Poglavlje prljavo-2:

Dugo & Kratko

Godina je bila 2023.: Bio sam zaposlen u Školskom odboru okruga Toronto u Odjelu za održavanje kao stolar od. Bio sam strana u svađi na radnom mjestu, a nakon toga me je Lisa Kobayashi uputila da odem. Rekao bih 'pogrešno'. Važno je spomenuti da su moji obrtnički alati još uvijek bili u kamionu tvrtke i bio sam zakonski spriječen da ih vratim. "Zapamtite, vaš alat je u stražnjem dijelu kamiona." Bog blagoslovio anđele koji su me upozorili...

Zadnje čega sam se sjetio bio je e-mail od DC Kim koji je glasio: Dogovorio sam se za dobivanje vaših alata. [1 a ] To sam pročitao dalje: dan kad je poslano,. Sljedeći dan više nisam mogao primati e-poštu jer nisam platio račun. U nepovezanoj stvari uhićen sam 10. veljače i ostao sam u zatvoru dok nisam puštenčeka suđenje. Bio sam nevin. Sve optužbe su povučene, prije nego što je suđenje uopće počelo. Ovo nije ta priča...

Ovo je priča o tome kako je moj cijeli set alata ukrao iz ureda Trgovačkog vijeća detektiv iz policijske službe Toronta, koji je također kanadski nogometaš, a također je i holivudski glumac.

Ponovno pokretanje domene

Ovo je priča o tome kako sam otkrio istinu o tome što se dogodilo s mojim setom alata i zatim upotrijebio vlastitu dot-com domenu detektiva policije u Torontu da ga razotkrijem.

Ovo je ta domena . Svemogući (SWT) je uzeo ovu domenu od Jung-Yul Kima i dao je meni.

Moje ime je Mohammed David i ovo je ta priča...

Kliknite ovdje da biste saznali kako razotkriti Jung-Yul Kim

Trideset prvo poglavlje:

Uz jamčevinu, tek izašao iz zatvora

Pustili su me uz jamčevinu nakon četiri mjeseca. Hodao sam ulicom po svoju poštu, kutija je bila puna . Vratio sam se kući i počeo razvrstavati slova. Čitajući poštu saznao sam da je moj auto odvučen i prodan, što je prirodna posljedica u kojoj je devedeset dana duže od šezdeset dana. Prvo: standardna revizija jamčevine. Potonje: vučno poduzeće drži.

Moj poslodavac, TDSB, poslao je nekoliko pisama i neke obavijesti za preuzimanje stvari u pošti, ali to je dugo kasnilo . Pregledao sam dopise Školskog odbora i vidio da mi je pravomoćno prestao radni odnos, dok sam još bio u zatvoru. Pomislio sam: 'Da sam barem mogao odgovoriti na njihova pisma': Ipak, to možda ne bi imalo nikakve razlike . Počeo sam razmišljati: 'Što se dogodilo s mojim alatima?'... 'Ima li TDSB još uvijek moj alat?' . Sve čega sam se mogao sjetiti je onaj e-mail od DC Kim: Dogovorio sam se da dobijem tvoje alate. [1 b ] Mogao sam samo nagađati o tome je li DC Kim stvarno uzeo moj alat.

Gdje je bio moj alat?

Prolazili su tjedni, a nisam imao načina pristupiti e-pošti kod kuće. Dakle, pedalirao sam biciklom 8 km do javnih računala da tamo čitam svoje e-mailove. Pročitao sam e-mail od DC Kim, s datumom: Dobro jutro, gospodine MURDOCK. Posjedujem vaš alat [2] . Pomislio sam u sebi 'To nije legalno. Kako školski odbor može dati moj alat policiji u Torontu bez mog dopuštenja?' Pogledao sam ostale e-poruke od DC Kim i pročitao vijest : moji su alati bili poslani Odjelu za imovinu policije Toronta na #2 Progress Avenue. Da... To se sve dogodilo davno.

