JungYulKim.com Κωμικός Διάλογος

Επιστροφή στο μενού τοποθεσίας

Η νέα μασκότ του JungYulKim.com αποκαλύπτεται παρακάτω! (μετακινηθείτε προς τα κάτω)

Διάλογος Κωμωδίας «Αριστερά και Δεξιά».

Η ημερομηνία είναι η Τριάντα Πρώτη Ιανουαρίου του έτους Δύο Χιλιάδες και Εικοσιτρείς, δύο γενναίοι ντετέκτιβ της Υπηρεσίας Χαρτοποιίας Τουαλέτας πρέπει να πολεμήσουν ενάντια σε αντίξοες συνθήκες για να γίνουν θριαμβευτές και νικητές. Αυτή είναι η ιστορία του πώς η Dotcom Kim και ο λοχίας Peartree έσωσαν ένα ολόκληρο σύνολο εργαλείων από τα επικίνδυνα αγκάλια του Malevolence and Compassion Skilled Trades Bureau. Όλα ξεκίνησαν όταν ήρθε μια κλήση έκτακτης ανάγκης από το TPSB στις 2:30 μ.μ. ανατολική τυπική ώρα:

bBBBRrrrrrriiiinnNNNG! (τηλέφωνο)

bbbBBBRrrrrrriiiiNNNGgg! (τηλέφωνο)

BBBRrrrrrriiiiNNNG! (τηλέφωνο)

KIM Απάντησα στο τηλέφωνο όσο πιο γρήγορα μπορούσα όταν είδα ότι ήσουν εσύ!

TPSB Απευθύνω έκκληση για ένα θέμα το μέγιστο επείγον. Θέλω να πάτε στο γραφείο του Skilled Trades Bureau και να αδράξετε αμέσως το σετ εργαλείων ενός εμπόρου.

KIM Για ό,τι κι αν είναι θα αδράξω αυτό το σετ εργαλείων; Κινδυνεύει το σετ εργαλείων;!

TPSB D..k..ssshhhhhh...(η γραμμή σιωπά)

ΚΙΜ ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! Είναι ασφαλή τα εργαλεία;! Ή ΜΗ ΑΣΦΑΛΕΣ τα εργαλεία!!??

...σσσςςςςςςςςς...(τόνος κλήσης)

ΚΙΜ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΕΕΕεεεε!!!!....

(ησυχια)

KIM (σιωπηλός, ένα δάκρυ κυλάει στο μάγουλό του)

Sarge άκουσα ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟ! Η κλήση έγινε στο μεγάφωνο, LETS ROLL.

KIM Τα εργαλεία είναι... τα εργαλεία κινδυνεύουν να χαθούν ή να χαθούν. Νομίζω ότι και οι δύο το ξέρουμε τώρα...

Sarge NO KIM! Απλώς δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί αυτό!

...ενώνοντας τα χέρια τους στην κεντρική κονσόλα, και οι δύο γυρίζουν τον διακόπτη για να ανάψουν οι σειρήνες...

Με το πεντάλ στο μέταλλο, ξεκολλάνε από το σταθμό στο dirty-2 Division, και μπαίνουν αμέσως στο πλήρες GRIDLOCK.

KIM Τώρα που η ώρα είναι ακριβώς 2:42 μ.μ., στέλνω ένα σύντομο email στον κ. MURDOCK.

Sarge Ναι, αλλά γιατί μου φωνάζεις το επίθετό του;

KIM Είσαι σίγουρος ότι φωνάζω;

Sarge Ναι, μπορώ να καταλάβω γιατί τα γράμματα είναι με «ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ».

KIM Ουάου, ηρέμησε, δεν χρειάζεται να μου φωνάξεις τις λέξεις «όλα με κεφαλαία».

Πέρασαν τις επόμενες τρεις ώρες σέρνοντας σε αδιέξοδο. Όταν έφτασαν στο MCSTB, τα γραφεία ήταν ήδη κλειστά. Κλείνουν στις 15:00. Μη θέλοντας να χρησιμοποιήσουν τα ειδικά χαρτιά τουαλέτας που έχουν, αποφάσισαν να επιστρέψουν την επόμενη μέρα το πρωί.

