έγινε με τα εργαλεία και ζήτησα να τα επιστρέψουν. Στην πραγματικότητα ήξερα ακριβώς πού ήταν τα εργαλεία. Απλώς το έπαιζα χαζός. Αυτό που πραγματικά ήθελα ήταν οτιδήποτε γραπτώς έλεγε ότι τα εργαλεία μου είχαν στην κατοχή τους κάποια στιγμή .

Το Skilled Trades Council αποστέλλει απόδειξη

Και πάλι άργησε, μέρα παρά μέρα, να περιμένω το ταχυδρομείο... Τελικά έλαβα μια απάντηση από το Συμβούλιο Εμπορίου. Η επιστολή τους είχε ημερομηνία. Έγραφε:

Όσον αφορά τα εργαλεία σας, παραλάβαμε τα εργαλεία σας στο γραφείο μέσα και γύρω. Πιστεύω ότι τα εργαλεία επιλέχθηκαν την επόμενη μέρα από την Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο. [4]

Έξοδος: Skilled Trades Council - VANISH MIDSTAGE

Αυτή ήταν η πρώτη ειδοποίηση που μου δόθηκε από το Skilled Trades Council, ότι είχαν λάβει τα εργαλεία μου. Η ημερομηνία που έδωσε το Trades Council δεν ταίριαζε , αλλά, αυτό που πραγματικά είχε σημασία είναι ότι παραδέχτηκαν ότι είχαν τα εργαλεία στο γραφείο τους και ότι η Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο τα έβγαλε έξω! Τώρα είχα πραγματικά αποδείξεις. Είχα την επιστολή από τη Σχολική Επιτροπή και την επιστολή από το Trades Council, που επιβεβαίωναν το ίδιο πράγμα, τα εργαλεία βρίσκονταν στο γραφείο του Trades Council και την επιστολή του Trades Council που έλεγε ότι η Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο πήρε τα εργαλεία απευθείας από τους γραφείο.

Επιβεβαιώθηκαν περίεργα γεγονότα

Ήξερα ότι είχα τις αποδείξεις που χρειαζόμουν για να πάρω όλη την υπόθεση στο δικαστήριο και να κερδίσω τα χέρια κάτω. Ήμουν ενθουσιασμένος που είδα επιτέλους αυτή την απόδειξη, αλλά, αντί να προβώ σε άμεσες νομικές ενέργειες , ήμουν αποφασισμένος να συνεχίσω, σιγά σιγά, μέχρι να εξαντλήσω όλους τους τρόπους αλληλογραφίας σε σχέση με αυτό το θέμα. Η Σχολική Επιτροπή με είχε αφορίσει και δεν επέστρεφαν άλλη αλληλογραφία, αλλά μπορούσα να συνεχίσω ξανά με το Trades Council και με την DC Kim μέσω email. Δεν είχα στείλει κανένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό στην DC Kim, επειδή σκόπευα να επικοινωνήσω πρώτα μέσω του Σχολικού Συμβουλίου και στη συνέχεια του Συμβουλίου Εμπορίου πριν ειδοποιήσω την DC Kim με οποιονδήποτε τρόπο. Ναι, είχα ακολουθήσει υπομονετικά μια σωστή πορεία δράσης, ακολουθώντας διαδοχικά , προσευχόμενη να πετύχει.

Κάνοντας το επόμενο βήμα

Τώρα είχε έρθει η ώρα επιτέλους να αποκαταστήσω την επαφή με την DC Kim. Δεν είχα μιλήσει ποτέ με τον DC Kim τηλεφωνικά, είχα ποτέ επικοινωνήσει μαζί του μόνο μέσω email και μέσω μιας μόνο διεύθυνσης email. Αυτή ήταν μια επιλογή που έγινε με σκοπό από την αρχή. Χρησιμοποιώντας μόνο επίσημα μέσα επικοινωνίας , θα ήταν δυνατό να υπάρχει πλήρης καταγραφή όλων των αλληλεπιδράσεων .

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να εκθέσετε τον Jung-Yul Kim

Κεφάλαιο εικοστό όγδοο:

DC Kim - Έχετε Mail!