Ulazi: Školska ploča - POZORNICA LIJEVO

Nakon što sam neko vrijeme radio i pažljivo pregledao pisma poslana iz TDSB-a, napisao sam i poslao odgovor poštom, a kopiju poslao MCSTC-u (Vijeću vještih obrta za održavanje i izgradnju). Ovo je bilo potrebno nekoliko sati za pisanje . U tom dopisu Školskom odboru, između ostalog, stavio sam i zahtjev da mi se moj alat što prije vrati.

Nedokumentirani prijenos u obrtničko vijeće

Nekoliko tjedana kasnije, stiglo je pismo odgovora od Školskog odbora. Čitao sam i čitao. Pismo je bilo datirano

Izlaz: Školska ploča - POZORNICA LIJEVO

Odmah sam znao da je Lisa Kobayashi prevarantica, koja pokušava prikriti ono što se stvarno dogodilo pisanjem krivog datuma. Nije bilo načina da njezina tvrdnja bude istinita. Smiren i sabran, nastavio sam pratiti razne korespondencije putem pošte. Tada nisam uzvratio TDSB-u: njihovo je pismo zahtijevalo ekskomunikaciju. Pomislio sam: 'Što ona misli tko je, papa?'

Kliknite ovdje da biste saznali kako razotkriti Jung-Yul Kim

Trideseto poglavlje:

Uđite: Vijeće vještih obrta - POZORNICA LIJEVO

Sljedećih dana dvaput sam telefonirao Obrtničkom vijeću, u razmaku od nekoliko dana. Oba puta sam došao do iste tajnice . Pitao sam je o alatu, pozivajući se na pismo TDSB-a, a tajnica je započela: 'Da, alat je bio ovdje i onda ga je policija Toronta uzela sljedeći dan'. "Je li to bilo oko siječnja ili veljače?" 'Da bilo je.' '...i ima li još alata kod tebe?' 'Ne. Ono što smo mi imali, to su bili svi, i sve su ih uzeli. Policijski službenik Toronta rekao je da će vam ga donijeti. Zahvalio sam joj i poziv je prekinut. Bio je to produktivan poziv. Jednostavan upit ne treba podcijeniti: imao sam svoj odgovor. Imao sam usmenu potvrdu da je alat u tom uredu, koji se nalazi na drugom katu uz dugačke stepenice.

Prijem potvrđen telefonom

U tom sam trenutku konačno shvatio što se točno dogodilo. Telefonski poziv potvrdio je ono što je pisalo u pismu Školskog odbora. Alati su bili upravo ondje u uredima Trgovačkog vijeća, na vrhu dugih stuba, prije nego što ih je DC Kim uzeo. Datum naveden u pismu školskog odbora nije odgovarao datumu koji je naveo DC Kim. Kroz to sam znao da je Lisa Kobayashi prevarant, lagala je o datumima . Ipak, znao sam da ono što je pismo potvrdilo je da je komplet alata, cijeli , bio u uredima Trgovačkog vijeća u vrijeme kada ga je DC Kim preuzeo. Tu ju je stavio Školski odbor bez mog dopuštenja i bez ikakvog trajnog dogovora u vezi s ovakvom radnjom.Uzeo sam u obzir da su interna pravila školskih odbora prekršena ovim nezakonitim prijenosom alata. Također ističem da je Obrtničko vijeće zaseban i samostalan subjekt, da je bilo protuzakonito da Školski odbor odlaže i ostavlja moju osobnu imovinu u prostorijama Obrtničkog vijeća! Iako je Obrtničko vijeće moj sindikat, očito je trebalo tražiti moje dopuštenje. Također sam znao da ne postoji trajni sporazum između Obrtničkog vijeća i Školskog odbora u vezi s prijenosom alata. Znao sam da je to vrlo zabrinjavajuće s obzirom na to u kontekstu Kanadske povelje o pravima i slobodama.