Sarge Είμαστε στο MCSTB τώρα.

KIM Ναι, αυτό είναι αλήθεια, και φαίνεται να είναι κλειστό.

Sarge Δεν επιθυμώ να χρησιμοποιήσουμε τις πρόσθετες ειδικές μας δυνατότητες χαρτιού υγείας αυτήν τη στιγμή.

KIM Ας επιστρέψουμε στα αντίστοιχα σπίτια μας και μετά ας επιστρέψουμε στο Hot Pursuit αυτού του τεύχους αύριο το πρωί, καθώς είναι εξαιρετικής σημασίας.

Οι δύο Ντετέκτιβ επιστρέφουν στο σπίτι και ξανασυνέρχονται νωρίς το πρωί στο dirty-2 Division

Πάλι στο καταδρομικό, κοιτάζονται στα μάτια, σφίγγουν τα χέρια και ανάβουν ξανά τις σειρήνες, ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. Θα σώσουν αυτό το σύνολο εργαλείων ανεξάρτητα από τις συνέπειες.

Sarge ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ!

KIM I AGGREEEEEE

Οι δύο ταχύτητες σε όλη την πόλη, σειρήνες χτυπούν, κορνάρουν. Φτάνουν στο MCSTB.

Sarge Θα νιώσω πολύ καλύτερα όταν μάθω ότι τα εργαλεία δεν κινδυνεύουν πλέον να χαθούν ή να χαθούν.

KIM Μην ανησυχείς! ΘΑ βρούμε αυτά τα εργαλεία και ΘΑ σώσουμε αυτά τα εργαλεία! Είναι επιτακτική ανάγκη εμείς, ως Αξιωματικοί του TPS, να δείχνουμε ενσυναίσθηση για όλα τα πράγματα και για όλους τους λόγους.

Sarge Τι ακριβώς εννοείς;

KIM Αυτά τα εργαλεία, αυτά τα φτωχά εργαλεία πρέπει να είναι τόσο φοβισμένα, τόσο φοβισμένα αυτή τη στιγμή.

Sarge Τα εργαλεία; Τα εργαλεία δεν έχουν συναισθήματα.

KIM ΚΑΝΟΥΝ! Έχουν συναισθήματα!

Sarge (ήσυχο)

KIM Βλέπετε Sarge, είμαι εξαιρετικά θρησκευόμενος άνθρωπος. Ο καναδικός νόμος παρέχει δικαιώματα, οπότε πάρα πολλά δικαιώματα.

Sarge (σιωπηλός)

KIM Στον Καναδά έχουμε τον ειδικό μας νόμο που ονομάζεται Χάρτης Δικαιωμάτων και Ελευθεριών. Δίνει συγκεκριμένα δικαιώματα στους πολίτες σε αυτή τη δίκαιη χώρα, αλλά τι γίνεται με τα ζώα; Τι γίνεται με τα ζώα; Δεν θα έπρεπε και τα ζώα να παίρνουν δικαιώματα Sarge;

Sarge Ναι, φυσικά θα έπρεπε...

KIM Και τι γίνεται με τα δέντρα; Ο Δήμος εκδίδει καταστατικούς νόμους που εμποδίζουν τους ανθρώπους να κόβουν τα δέντρα. Προσωπικά, πιστεύω σε αυτά τα δικαιώματα.

Sarge σίγουρα...

KIM Δεν βλέπεις τι λέω Sarge; Τα ζώα έχουν δικαιώματα, τα φυτά έχουν δικαιώματα, αλλά τι γίνεται με τα δικαιώματα των έμψυχων αντικειμένων; Δεν θα έπρεπε τα έμψυχα αντικείμενα να έχουν τα ίδια δικαιώματα που έχει κάθε άλλο πράγμα που υπάρχει;

Sarge νομίζω ότι καταλαβαίνω τι λες...