Πέμπτη, δέκα μήνες μετά την αρπάγη των εργαλείων, ταξίδεψα με το λεωφορείο στους δημόσιους υπολογιστές και έγραψα ένα μεγάλο email στην DC Kim που περιγράφει λεπτομερώς τις διάφορες ανησυχίες μου, όπως:

Εάν θέλετε, παραδεχτείτε ευγενικά εάν έχετε αρπάξει τα εργαλεία εργασίας για κάποιο λόγο ή παραδεχτείτε ότι έχετε κλέψει τα εργαλεία εργασίας για κάποιο λόγο. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να εξηγήσετε πώς θα μπορούσατε να είχατε πάρει τα εργαλεία εργασίας μου από τα γραφεία του Trades Council χωρίς την άδειά τους και χωρίς την άδειά μου. Οι αξιωματικοί της Σχολικής Επιτροπής δεν μπορούν να δώσουν εγκύρως άδεια σε έναν αξιωματικό της Αστυνομίας του Τορόντο να πάρει περιουσία, που δεν είναι δική τους αλλά δική μου, από το γραφείο του Εμπορικού Συμβουλίου. [5 α ]

και κοροϊδεύοντας τον υποβιβασμό της DC Kim πρόσθεσα:

Άσχετο με αυτό, συγχαρητήρια για το νέο σας ρόλο στο τμήμα κυκλοφορίας της αστυνομίας του Τορόντο . Ανυπομονώ για την απάντησή σας, Καλή τύχη, Μοχάμεντ Ντέιβιντ [5 β ]

Σύντομη απάντηση του DC Kim

Ταξίδεψα πίσω στο σπίτι και δεν επέστρεψα για να ελέγξω ξανά το email μου για λίγες μέρες. Όταν έλεγξα ξανά το email μου, είδα την απάντηση από την DC Kim: Κανένα από τα εργαλεία σας δεν κατασχέθηκε. Η Σχολική Επιτροπή δεν ήθελε τα εργαλεία σας, έτσι μου τα παίζουν για φύλαξη. [6] Ήξερα ότι αυτό σήμαινε ένα πράγμα, η DC Kim δεν είχε κανένα ένταλμα για να πάρει τα εργαλεία, ούτε καλό λόγο. Το email μου είπε ότι ο DC Kim προσπαθούσε να αρνηθεί ότι υπήρχε κάτι λάθος με αυτό που συνέβη και ίσως δεν γνώριζε καν ότι η τοποθεσία από την οποία πήρε τα εργαλεία ήταν το γραφείο του Trades Council. Το κτίριο του Εμπορικού Συμβουλίου είναι πολύ κοντά στο πάρκινγκ του Σχολικού Συμβουλίου. Αυτή είναι η τελευταία γνωστή θέση των εργαλείων μου, στο πίσω μέρος του φορτηγού της εταιρείας, όπου τα είχα αφήσει . Σκέφτηκα «Πώς θα μπορούσε η DC Kim να χάσει το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΗΜΑ στο πρόσωπο του κτιρίου του Trades Council; Ή η γιγάντια πινακίδα στην πόρτα ενώ έμπαινε μέσα;». Δεν έλαβα άλλο email από την DC Kim μετά από αυτό, αυτό ήταν το τελευταίο .

Οι μέρες του email του είχαν τελειώσει

Όχι πολύ καιρό μετά ήρθε ένα γράμμα, με ημερομηνία

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να εκθέσετε τον Jung-Yul Kim

Κεφάλαιο εικοστό έβδομο:

Tool-Set σε κίνδυνο

Επέστρεψα στο σπίτι με όλα τα φωτοτυπημένα έγγραφά μου και άρχισα να γράφω τις διευθύνσεις των διαφόρων «μεγάλων φωτογραφιών» στους φακέλους. Οι επιστολές κατευθύνθηκαν στο βρόμικο-2 τμήμα όπου βρισκόταν ο DC Kim, καθώς και στο Trades Council, για να τους κρατήσει ενήμερους, και επίσης μια επιστολή πίσω στον ίδιο αποστολέα από τη λεωφόρο #2 Progress.