Primitak bez dužne obavijesti

Osjećao sam se zapostavljenim od strane Obrtničkog vijeća. Nisu li imali zakonsku obvezu obavijestiti me o posjedu mojih alata, koje im je vjerojatno nametnuo školski odbor, a kasnije ih je uzeo DC Kim? Pitao sam se koje je standarde radničkog sindikata možda prekršilo Trgovačko vijeće time što me nisu obavijestili da posjeduju moj alat. Telefonski razgovor s tajnicom omogućio je uvid u to što se zapravo dogodilo. DC Kim je uzeo moj alat na način koji je očito nezakonit, i ne samo to, DC Kim je uzeo moj alat iz ureda mog sindikata , Trgovačkog vijeća. Proširujem koliko je ovo zaista šokantno u odnosu na kanadsku povelju o pravima i slobodama. Po mom mišljenju, ovi postupci su flagrantno i bezobzirno kršenje mojih prava i prava mog sindikata, Obrtničkog vijeća i prava članova sindikata posvuda.Znao sam da mi je jedina opcija da mirno nastavim pratiti dopisivanje.

Kliknite ovdje da biste saznali kako razotkriti Jung-Yul Kim

Dvadeset deveto poglavlje:

Odjel za imovinu policije Toronta

Osobno sam otišao u #2 Progress Avenue, Odjel za imovinu policije Toronta. Tamo sam mogao usmeno potvrditi da je moj alat trenutno u njihovom posjedu. Također sam izbrbljao tamo nekim službenicima da je alat uzet iz ureda mog Sindikata i da ga nemam namjeru pokupiti dok ne dobijem temeljito objašnjenje. Osim toga, nisam imao auto.

Nakon mojih uspješnih upita kod TDSB-a i Trgovačkog vijeća, nisam vidio nikakvu štetu u pokušaju da nazovem DC Kim. Nazvao sam Dirty-2 Division

Ponovno sam se javio poštom u Obrtničko vijeće, nakon telefonskog razgovora s njihovom tajnicom . U pismu Obrtničkom vijeću pitao sam što je s alatom i tražio da mi ga vrati. U stvarnosti sam točno znao gdje su alati. Samo sam se pravio glup. Ono što sam zapravo tražio je bilo što napisano da je moj alat bio u njihovom posjedu u nekom trenutku u vremenu .

Vijeće vještih obrta šalje potvrdu o primitku

Opet se dugo, iz dana u dan, čekalo na poštu... Napokon mi je stigao odgovor iz Obrtničkog vijeća. Njihovo je pismo bilo datirano. Pisalo je:

Što se tiče vaših alata, primili smo vaše alate u uredu ui ili oko njega. Vjerujem da su alate sljedeći dan pokupili policijski službenici Toronta. [4]

Izlaz: Skilled Trades Council - VANISH MID STAGE

Ovo je bila prva obavijest koju mi ​​je dalo Vijeće vještih obrta da su primili moj alat. Datum koji je dalo Trgovačko vijeće nije odgovarao , ali ono što je stvarno bilo važno je da su priznali da su imali alate u svom uredu i da ih je policijska služba Toronta iznijela! Sada sam stvarno imao dokaz. Imao sam pismo Školskog odbora i pismo Trgovačkog vijeća, oba potvrđuju istu stvar, alati su bili u uredu Trgovačkog vijeća , a pismo Trgovačkog vijeća govori da je policijska služba Toronta uzela alate izravno iz svojih ured.

Potvrđene bizarne činjenice

Znao sam da imam dokaze koji su mi bili potrebni da cijelu stvar iznesem pred sud i pobijedim. Bio sam uzbuđen što sam konačno vidio taj dokaz, ali, umjesto da odmah poduzmem pravni postupak , bio sam odlučan nastaviti s praćenjem, malo po malo, dok ne iscrpim sve putove dopisivanja u vezi s ovim problemom. Školski odbor me ekskomunicirao i više nisu htjeli vratiti nikakvu korespondenciju, ali sam ipak mogao ponovno kontaktirati Trgovačko vijeće i DC Kim putem e-pošte. Nisam poslao nikakvu e-poštu u vezi s ovim DC Kim jer sam namjeravao prvo kontaktirati Školski odbor, a zatim Trgovačko vijeće prije nego što na bilo koji način upozorim DC Kim. Da, strpljivo sam slijedio ispravan tijek radnje, slijedeći redom , moleći se da uspije.

Poduzimanje sljedećeg koraka

Sada je došlo vrijeme da konačno ponovno uspostavim kontakt s DC Kim. S DC Kimom nikada nisam razgovarao telefonom, jedino sam s njim komunicirao e-poštom i to putem samo jedne adrese e-pošte. Ovo je od početka bio izbor sa svrhom. Korištenjem samo formalnih sredstava komunikacije bilo bi moguće imati potpunu evidenciju svih interakcija .

Kliknite ovdje da biste saznali kako razotkriti Jung-Yul Kim

Dvadeset osmo poglavlje:

DC Kim - Imate poštu!

četvrtak, deset mjeseci nakon što su alati ugrabljeni, otputovao sam autobusom do javnih računala i napisao dugačak e-mail DC Kim u kojem sam detaljno opisao svoje razne brige uključujući:

Ako želite, molimo vas da priznate da li ste iz nekog razloga zaplijenili alate za rad ili da priznate da ste iz nekog razloga ukrali alate za rad. U suprotnom ćete morati objasniti kako ste mogli uzeti moj radni alat iz ureda Obrtničkog vijeća bez njihovog dopuštenja i bez mog dopuštenja. Službenici školskog odbora ne mogu pravovaljano dati dopuštenje službeniku policije Toronta da odnese imovinu, koja nije njihova nego moja, iz ureda Trgovačkog vijeća. [5 a ]

i ismijavajući degradaciju DC Kim dodao sam:

Bez obzira na ovo, čestitam vam na novoj ulozi u prometnom odjelu policije Toronta . U želji za vašim odgovorom, puno sreće, Mohammed David [5 b ]

Kratki odgovor DC Kim

Otputovao sam kući i nisam se vraćao da ponovno provjerim svoju e-poštu nekoliko dana. Kad sam ponovno provjerio svoju e-poštu, vidio sam odgovor od DC Kim: Nijedan od vaših alata nije zaplijenjen. Školski odbor nije htio tvoje alate pa su mi ih dali na čuvanje. [6] Znao sam da to znači jednu stvar, DC Kim nije imao nalog za uzimanje alata, a ni dobar razlog. U e-poruci mi je rečeno da je DC Kim pokušavao zanijekati da nešto nije u redu s onim što se dogodilo, a možda nije ni bio svjestan da je mjesto s kojeg je uzeo alat bio ured Trgovačkog vijeća. Zgrada Obrtničkog vijeća je u neposrednoj blizini parkirališta Školskog odbora. To je posljednja poznata lokacija mog alata, u stražnjem dijelu kamiona tvrtke, gdje sam ih ostavio . Pomislio sam 'Kako je DC Kim mogao propustiti OGROMNI ZNAK na prednjoj strani zgrade Trgovačkog vijeća?' Ili golemi znak na vratima dok je ulazio?' Nakon toga više nisam primio e-poštu od DC Kim, to je bila posljednja .

Njegovi dani slanja e-pošte su završili

Nedugo zatim stiglo je pismo s datumom

Kliknite ovdje da biste saznali kako razotkriti Jung-Yul Kim

Dvadeset sedmo poglavlje:

Set alata u opasnosti

Vratio sam se kući sa svim svojim fotokopiranim dokumentima i počeo ispisivati ​​adrese raznih 'velikih faca' na kuverte. Pisma su poslana u Dirty-2 Division gdje je DC Kim bio stacioniran, a također i u Trgovačko vijeće, da ih obavještava, a također i pismo natrag istom pošiljatelju s #2 Progress Avenue.

Pošalji mnogima

Za manje od mjesec dana, cijeli moj komplet alata bit će 'zbrinut' . Poslao sam ta pisma bez odlaganja. Također sam poslao e-poštu istim primateljima, donoseći im sve svoje pritužbe u jednom potezu. U svojim pismima i e-porukama iznio sam svoju tvrdnju: postupci DC Kim bili su pogrešni; DC Kim nije imao pravo uzeti moj alat . Sigurno sam naglasio da su alati uzeti iz ureda Trgovačkog vijeća, što je šokantan i bizaran zločin , i da ih je zapravo ukrao DC Kim .