KIM Ναι! Ακριβώς Sarge! Αυτά τα εργαλεία, στην πραγματικότητα, θα πρέπει να έχουν όλα τα ίδια δικαιώματα των φυτών, των ζώων ή ακόμα και των ανθρώπων. Ο Χάρτης πρέπει να προστατεύει τα πάντα εξίσου και όχι να αποφασίζει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να έχει δικαιώματα.

Sarge ...λοιπόν αυτό που λες είναι ότι δεν έχει σημασία σε ποιον ανήκουν τα εργαλεία...

KIM Ακριβώς, δεν έχει σημασία, γιατί κανείς δεν μπορεί πραγματικά να είναι ο ιδιοκτήτης των εργαλείων. Είναι τα ίδια τα εργαλεία που εξοικονομούμε. Τώρα, το TPSB μας ζητούσε να «αδράξουμε» τα εργαλεία, αλλά θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω τον όρο «απελευθέρωση». Αυτά τα φτωχά μικρά φοβισμένα εργαλεία, θα μπορούσαν να χαθούν ή να χαθούν σε λάθος θέση οποιαδήποτε στιγμή. Όχι, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη για να λάβετε άδεια. Είναι τα ίδια τα εργαλεία που ηρωικά σώζουμε.

Sarge συμφωνώ με τη δήλωσή σου.

KIM Στο μέλλον, πιστεύω ότι η κοινωνία μας θα αποδεχθεί τελικά τα δικαιώματα των άψυχων αντικειμένων ως τόσο πολύτιμα, και ίσως ακόμη ΠΙΟ πολύτιμα από εμάς. Στον «Χάρτη του Μέλλοντος» γνωρίζω ότι οι ενέργειές μας σήμερα, αυτή τη μοιραία ημέρα, θα θεωρηθούν εκ των υστέρων ως σωστές.

Sarge Τι;

KIM Darn it Sarge!

Ο Sarge Murdock έχει δικαιώματα σύμφωνα με τον Χάρτη Δικαιωμάτων και Ελευθεριών, συγκεκριμένα την Ενότητα 8: «Όλοι έχουν το δικαίωμα να είναι ασφαλείς έναντι αδικαιολόγητης έρευνας ή κατάσχεσης».

KIM Oh suuuuure... Αλλά τι γίνεται με τα δικαιώματα αυτών των εργαλείων; Εκείνα τα τρομαγμένα εργαλεία, που δεν ξέρουν καν αν θα χρησιμοποιηθούν κάποια μέρα στο σκάλισμα και την πραγματική κατασκευή άλλων φυσικών αντικειμένων. Τι θα σκέφτονταν αυτά τα εργαλεία για αυτό;!

Σάρτζε ...αυυυυυυυυυ...

ΚΙΜ ΚΑΙ! Και, τι γίνεται με τα δικαιώματα του Χάρτη μου;! Δεν έχω το δικαίωμα στις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις; Και να πιστεύω σε όποια θρησκεία θέλω, όποια κι αν είναι;

Sarge Δεν είμαι σίγουρος σε τι καταλαβαίνεις, αλλά συνέχισε σε παρακαλώ.

KIM ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΟΡΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

Sarge (δεν είμαι σίγουρος πώς να απαντήσω)

ΚΙΜ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΩΛΑΤΡΟΣ!... Εκεί! Το είπα, τελικά το είπα. Είμαι σκληροπυρηνικός ειδωλολατρός. Πιστεύω στη θεότητα των άψυχων αντικειμένων και τα λατρεύω.

Sarge Oh... τώρα κατάλαβα. Σύμφωνα με τις πολιτικές της Υπηρεσίας Χαρτιών Τουαλέτας, οφείλω να σας συγχαρώ και να σας φιλοξενήσω για την εξαιρετική θρησκεία σας. Μπράβο.