Αποστολή αλληλογραφίας σε πολλούς

Σε λιγότερο από ένα μήνα, ολόκληρο το σετ εργαλείων μου θα «απορρίφθηκε» . Έστειλα αυτές τις επιστολές χωρίς καθυστέρηση. Έστειλα επίσης email στους ίδιους παραλήπτες, φέρνοντας όλα τα παράπονά μου σε αυτούς με μια πτώση. Στις επιστολές και στα email μου έκανα τον ισχυρισμό μου: οι ενέργειες της DC Kim ήταν άδικες. Η DC Kim δεν είχε το δικαίωμα να πάρει τα εργαλεία μου . Ήμουν βέβαιος να τονίσω ότι τα εργαλεία πήραν από το γραφείο του Trades Council, ένα συγκλονιστικό και παράξενο έγκλημα , και ότι στην πραγματικότητα είχαν κλαπεί από τον DC Kim .

Αυτό δείχνει ακριβώς γιατί οι ενέργειες του DC Kim δεν ήταν ακίνδυνες . Έβαλε τα εργαλεία μου στην κατάσταση που δημιούργησε αυτόν τον κίνδυνο. Ενώ άρπαζε τα εργαλεία μου, πώς θα μπορούσε να ήξερε ότι, λίγο μετά, θα με φυλάκιζαν για τέσσερις μήνες και θα έχανα το μοναδικό μου όχημα; Υπάρχει ένας γενικός κανόνας στην αστική ευθύνη: Παίρνετε τα θύματά σας όπως τα βρίσκετε. Η κατάσταση που προκύπτει από τις άδικες πράξεις του είναι αποκλειστικά δικό του λάθος. Φταίει και η Σχολική Επιτροπή γιατί ζήτησαν την κατάσχεση.

Μπείτε: Ο Λοχίας - ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΞΙΑ

Τα γράμματα και τα email μου είχαν επιτυχία. Πέμπτη, έλαβα το αρχικό email από τον Λοχία που ήταν άμεσα ανώτερος από τον DC Kim τη στιγμή που πήραν τα εργαλεία μου. Το email, κοντά στο τέλος του, ζήτησε ένα τηλεφώνημα. Ήξερα αμέσως ότι δεν θα έκανα ποτέ ένα τηλεφώνημα σε κανέναν που εμπλέκεται με αυτό το θέμα. Η εμπιστοσύνη είχε καταστραφεί εντελώς και ολοκληρωτικά. Προχώρησα να γράψω μια απάντηση μέσω email εκεί και στη συνέχεια, ζητώντας πλήρη τεκμηρίωση σε σχέση με τη μεταφορά των εργαλείων στην DC Kim. Την Τετάρτη, έγραψα ένα email που απευθύνθηκε τόσο στον DC Kim όσο και στον Λοχία που έλεγε:

Στον Jung-Yul Kim, Όταν είστε έτοιμοι, και όταν καταλάβετε τι έχετε κάνει, θα ήθελα να στείλετε την παραδοχή σας που θα πρέπει να αναφέρει, κατηγορηματικά, ότι οι ενέργειές σας ήταν λανθασμένες. Θα πρέπει να υποδεικνύει, ως ελάχιστο, ότι παραδέχεστε ότι ενεργήσατε ανάρμοστα. Θα πρέπει να αναφέρει ξεκάθαρα τι έγινε. Ολόκληρο το σετ εργαλείων συναλλαγών μου ελήφθη από το γραφείο του Συμβουλίου Εξειδικευμένων Επαγγελμάτων Συντήρησης & Κατασκευής. Θα πρέπει να αναφέρει ότι δεν είχατε άδεια, ούτε είχατε κανέναν «καλό λόγο» να πάρετε την περιουσία μου από εκεί. Ίσως είναι καλύτερο να ζητήσετε συγγνώμη από το Trades Council και από εμένα στο ίδιο έγγραφο. Ελπίζω ειλικρινά να επιλέξετε να το κάνετε αυτό. [8]

Το αίτημα για συγγνώμη αγνοήθηκε

Μέρες αργότερα, έλαβα πίσω το email των Λοχιών. Έγραφε: Για να διευκρινιστεί, τα εργαλεία κατασχέθηκαν και κατατέθηκαν στην Περιουσιακή Μονάδα της Αστυνομικής Υπηρεσίας του Τορόντο για φύλαξη και για να διασφαλιστεί ότι δεν τους συνέβη τίποτα. [9] Ήταν χρονολογημένη. ήξερα καλύτερα. Ήξερα ότι η « κατάσχεση » στην πραγματικότητα σημαίνει ότι τα εργαλεία πρέπει να είχαν ληφθεί λόγω εγκλήματος στο οποίο εμπλέκονταν τα εργαλεία, με αποτέλεσμα την κατάσχεσή τους, κάτι που δεν ίσχυε καθόλου.

Υποστήριξη της Γηπεδούχου Ομάδας

Ο Λοχίας έλεγε ψέματα, απλός και απλός. Έστειλα με email στον Λοχία τις κατηγορίες μου και ο Λοχίας απάντησε στις 18 Δεκεμβρίου: Δεν έχω καμία επιθυμία να καλύψω ένα έγκλημα και ο μόνος μου στόχος είναι να σας βοηθήσω να ανακτήσετε τα αντικείμενά σας. [10] Ουσιαστικά προσφερόταν να παραδοθούν τα εργαλεία στο σπίτι μου χωρίς κόστος. Δεν επρόκειτο να υποχωρήσω, γιατί το πραγματικό ζήτημα δεν ήταν πια τα εργαλεία , το πραγματικό ζήτημα ήταν η διαφθορά στη Σχολική Επιτροπή και η διαφθορά στην Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο. Ήξερα ότι αν συμφωνούσα να πάρω πίσω τα εργαλεία τώρα, θα ήταν με τους όρους τους . Αυτό θα ήταν το ίδιο με την υπογραφή ενός εγγράφου που ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχε τίποτα κακό με τις ενέργειες της Αστυνομικής Υπηρεσίας του Τορόντο! Ήξερα ότι δεν θα σταματούσα ΠΟΤΕ μέχρι να αποκαλυφθεί πλήρως αυτό το εξωφρενικό έγκλημα εναντίον μου και αυτή η εξωφρενική παραβίαση των Δικαιωμάτων του Χάρτη μου στο μέγιστο των διαθέσιμων νομικών μέσων.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να εκθέσετε τον Jung-Yul Kim

Κεφάλαιο εικοστό έκτο:

Triple Play: Caught-Out

Έστειλα με email την απάντησή μου στον Λοχία στις 21 Δεκεμβρίου, παίρνοντας τη θέση ότι ίσως έκανα λάθος και ότι ίσως όλα τα άλλα μέρη είχαν πει μόνο την αλήθεια. Ακολούθησα την υπόθεση ότι υπήρχαν τρία ξεχωριστά σετ εργαλείων μου. Έκανα αναφορά στα τρία ξεχωριστά σύνολα που αντιστοιχούσαν στις ψευδείς ημερομηνίες που έδωσαν η Σχολική Επιτροπή στην επιστολή τους και το Συμβούλιο Εμπορίου στην επιστολή τους. Έγραψα τα εξής:

Στοιχείο γραμμής Νούμερο ένα: Το Trades Council έλαβε τα εργαλεία και την προσωπική μου περιουσία στις 9 Ιανουαρίου 2023 ή περίπου, η Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο τα διάλεξε όλα την επόμενη μέρα. Στοιχείο γραμμής Νούμερο δύο: Ο DC Kim πήρε μέρος της περιουσίας ή των εργαλείων μου στις 31 Ιανουαρίου ή την 1η Φεβρουαρίου 2023 και του τα έδωσε η Σχολική Επιτροπή. Στοιχείο γραμμής Νούμερο τρία: η Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο κατάσχεσε την ιδιοκτησία ή τα εργαλεία μου, σύμφωνα με το email απόο Λοχίας, άγνωστες ημερομηνίες. Στοιχείο γραμμής Αριθμός τέταρτο: η Σχολική Επιτροπή παρείχε τα εργαλεία ή την προσωπική μου περιουσία στο Trades Council στις 4 Μαΐου 2023 ή μετά από αυτήν (ημερομηνία τερματισμού της απασχόλησης). [11]

Τα εργαλεία Cinqo-Di-Maio

Κρατούσα αυτή τη μικρή πληροφορία, απλώς περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να τις αναπτύξω για να αποδώσω το μέγιστο αποτέλεσμα. Είχα αμελήσει να αναφέρω τις ψευδείς ημερομηνίες που παρέχονται από κάθε Σχολικό Συμβούλιο και Εμπορικό Συμβούλιο. Στην πραγματικότητα, ήξερα ήδη εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν υπήρχε δεύτερο σετ εργαλείων , υπήρχε μόνο ένα, το ένα σύνολο εργαλείων που μετέφερε η Σχολική Επιτροπή στο γραφείο του Trades Council, το ίδιο σετ που πήρε η DC Kim. Ο γραμματέας του Εμπορικού Συμβουλίου μου τα είχε ήδη πει όλα.

Ο Λοχίας - Παραδεχτείτε έναν

Ταξίδεψα πίσω στο σπίτι και παρόλο που δεν το ήξερα ακόμα, ο λοχίας απάντησε στο email μου μόνο λίγα λεπτά αφότου το έστειλα . Θα περνούσαν λίγες μέρες μέχρι να πάρω ένα λεωφορείο πίσω στους δημόσιους υπολογιστές και να διαβάσω το email με ημερομηνία. Το διάβασα μερικές φορές. Είπε τα εξής:

Καλημέρα κ. Murdock, Όσον αφορά τη γραμμή τρία, ελπίζω ότι αυτό βοηθά να διευκρινιστούν μερικά σημεία. Ο εξοπλισμός κατασχέθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2023. Τα εργαλεία κατασχέθηκαν μετά από αίτημα της Σχολικής Επιτροπής και ήταν μόνο για να διατηρηθούν ασφαλή και να αποτραπεί η απώλεια ή η λανθασμένη τοποθέτηση τους. Όσον αφορά τους νόμους που παραβιάστηκαν, με αποτέλεσμα την κατάσχεση εργαλείων. Δεν γνωρίζω κανένα, και για να είμαι σαφής, τα εργαλεία δεν χάθηκαν ποτέ και ήταν πάντα δικά σας. Ναί. Αυτά είναι τα ίδια εργαλεία που έχει προτείνει η DC Kim να φυλάσσονται στο #2 Progress Avenue. Όσον αφορά τη γραμμή ένα, αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να το διερευνήσω και να επικοινωνήσω μαζί σας.

[12 α ]
Μετά το ξαναδιάβασα. ' Κατασχέθηκαν ! Στην πραγματικότητα λέει κατασχέθηκαν !' Σκέφτηκα μέσα μου: «Αυτό το email είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι». Ολοκλήρωσε το σύνολο των εγγράφων που χρειάζομαι για να αποδείξω ότι έχω κάνει αδίκημα σε μεγάλο βαθμό. Ήξερα ότι αυτό το email από τον Λοχία, ο οποίος ήταν ο άμεσος ανώτερος του DC Kim τη στιγμή που ελήφθησαν τα εργαλεία, αντέβαινε εντελώς στις δηλώσεις του DC Kim και, αν και δεν το έλεγε ξεκάθαρα , αντιπροσώπευε σαφώς μια ισχυρή κατηγορία κατά της ίδιας της Σχολικής Επιτροπής . Το διάβασα ξανά:

Τα εργαλεία κατασχέθηκαν μετά από αίτημα της Σχολικής Επιτροπής. [12 β ]

Με αυτό το ένα σύντομο email όλα άλλαξαν. Ήξερα ότι, εάν η κατάσχεση από τον DC Kim ήταν άδικη, τότε το αίτημα για την ίδια κατάσχεση από το Σχολικό Συμβούλιο θα ήταν, αναγκαστικά, άδικο! Δεν θεώρησα μόνο ότι ήταν «λάθος» , αλλά ότι ήταν ξεκάθαρα παράνομο , μια κοινή κλοπή και σκέτη ληστεία! Το σκέφτηκα, και σκέφτηκα, και μετά αποφάσισα οριστικά την άποψή μου: Οι ενέργειές τους όχι μόνο ήταν λανθασμένες , όχι μόνο ήταν παράνομες , αλλά ήταν κατάφωρη παραβίαση των Δικαιωμάτων του Χάρτη μου. Ήξερα ότι δεν θα ήταν πλέον δυνατό για την Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο να προσποιείται ότι δεν υπήρχε τίποτα κακό.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να εκθέσετε τον Jung-Yul Kim

Κεφάλαιο εικοστό πέμπτο:

Έξοδος: Ο Λοχίας - ΣΤΑΔΙΟ ΔΕΞΙΑ

Απάντησα στο email του Λοχία ζητώντας επιπλέον λεπτομέρειες: Ποια ήταν η τοποθεσία του ακινήτου μου τη στιγμή που κατασχέθηκε; [13] αλλά, οι μέρες αποστολής του email είχαν τελειώσει. Πεπερασμένος. Ήξερα ήδη ποια ήταν η απάντηση. Ήξερα ότι ο Λοχίας δεν μπορούσε, έστω και ενδεχομένως, να μου δώσει πληροφορίες πιο πολύτιμες από αυτές που είχε ήδη δώσει. Προχώρησα και έστειλα ξανά αυτό το κρίσιμο email από τον Λοχία στις διάφορες «μεγάλες περούκες» του Σχολικού Συμβουλίου, του Skilled Trades Council και της Αστυνομικής Υπηρεσίας του Τορόντο στο dirty-2 Division. Δεν έλαβα καμία απάντηση μέσω ταχυδρομείου ή μέσω email ή με οποιονδήποτε τρόπο από κανένα από αυτά. Αναρωτήθηκα για τους κανόνες του Εργατικού Συνδικάτου που παραβίαζε το Συμβούλιο Εμπορικών Υπηρεσιών, αποτυγχάνοντας να επικοινωνήσει μαζί μου. Δεν είχαν καθήκον να συνεχίσουν να αλληλογραφούν μαζί μου; Όπως ακριβώς και με την αποτυχία τους να με ειδοποιήσουν ότι τα εργαλεία μου ήταν στο γραφείο τους, απέφυγαν και πάλι τις ευθύνες τους. Πού βρίσκεται η μετάβαση μεταξύ της « αμέλειας » και της «κακίας»; Μπορεί να προσδιοριστεί μόνο μέσω της έκφρασης της πρόθεσης;

Η σιωπή λέει πολλά.

Μη έχοντας καμία απάντηση στο email μου από κανέναν στην Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο, συνέταξα μερικά επεξηγηματικά φυλλάδια: δύο φύλλα διπλωμένα στη μέση σαν φυλλάδιο και τα έστειλα ταχυδρομικά. Το φυλλάδιο είχε όλα τα πιο καταδικαστικά αποσπάσματα από τη Σχολική Επιτροπή, το Συμβούλιο Εμπορικών Επιχειρήσεων, την DC Kim και τον Λοχία. Ο τίτλος: "Toronto Newsflash!!!" . Ακόμα δεν έλαβα απαντήσεις.

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να εκθέσετε τον Jung-Yul Kim

Κεφάλαιο εικοστό τέταρτο:

Πληκτρολόγιο. Ποντίκι. Οθόνη.

Καθώς περνούσε ο καιρός, ήξερα ότι είχα ήδη όλες τις πληροφορίες που απαιτούνταν για να αποκαλύψω την αλήθεια αυτού που συνέβη. Αν μπορούσα απλώς να βγάλω αυτές τις πληροφορίες, θα ήταν αδύνατο για την Αστυνομική Υπηρεσία του Τορόντο, τη Σχολική Επιτροπή ή οποιονδήποτε άλλο να αρνηθεί τα γεγονότα. Ήξερα ότι ο DC Kim άρπαξε τα εργαλεία μου παράνομα, και το χειρότερο ήταν ότι η Σχολική Επιτροπή του είπε να το κάνει. Δεν θα άφηνα αυτό το εξωφρενικό έγκλημα να περάσει αόρατο και καλυμμένο. Έβγαλα τον παλιό μου επιτραπέζιο υπολογιστή και άρχισα να σκουπίζω τη σκόνη και να συνδέω τα εξαρτήματα. Πληκτρολόγιο. Ποντίκι. Οθόνη. Πάτησα το κουμπί «on» και ξεκίνησε. Είδα το λειτουργικό σύστημα linux όπως ακριβώς το είχα αφήσει. Είχα ξεχάσει τα πάντα για αυτό το μηχάνημα και ξέχασα τα πάντα για την πολύτιμη γραμμή εντολών του . Πήρα τη μικρή στοίβα από βιβλία αναφοράς linux και άρχισα να επεξεργάζομαι τη λύση μου.

Πήρα τους αριθμούς

Θυμήθηκα μια ιστορία που άκουσα από έναν φίλο κάποτε: Ένας τύπος στο Μόντρεαλ έστειλε email σε όλη την Αστυνομική Υπηρεσία του Μόντρεαλ, ταυτόχρονα . Όπως αποδεικνύεται, οι διευθύνσεις email είναι αριθμητικές . Συνέχισα να το δουλεύω μακριά μέχρι που τελικά έφτιαξα ένα σενάριο κελύφους που μου έδωσε μια λίστα με email. «Υποθέτω ότι είναι μια αρχή» σκέφτηκα. Δεν το ήξερα ακόμα, αλλά αυτό ήταν μόνο ένα συστατικό . Σίγουρα θα μπορούσα να στείλω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία σε κάθε αστυνομικό του Τορόντο με το δικό του σύστημα email, αλλά ίσως θα μπορούσαν να το αγνοήσουν. Την ίδια περίπου περίοδο άρχισα να πηγαίνω στη βιβλιοθήκη.

Πήγαινα μια φορά την εβδομάδα, για μερικές εβδομάδες, τις Παρασκευές. Διάβαζα μερικά βιβλία στη βιβλιοθήκη πριν έρθει η ώρα της προσευχής. Προσευχόμουν και μετά έπαιρνα το λεωφορείο για να επιστρέψω σπίτι πριν τη δύση του ηλίου.

Έκανε ελαφριά ανάγνωση

Στη συνέχεια, μια εβδομάδα, την Παρασκευή, σκέφτηκα: «Αν φέρω μαζί μου τον φορητό υπολογιστή μου, τότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το διαδίκτυο στη βιβλιοθήκη δωρεάν». Αυτό ακριβώς έκανα. Στη συνέχεια, τη Δευτέρα πήγα και έφτιαξα μια μέρα, φτάνοντας στη βιβλιοθήκη περίπου στις 9:30 π.μ. Ρύθμισα το email μου στον φορητό υπολογιστή μου. Κανένα σοκ, δεν είχα λάβει ακόμα απαντήσεις. Γύρισα λίγες μέρες στη σειρά. Έψαξα στο διαδίκτυο για κάποιες πληροφορίες για τον Jung-Yul Kim, τον διάσημο ντετέκτιβ που μου είχε κλέψει τα εργαλεία. Αποθήκευσα μερικούς από τους ιστότοπους από την πρώτη σελίδα μιας αναζήτησης στον ιστό. Δοκίμασα επίσης αυτό το νέο πράγμα που ονομάζεται «τεχνητή νοημοσύνη» , για να δω αν ήταν τόσο ικανό όσο είχα ακούσει. Φαινόταν πολλά υποσχόμενο. Ήταν πολύ παρόμοιο με μια γραμμή εντολών.

Το Σαββατοκύριακο, την Κυριακή ενώ ήμουν στο σπίτι, άρχισα να κοιτάζω μερικούς από τους ιστότοπους που είχα αποθηκεύσει και οι οποίοι έλεγαν για τον Jung-Yul Kim. Παρατήρησα ένα που ονομάζεται www.JungYulKim.com. Υποστήριζε ότι ήταν η επίσημη ιστοσελίδα του Jung-Yul Kim. Άνοιξα τον ιστότοπο και μετά κοίταξα, διαβάζοντας προσεκτικά το κάτω μέρος της σελίδας, είδα κάτι που είχαν χάσει τα μάτια μου στην πρώτη ανάγνωση. Στα μικρά γράμματα έγραφε: Αγορά αυτού του τομέα . Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στη συνέχεια, κοίταξα στη γραμμή τίτλου και είδα τα εξής:

Αυτή η ιστοσελίδα είναι προς πώληση!

Θα μπορούσε να είναι αλήθεια; Σκέφτηκα: «Αυτό μπορεί να είναι κάτι» . Ξεκίνησα την επόμενη μέρα στη βιβλιοθήκη με την ελπίδα να αγοράσω το domain. Δεν δυσκολεύτηκα να το αγοράσω. Έκανα κλικ στον σύνδεσμο και μετά ακολούθησα όλα τα βήματα, ελπίζοντας να αγοράσω τον τομέα του Jung-Yul Kim. Η μόνη μου ανησυχία ήταν ποια μέθοδος πληρωμής θα γινόταν αποδεκτή. Είδα ότι η τιμή δεν ήταν πολύ υψηλή, οπότε ακολούθησα τη διαδικασία αγοράς και έφτασα στο τέλος όπου είδα γραμμένο: «Πληρωμή με τραπεζικό έμβασμα»! Έγραψα όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το τραπεζικό έμβασμα σε ένα λευκό φύλλο. Στη συνέχεια, μετά από μια αναζήτηση στον ιστό για την τοποθεσία του πλησιέστερου τραπεζικού υποκαταστήματος, είδα ότι η τράπεζα ήταν μόνο απέναντι από τη βιβλιοθήκη όπου βρισκόμουν . Μάζεψα τα πράγματά μου, φόρεσα το κασκόλ και το παλτό μου, πέρασα την τσάντα μου στον ώμο μου και προχώρησα στον απέναντι δρόμο προς την τράπεζα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα: Το έμβασμα στη Γερμανία ήταν επιτυχές. Επέστρεψα στη βιβλιοθήκη για να ενημερώσω τον πωλητή ότι είχαν σταλεί τα χρήματα. Μετά επέστρεψα στο σπίτι: Παίρνοντας τρένο, σε λεωφορείο, σε άλλο λεωφορείο και σπίτι. Ο καιρός έγινε βροχερός και το χιόνι και ο πάγος έλιωσαν. Γύρισα την επόμενη μέρα στη βιβλιοθήκη, Παρασκευή. Πήγαινα πραγματικά μόνο για τη μεσημεριανή προσευχή. Μετά γύρισα σπίτι. Γνώριζα ότι η τραπεζική μεταφορά ενδέχεται να διαρκέσει μία ή δύο ημέρες για να επαληθευτεί και μόνο μετά από αυτό θα ολοκληρωνόταν η πραγματική μεταφορά του τομέα. Στις 25 Ιανουαρίου 2024, αυτός ο τομέας έγινε δικός μου. Αγαπητέ Nathan, Συγχαρητήρια για την αγορά σας. Αυτό το φαινομενικά αδύνατο όνειρο συνέβη. Είχα πολύ μικρή σχέση με αυτό. Αλήθεια, υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να είχα κάνει για να επηρεάσω αυτήν την κατάσταση; Μετά την απόκτηση αυτού του τομέα, άρχισα αμέσως να γράφω αυτόν τον ιστότοπο. Ακόμα κι αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει.

λα ιλααχά ιλαλλάαχ. λα ιλααχά ιλαλλάαχ. λα ιλααχά ιλαλλάαχ

Κάντε κλικ εδώ για να εκθέσετε τον Jung-Yul Kim τώρα. Είναι εύκολο!

Σημείωση: Αυτό είναι το τέλος του κύριου άρθρου. Αυτό που ακολουθεί είναι με τη μορφή ημερήσιων εγγραφών στο ημερολόγιο που συνεχίζονται εκεί που τελειώνει το προηγούμενο αναδρομικό τμήμα. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χιονόμπαλας. Παρακαλώ κοιτάξτε.