Ovo točno pokazuje zašto postupci DC Kim nisu bili bezopasni . Stavio je moj alat u situaciju koja je dovela u opasnost. Dok mi je oduzimao alat, kako je mogao znati da ću nedugo nakon toga biti u zatvoru na četiri mjeseca i izgubiti svoje jedino vozilo? Postoji opće pravilo u građanskoj odgovornosti: uzimate svoje žrtve onako kako ste ih pronašli. Situacija koja proizlazi iz njegovih pogrešnih postupaka u potpunosti je njegova krivnja. Kriv je i Školski odbor koji je tražio pljenidbu.

Ulazi: Narednik - POZORNICA DESNO

Moja pisma i e-mailovi bili su uspješni. četvrtak, primio sam početni e-mail od narednika koji je bio izravno nadređen DC Kimu u vrijeme kada su moji alati oduzeti. E-mail, pri kraju, tražio je telefonski poziv. Odmah sam znao da nikada neću telefonirati nikome tko je uključen u ovaj problem. Povjerenje je bilo potpuno i potpuno uništeno. Nastavio sam s pisanjem odgovora e-poštom, tražeći kompletnu dokumentaciju u vezi s prijenosom alata u DC Kim. U srijedu, napisao sam e-poruku naslovljenu i na DC Kim i narednika u kojoj je pisalo:

Za Jung-Yul Kim, kada budete spremni i kada shvatite što ste učinili, želio bih da pošaljete svoje priznanje koje bi trebalo nedvosmisleno navesti da su vaši postupci bili pogrešni. Trebao bi značiti, kao minimum, da priznajete da ste postupili nepropisno. Treba jasno navesti što je učinjeno. Cijeli moj set obrtničkih alata uzet je iz ureda Vijeća za stručne obrte održavanja i izgradnje. Trebalo bi navesti da niste imali dopuštenje, niti ste imali 'dobar razlog' da odnesete moju imovinu od tamo. Možda bi bilo najbolje da se u istom dokumentu ispričate Obrtničkom vijeću i meni. Iskreno se nadam da ćete to učiniti. [8]

Zahtjev za ispriku ignoriran

Danima kasnije, primio sam nazad e-poruku od Narednika. Pisalo je: Da pojasnimo, alati su zaplijenjeni i pohranjeni u Jedinici za imovinu policije u Torontu na sigurno kako bi se osiguralo da im se ništa ne dogodi. [9] Bilo je datirano. znao sam bolje. Znao sam da ' konfiskacija ' zapravo znači da su alati morali biti uzeti zbog zločina u koji su bili uključeni, što je rezultiralo njihovim oduzimanjem, što uopće nije bio slučaj.

Podrška domaćem timu

Narednik je lagao, jednostavno i jednostavno. Poslao sam e-poštom naredniku svoje optužbe, a narednik je 18. prosinca odgovorio: Nemam želju zataškati zločin i moj je jedini cilj pomoći vam u vraćanju vaših predmeta. [10] U biti je nudio besplatnu dostavu alata na moj dom. Nisam namjeravao odustati, jer pravi problem više nisu bili alati , pravi problem bila je korupcija u Školskom odboru i korupcija unutar policije u Torontu. Znao sam da ako sad pristanem uzeti alat natrag, to će biti pod njihovim uvjetima . To bi bilo isto kao da potpišete dokument u kojem se tvrdi da nije bilo ništa loše u postupcima policije u Torontu! Znao sam da NIKADA neću prestati sve dok ovaj nečuveni zločin protiv mene i ovo nečuveno kršenje mojih prava iz Povelje ne bude u potpunosti razotkriveno uz maksimum svih raspoloživih pravnih sredstava.

Kliknite ovdje da biste saznali kako razotkriti Jung-Yul Kim

Dvadeset šesto poglavlje:

Triple Play: Caught-Out

Poslao sam svoj odgovor naredniku e-poštom 21. prosinca, zauzevši stav da sam možda bio u zabludi i da su možda sve druge strane rekle samo istinu. Slijedio sam pretpostavku da postoje tri odvojena kompleta mojih alata. Referirao sam se na tri odvojena skupa koji su odgovarali lažnim datumima koje je dao Školski odbor u svom pismu i Obrtničko vijeće u svom pismu. Napisao sam sljedeće:

Stavka broj jedan: Trgovačko vijeće primilo je moj alat i osobnu imovinu 9. siječnja 2023. ili oko tog datuma, policijska služba Toronta sve je to pokupila sljedeći dan; Stavka broj dva: DC Kim je 31. siječnja ili 1. veljače 2023. uzeo dio moje imovine ili alata, školski odbor mu je to dao; Stavka broj tri: Policijska služba Toronta zaplijenila je moju imovinu ili alat, prema e-poruci odnarednik, datumi nepoznati; Stavka broj četiri: školski odbor je dostavio moj alat ili osobnu imovinu obrtničkom vijeću na ili nakon 4. svibnja 2023. (datum prestanka radnog odnosa). [11]

Alati Cinqo-Di-Maio

Čuvao sam ovo malo informacija, samo čekajući pravo vrijeme da ih primijenim kako bih postigao maksimalan rezultat. Zanemario sam spomenuti lažne datume koje su dali svi školski odbori i obrtnička vijeća. U stvarnosti sam već neko vrijeme znao da ne postoji drugi set alata , postojao je samo jedan, jedan set alata koji je školski odbor prenio u ured Trgovačkog vijeća, isti set koji je uzeo DC Kim. Tajnik Obrtničkog vijeća već mi je sve ispričao.

Narednik - priznaj jedan

Otputovao sam kući i iako to još nisam znao, narednik je odgovorio na moj e-mail samo nekoliko minuta nakon što sam ga poslao . Proći će nekoliko dana prije nego što se autobusom vratim do javnih računala i pročitam e-poštu s datumom. Pročitao sam ga nekoliko puta. Rečeno je sljedeće:

Dobro jutro, g. Murdock, u vezi s retkom tri, nadam se da će ovo pomoći da razjasnimo nekoliko točaka. Oprema je oduzeta 1. veljače 2023. godine. Alati su oduzeti na zahtjev Školskog odbora , a radi se isključivo o čuvanju i sprječavanju gubitka ili zagube. U smislu koji su zakoni prekršeni, što je rezultiralo oduzimanjem alata. Nije mi poznato, a da budemo jasni, alati nikada nisu bili oduzeti i uvijek su bili vaši. Da. Ovo su isti alati za koje je DC Kim predložio da se drže u #2 Progress Avenue. Što se tiče prve linije, ovo je nešto što bih morao istražiti i javiti vam se.

[12 a ]
Onda sam ga ponovno pročitao. ' Zaplijenjeno ! Zapravo piše zaplijenjeno !' Pomislio sam u sebi: 'Ova e-pošta je zadnja stvar koja mi treba'. Dovršio je skup dokumenata koji su mi potrebni da bih dokazao nedjelo najvećeg stupnja. Znao sam da je ovaj e-mail od narednika, koji je bio izravni nadređeni inspektoru Kima u vrijeme kada su alati uzeti, potpuno proturječan izjavama inspektora Kima i, iako to nije jasno rečeno , jasno je predstavljao snažnu optužba protiv samog Školskog odbora . Pročitao sam ponovo:

Alat je oduzet na zahtjev Školskog odbora. [12 b ]

S ovim jednim kratkim e-mailom sve se promijenilo. Znao sam da, ako je zapljena od strane DC Kim bila nezakonita, onda bi zahtjev za tu istu zapljenu od strane školskog odbora, nužno, također bio nezakonit! Nisam samo smatrao da je to 'pogrešno' , već da je očito nezakonito , uobičajena krađa i čista razbojništvo! Razmotrio sam to, promislio, a zatim sam zaključio svoje stajalište: Njihovi postupci nisu bili samo pogrešni , nisu bili samo nezakoniti , već su bili i flagrantno kršenje mojih prava iz Povelje. Znao sam da više neće biti moguće da se policijska služba Toronta pretvara da nije ništa loše.

Kliknite ovdje da biste saznali kako razotkriti Jung-Yul Kim

Dvadeset peto poglavlje:

Izlaz: Narednik - POZORNICA DESNO

Odgovorio sam na narednikovu e-poruku tražeći dodatne pojedinosti: Koja je bila lokacija moje imovine u vrijeme kada je zaplijenjena? [13] ali, njegovi dani slanja e-pošte su završili. Gotovo. Već sam znao koji je odgovor. Znao sam da mi narednik ne može, niti je moguće, dati vrijedniju informaciju od one koju je već dao. Odmah sam nastavio i ponovno poslao ključnu e-poruku od narednika raznim 'velikim osobama' iz školskog odbora, Skilled Trades Councila i policijske službe Toronta u odjelu dirty-2. Nisam dobio odgovor poštom, e-poštom ili na bilo koji način od bilo koga od njih. Pitao sam se koja je pravila sindikata Trgovačko vijeće prekršilo time što nije uspjelo komunicirati sa mnom. Zar nisu imali dužnost nastaviti se dopisivati ​​sa mnom? Kao što me nisu obavijestili da je moj alat u njihovom uredu, ponovno su izbjegli svoju odgovornost. Gdje leži prijelaz između ' nemarnosti ' i 'zlobe'? Je li to moguće utvrditi samo kroz izražavanje namjere?

Tišina mnogo govori.

Budući da nitko u policijskoj službi Toronta nije odgovorio na moju e-poštu, sastavio sam neke brošure s objašnjenjima: dva lista presavijena na pola poput knjižice i poslao sam ih poštom. Pamflet je sadržavao sve najprokletije citate iz Školskog odbora, Trgovačkog vijeća, DC Kima i Narednika. Naslov: "Toronto Newsflash!!!" . Ipak nisam dobio odgovore.

Kliknite ovdje da biste saznali kako razotkriti Jung-Yul Kim

Dvadeset četvrto poglavlje:

Tipkovnica. Miš. Zaslon.

Kako je vrijeme prolazilo, znao sam da već imam sve informacije potrebne da razotkrijem istinu o tome što se dogodilo. Kad bih samo mogao izvući tu informaciju, bilo bi nemoguće da policijska služba Toronta, školski odbor ili bilo tko drugi negiraju činjenice. Znao sam da je DC Kim ilegalno zaplijenio moj alat, a što je još gore bilo je to što mu je školski odbor rekao da to učini. Nisam namjeravao dopustiti da ovaj nečuveni zločin ostane neviđen i zataškan. Izvadio sam svoje staro stolno računalo i počeo brisati prašinu i spajati dijelove. Tipkovnica. Miš. Zaslon. Pritisnuo sam gumb za uključivanje i pokrenulo se. Vidio sam operativni sustav linux točno onako kako sam ga ostavio. Zaboravio sam sve o ovom stroju i zaboravio sam sve o njegovom dragocjenom naredbenom retku . Uzeo sam malu hrpu linux referentnih knjiga i počeo raditi na svom rješenju.

Imam brojeve

Sjetio sam se priče koju sam jednom čuo od prijatelja: Tip iz Montreala poslao je e-poštu cijeloj policijskoj službi Montreala, istovremeno . Kako se ispostavilo, adrese e-pošte su numeričke . Nastavio sam raditi na tome dok konačno nisam napravio shell skriptu koja mi je dala popis e-mailova. 'Pretpostavljam da je ovo početak' pomislio sam. Nisam to još znao, ali to je bila samo jedna komponenta . Naravno da bih mogao poslati sve dokaze svakom policajcu u Torontu s njihovim vlastitim sustavom e-pošte, ali možda bi to ipak mogli ignorirati. Otprilike u isto vrijeme kada sam počeo ići u knjižnicu.

Išao sam jednom tjedno, nekoliko tjedana, petkom. Pročitao bih neke knjige u knjižnici prije nego što dođe vrijeme molitve. Pomolio bih se, a zatim uzeo autobus da se vratim kući prije zalaska sunca.

Malo sam čitao

Onda sam jednog tjedna, u petak, pomislio: 'Ako ponesem svoje prijenosno računalo sa sobom, onda mogu besplatno koristiti internet u knjižnici'. Učinio sam upravo to. Onda sam u ponedjeljak otišao i napravio dan od toga, stigavši ​​u knjižnicu oko 9:30 ujutro. Postavio sam svoju e-poštu na prijenosnom računalu. Bez šoka, još uvijek nisam dobio odgovore. Vraćao sam se nekoliko dana zaredom. Na internetu sam tražio neke informacije o Jung-Yul Kimu, poznatom detektivu koji mi je ukrao alat. Sačuvao sam neke od web stranica s prve stranice web pretraživanja. Također sam isprobao ovu novu stvar koja se zove 'umjetna inteligencija' , da vidim je li sposobna kao što sam čuo. Djelovalo je obećavajuće. Bio je vrlo sličan naredbenom retku.

Tijekom vikenda, u nedjelju, dok sam bio kod kuće, počeo sam pregledavati neke od web stranica koje sam spremio, a koje su govorile o Jung-Yul Kim. Primijetio sam jedan koji se zove www.JungYulKim.com. Tvrdilo se da je službena web stranica Jung-Yul Kima. Otvorio sam stranicu, a onda sam pogledao, pažljivo čitajući dno stranice, vidio nešto što je mojim očima promaklo pri prvom čitanju. U sitnom tisku je pisalo: Kupi ovu domenu . Jedva sam mogao vjerovati. Zatim sam pogledao naslovnu traku i vidio sljedeće:

Ova web stranica je na prodaju!

Može li to stvarno biti istina? Pomislio sam: 'Ovo bi moglo biti nešto' . Sutradan sam krenuo u knjižnicu s nadom da ću kupiti domenu. Nisam imao problema s kupnjom. Kliknuo sam na poveznicu i slijedio sve korake, nadajući se da ću kupiti domenu Jung-Yul Kima. Moja jedina briga bila je koji će način plaćanja biti prihvaćen. Vidio sam da cijena nije previsoka, pratio sam proces kupnje i došao do kraja gdje sam vidio da piše: 'Plati bankovnom doznakom'! Napisao sam sve podatke potrebne za bankovnu doznaku na prazan list. Zatim sam, nakon internetske pretrage lokacije moje najbliže poslovnice banke, vidio da je banka preko puta knjižnice u kojoj sam se nalazio . Spakirala sam svoje stvari, obukla šal i kaput, prebacila torbu preko ramena i krenula preko ulice do banke. Nisam imao problema: bankovni transfer u Njemačku bio je uspješan. Vratio sam se u knjižnicu obavijestiti prodavača da je novac poslan. Nakon toga sam se vratio kući: uzeo sam vlak, na autobus, na drugi autobus i kući. Vrijeme je postalo kišovito, a snijeg i led su se otopili. Vratio sam se sljedeći dan u knjižnicu, u petak. Zaista sam išao samo na podnevni namaz. Onda sam se vratio kući. Znao sam da bi provjera bankovnog prijenosa mogla potrajati dan ili dva, a tek nakon toga bi stvarni prijenos domene bio dovršen. 25. siječnja 2024. ova je domena postala moja. Dragi Nathane, čestitamo na kupnji. Ovaj naizgled nemoguć san se ostvario. Imao sam vrlo malo veze s ovim. Stvarno, postoji li nešto što sam mogao učiniti da utječem na ovu situaciju? Nakon što sam kupio ovu domenu, odmah sam počeo pisati ovu web stranicu. Čak je i ovo nešto što nikada nisam mogao zamisliti da radim.

la ilahe illallaah. la ilahe illallaah. la ilahe illallaah

Kliknite ovdje da sada razotkrijete Jung-Yul Kim. To je lako!

Napomena: ovo je kraj glavnog članka. Ono što slijedi je u obliku dnevnih unosa koji se nastavljaju tamo gdje je prethodni retrospektivni dio stao. Tu je i funkcija e-pošte snježne kugle. Molim te pogledaj.