KIM Ακριβώς, και αν πρέπει να πάω «Χάρτης εναντίον Χάρτη» για να τηρήσω το θρησκευτικό μου καθήκον σε αυτά τα εργαλεία, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

Sarge Άσχετο με αυτό, πώς έρχεται ο ιστότοπός σας;

KIM Ω, δεν ξέρω, ξέχασα τον κωδικό πρόσβασης στον λογαριασμό, οπότε δεν μπορώ να πληρώσω το ένα δολάριο ανά μήνα. Πραγματικά δεν είναι πολύ σημαντικό για μένα ως domain dot com, ακόμη και με το δικό μου όνομα, και το οποίο ο ίδιος κατοχύρωσα, δεν είναι σημαντικό για μένα. Εννοώ... δεν είναι ότι έχει ψυχή ή δικαιώματα ή οτιδήποτε άλλο. Δεν είναι καν ένα φυσικό αντικείμενο όπως τα είδωλα που λατρεύω.

Sarge Ναι. Τίποτα ανησυχητικό.

KIM Ακριβώς. Εξάλλου, ποιος ηλίθιος θα πλήρωνε πολύτιμα χρήματα για να αγοράσει ένα όνομα τομέα με το όνομα κάποιου άλλου; 198 ευρώ είναι πολλά χρήματα για ένα μη φυσικό αντικείμενο.

Sarge Πώς γνωρίζετε τη μελλοντική τιμή πώλησης;

KIM ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ, ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ!

Παίρνουν τα εργαλεία και κοροϊδεύουν τη γραμματέα λέγοντας ότι τα παραδίδουν στον κύριο Μέρντοκ.

Sarge Καλά που ξεγελάσαμε τη γραμματέα λέγοντας ότι παραδίδουμε τα εργαλεία στον κύριο Μέρντοκ.

KIM Τώρα θα στείλω ένα email στον κ. MURDOCK καθώς είναι ακριβώς 9:06 π.μ.

Sarge Δεν χρειάζεται να φωνάξεις το όνομά του, στέκομαι ακριβώς εδώ.

KIM Συγγνώμη, το δάχτυλό μου γλίστρησε στο κλειδί caps-lock. Γεια σου, ελπίζω το email που μόλις έστειλα να μην αποτελεί συγκεκριμένη απόδειξη παραβίασης ενός νόμου σε σχέση με τον Νόμο περί Πολιτικών Προσφυγών. Εννοώ ότι τα 2501,60 $ είναι περισσότερα από 1000 $.

Sarge Μην ανησυχείτε, μόνο οι πρωτάρηδες εκκαθαρίζουν χρήματα που ξεπερνούν τα $1000 με τον Γενικό Εισαγγελέα. Δηλαδή, δεν είναι πια 2021, ξεπέρασέ το...

Και... τέλος σκηνής.

Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΕ ΑΓΑΛΜΑ είναι ό,τι χειρότερο έχει στο μυαλό ενός ΕΙΔΩΛΑΚΤΗ.

Σημείωση: Από τότε που γράφτηκε αυτό, καθορίστηκε ότι η πώληση αυτού του ιστότοπου μπορεί πιθανότατα να αποδοθεί στις παραβιάσεις των συμβολαίων που προέκυψαν ως συνέπεια της Απεργίας του Ηθοποιού του 2023. Εκείνη την εποχή, πολλοί ηθοποιοί παραβίασαν τα συμβόλαιά τους με τα Talent Agencies τους. Αν το Talent Agency κατείχε έναν διαδικτυακό τομέα και τον είχε καταχωρήσει και τον λειτουργήσει για λογαριασμό ενός Ηθοποιού, και στο όνομα αυτού του Ηθοποιού, και με την άδεια αυτού του Ηθοποιού... Εδώ έχουμε το αποτέλεσμα. Φαίνεται πολύ ταιριαστό και απίστευτα ειρωνικό το ότι η ΣΥΝΔΙΚΑΤΙΚΗ ΤΟΥ φαίνεται να έχει αναλάβει δράση που ήταν επιζήμια για τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ. Ουάου, ακριβώς όπως έκανε το σωματείο άλλου άντρα. Προσπαθήστε να μαντέψετε ποιος τύπος.

Τώρα αποκαλύπτεται η επίσημη μασκότ του JungYulKim.com!

Η μασκότ ονομάζεται «TP-speedline»

Επίσημη μασκότ του JungYulKim.com, TP-speedline

Επιστροφή στο μενού τοποθεσίας

Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate