Capítol brut-2:

El llarg i curt

Va ser l'any 2023: vaig ser emprat per la Junta Escolar del Districte de Toronto al Departament de Manteniment com a fuster des de. Vaig ser part en un conflicte al lloc de treball i, a partir de llavors, Lisa Kobayashi em va ordenar que m'acomiadassi. Jo diria "malament". Una cosa important a esmentar és que les meves eines d'ofici encara estaven al camió de l'empresa i legalment em va impedir recuperar-les. "Recordeu que les vostres eines estan a la part posterior del camió". Déu beneeixi els àngels que m'han avisat...

L'últim que vaig recordar va ser un correu electrònic de DC Kim que deia: He fet arranjaments per aconseguir les vostres eines. [1 a ] Vaig llegir això: el dia que va ser enviat,. L'endemà ja no vaig poder rebre correu electrònic perquè no havia pagat la factura. En un assumpte no relacionat, em van arrestar el 10 de febrer i vaig romandre a la presó fins que em van alliberara l'espera de judici. Jo era innocent. Tots els càrrecs van ser retirats, fins i tot abans que comencés el judici. Aquesta no és aquesta història...

Aquesta és la història de com el meu conjunt d'eines va ser robat de l'oficina del Trades Council per un detectiu del servei de policia de Toronto, que també és un jugador de futbol canadenc i que també és un actor de Hollywood.

Reinici del domini

Aquesta és la història de com vaig descobrir la veritat del que va passar amb el meu conjunt d'eines i després vaig utilitzar el domini punt com del detectiu del servei de policia de Toronto per exposar-lo.

Aquest és aquest domini . El Totpoderós (SWT) ha pres aquest domini a Jung-Yul Kim i me l'ha donat.

Em dic Mohammed David i aquesta és aquesta història...

Feu clic aquí per saber com exposar Jung-Yul Kim

Capítol trenta u:

Amb fiança, acabat de sortir de la presó

Vaig ser alliberat sota fiança després de quatre mesos dins. Vaig caminar per la carretera per buscar el meu correu, la caixa estava plena . Vaig tornar a casa i vaig començar a ordenar les cartes. Llegint el correu em vaig assabentar que el meu cotxe havia estat remolcat i venut, una conseqüència natural on noranta dies són més que seixanta dies. El primer: la revisió estàndard de la fiança. Aquest últim: la bodega de l'empresa de remolcs.

El meu empresari, el TDSB, havia enviat diverses cartes i alguns avisos perquè les coses es recollissin a l'oficina de Correus, però feia temps que s'havien endarrerit . Vaig mirar a través de les cartes del Consell Escolar i vaig veure que la meva feina havia quedat efectiva, mentre encara estava a la presó. Vaig pensar: "Si només hagués pogut respondre les seves cartes": Tot i que, potser no hauria fet cap diferència . Vaig començar a pensar: 'Què ha passat amb les meves eines?'... 'El TDSB encara té les meves eines?' . Tot el que recordava era aquell correu electrònic de DC Kim: he fet arranjaments per aconseguir les vostres eines. [1 b ] Només podia especular sobre si DC Kim havia procedit a prendre realment les meves eines.

On eren les meves eines?

Van passar setmanes i no tenia manera d'accedir al correu electrònic a casa. Així doncs, vaig pedalar amb bicicleta 8 km fins als ordinadors públics per llegir-hi els meus correus electrònics. Vaig llegir el correu electrònic de DC Kim, amb data: Bon dia senyor MURDOCK Estic en possessió de les vostres eines [2] . Vaig pensar per a mi mateix 'Això no és legal. Com pot el Consell Escolar donar les meves eines al Servei de Policia de Toronto sense el meu permís?' Vaig mirar els altres correus electrònics de DC Kim i vaig llegir la notícia : les meves eines havien estat enviades al departament de propietat de la policia de Toronto al número 2 de Progress Avenue. Sí... Tot això va passar fa molt de temps.

Entra: Consell Escolar - ETAPA ESQUERRA

Després de treballar durant un temps i revisar acuradament les cartes enviades des del TDSB, vaig escriure i enviar una resposta per correu, enviant-ne una còpia al MCSTC (Consell d'oficis especialitzats de manteniment i construcció). Això va trigar diverses hores a escriure . En aquella carta al Consell Escolar hi incloïa, entre altres coses, una exigència que em retornessin les meves eines el més aviat possible.

Trasllat sense documentació al Consell d'Oficis

Setmanes més tard, va arribar una carta de resposta del Consell Escolar. Estava llegint i llegint. La carta estava datada

Sortida: Consell Escolar - ETAPA ESQUERRA

Vaig saber immediatament que la Lisa Kobayashi era una estafadora, intentant tapar el que realment va passar escrivint la data equivocada. No hi havia manera que la seva afirmació fos certa. Tranquil i recollit, vaig continuar fent el seguiment de diverses correspondències per correu. En aquell moment no vaig tornar a escriure al TDSB: la seva carta exigia l'excomunió. Vaig pensar: 'Qui es creu que és, el papa?'

Feu clic aquí per saber com exposar Jung-Yul Kim

Capítol trenta:

Entra: Skilled Trades Council - ETAPA ESQUERRA

Els dies següents vaig fer dues trucades al Consell d'Oficis, amb pocs dies de diferència. Les dues vegades vaig arribar a la mateixa secretaria . Li vaig preguntar sobre les eines, fent referència a la carta del TDSB, i la secretària va començar: "Sí, les eines estaven aquí i després el servei de policia de Toronto les va portar l'endemà". —Va ser cap al gener o el febrer? 'Sí, va ser.' '...i encara hi ha alguna eina amb tu?' 'No. El que teníem, eren tots, i els van agafar tots. L'oficial del servei de policia de Toronto va dir que te'l portava. Li vaig donar les gràcies i la trucada va acabar. Va ser una trucada productiva. No s'ha de subestimar una simple consulta: vaig tenir la meva resposta. Vaig tenir confirmació verbal que les eines estaven en aquella oficina, que es troba al segon pis per una llarga escala.

Rebut confirmat per telèfon

En aquell moment finalment em vaig adonar exactament del que va passar. La trucada telefònica va confirmar el que deia la carta del Consell Escolar. Les eines estaven allà mateix a les oficines del Consell d'Oficis, al capdamunt d'un llarg conjunt d'escales, abans que DC Kim les agafés. La data indicada a la carta del Consell Escolar no coincideix amb la donada per DC Kim. Amb això vaig saber que Lisa Kobayashi era una estafadora, va mentir sobre les dates . Sabia, però, que el que confirmava la carta era que el conjunt d'eines, tot plegat , estava a les oficines del Consell d'Oficis en el moment que DC Kim el va prendre. El Consell Escolar l'hi va posar sense el meu permís i sense cap acord permanent sobre aquest tipus d'accions.Vaig fer la consideració que les polítiques internes pròpies dels Consells Escolars estaven vulnerades per aquesta cessió il·legal de les eines. També assenyalo que el Consell d'Oficis és una entitat independent i independent, era il·legal que el Consell Escolar diposités i abandonés els meus béns personals a les oficines del Consell d'Oficis! Tot i que el Consell d'Oficis és el meu sindicat, evidentment hauria d'haver estat requerit el meu permís. També sabia que no hi havia un acord permanent entre el Consell d'Oficis i el Consell Escolar pel que fa a la cessió de les eines. Sabia que això era molt preocupant tenint-ho en compte en el context de la Carta canadenca de drets i llibertats.

Rebut sense previ avís

Em vaig sentir descuidat pel Consell d'Oficis. No tenien l' obligació legal d'avisar-me de la seva possessió de les meves eines, que presumiblement van ser imposades pel Consell Escolar i posteriorment preses per DC Kim? Em vaig preguntar sobre quines normes sindicals podrien haver estat violades pel Consell d'Oficis per no haver-me notificat de la possessió de les meves eines. La trucada telefònica amb la secretària va permetre conèixer el que realment havia passat. DC Kim va prendre les meves eines d'una manera que era clarament il·legal, i no només això, DC Kim va agafar les meves eines de les oficines del meu sindicat , el Consell d'Oficis. Amplio el veritablement impactant que és això en relació amb la carta canadenca de drets i llibertats. En la meva opinió, aquestes accions són una violació flagrant i desenfrenada dels meus drets i dels drets del meu sindicat, del Consell d'Oficis i dels drets dels sindicalistes a tot arreu.Sabia que la meva única opció era seguir amb calma amb la correspondència.

Feu clic aquí per saber com exposar Jung-Yul Kim

Capítol vint-i-nou:

Departament de propietat de la policia de Toronto

Vaig anar personalment al número 2 de Progress Avenue, el departament de propietat de la policia de Toronto. Allà vaig poder confirmar verbalment que actualment les meves eines estaven en la seva possessió. També vaig dir a alguns agents d'allà que les eines les treien de l'oficina del meu Sindicat i que no tenia intenció de recollir-les fins que no tingués una explicació exhaustiva. A més, no tenia cotxe.

Després de les meves consultes amb èxit amb el TDSB i el Consell d'Oficis, no vaig veure cap mal en intentar trucar a DC Kim. Vaig trucar a Dirty-2 Division

Vaig tornar a seguir per correu amb el Consell d'Oficis, després de la trucada telefònica amb la seva secretaria . A la carta al Consell d'Oficis vaig preguntar què passava amb les eines i vaig demanar que les retornessin. En realitat, sabia exactament on estaven les eines. Només estava fent el tonto. El que realment buscava era qualsevol cosa escrita que digués que les meves eines havien estat en la seva possessió en algun moment .

El Consell d'Oficis Especialitzats envia el rebut

De nou, va passar molt de temps, dia rere dia, esperant el correu... Finalment vaig rebre una resposta del Consell d'Oficis. La seva carta estava datada. Es deia:

Pel que fa a les vostres eines, hem rebut les vostres eines a l'oficina i als voltants. Crec que les eines van ser escollides l'endemà pel servei de policia de Toronto. [4]

Sortida: Consell d'Oficis Especialitzats - VANISH MIDSTAGE

Aquest va ser el primer avís que em va donar el Consell d'Oficis Especialitzats, que havien rebut les meves eines. La data que el Trades Council va donar no coincidia , però el que importava és que van admetre que tenien les eines a la seva oficina i que el Servei de Policia de Toronto les va treure! Ara realment en tenia proves. Vaig rebre la carta del Consell Escolar i la carta del Consell d'Oficis, ambdues confirmant el mateix, les eines estaven a l'oficina del Consell d'Oficis i la carta del Consell d'Oficis que deia que el Servei de Policia de Toronto va agafar les eines directament del seu oficina.

Fets estranys confirmats

Sabia que tenia la prova que necessitava per portar tot l'assumpte als jutjats i guanyar de manera directa. Em va fer il·lusió veure finalment aquesta prova, però, en comptes d'emprendre cap acció legal immediata , estava decidit a seguir fent el seguiment, a poc a poc, fins a esgotar totes les vies de correspondència en relació amb aquest tema. El Consell Escolar m'havia excomunicat i no tornarien més correspondència, però encara podia tornar a fer un seguiment amb el Consell d'Oficis i amb DC Kim per correu electrònic. No havia enviat cap correu electrònic en relació amb això a DC Kim perquè tenia la intenció de fer un seguiment primer a través del Consell Escolar i després del Consell d'Oficis abans d'alertar DC Kim de qualsevol manera. Sí, havia estat seguint pacientment un curs d'acció adequat, seguint seqüencialment , pregant perquè tingués èxit.

Donant el següent pas

Ara havia arribat el moment de restablir el contacte amb DC Kim. Mai havia parlat amb DC Kim per telèfon, només m'havia comunicat amb ell per correu electrònic i només a través d'una adreça de correu electrònic. Aquesta va ser una elecció feta amb propòsit des del principi. Utilitzant només mitjans de comunicació formals , seria possible tenir un registre complet de totes les interaccions .

Feu clic aquí per saber com exposar Jung-Yul Kim

Capítol vint-i-vuit:

DC Kim - Tens correu!

dijous, deu mesos després que les eines fossin arrabassades, vaig viatjar amb autobús fins als ordinadors públics i vaig escriure un llarg correu electrònic a DC Kim detallant les meves diverses preocupacions, com ara:

Si ho feu, si us plau, admeteu si us heu confiscat les eines de treball per algun motiu o si heu robat les eines de treball per algun motiu. En cas contrari, haureu d'explicar com heu pogut treure les meves eines de treball de les oficines del Consell d'Oficis sense el seu permís i sense el meu permís. Els oficials del Consell Escolar no poden donar permís vàlidament perquè un agent del Servei de Policia de Toronto prengui propietats, que no són seves sinó meva, de l'oficina del Consell d'Oficis. [5 a ]

i burlant-me de la degradació de DC Kim vaig afegir:

Sense relació amb això, enhorabona pel teu nou paper a la divisió de trànsit del Servei de Policia de Toronto . Desitjant la teva resposta, molta sort, Mohammed David [5 b ]

Resposta curta de DC Kim

Vaig tornar a casa i no vaig tornar a consultar el meu correu electrònic durant uns dies. Quan vaig tornar a comprovar el meu correu electrònic, vaig veure la resposta de DC Kim: No s'ha confiscat cap de les vostres eines. El Consell Escolar no volia les teves eines, així que me les van jugar per guardar-les. [6] Sabia que això volia dir una cosa, DC Kim no tenia cap ordre per agafar les eines, i tampoc cap bona raó. El correu electrònic em va dir que DC Kim estava intentant negar que hi havia alguna cosa malament amb el que va passar, i potser ni tan sols sabia que la ubicació d'on va agafar les eines era l'oficina del Consell d'Oficis. L'edifici del Consell d'Oficis es troba molt a prop de l'aparcament del Consell Escolar. Aquesta és la darrera ubicació coneguda de les meves eines, a la part posterior del camió de l'empresa, on les havia deixat . Vaig pensar: "Com podria DC Kim perdre's el GRAN RÈGLE a la façana de l'edifici del Consell d'Oficis? O el cartell gegant de la porta mentre entrava? No vaig rebre cap més correu electrònic de DC Kim després d'això, aquest va ser l'últim .

Els seus dies de correu electrònic havien acabat

No gaire després va arribar una carta, datada

Feu clic aquí per saber com exposar Jung-Yul Kim

Capítol vint-i-set:

Conjunt d'eines en perill

Vaig arribar a casa amb tots els meus documents fotocopiats i vaig començar a escriure les adreces dels diferents "big-shots" als sobres. Les cartes anaven dirigides a la Dirty-2 Division on estava estacionat DC Kim, i també al Trades Council, per mantenir-los informats, i també una carta al mateix remitent de l'avinguda #2 de Progress.

Enviament per correu a molts

En menys d'un mes, tot el meu conjunt d'eines seria "eliminat" . Vaig enviar aquestes cartes sense demora. També vaig enviar correus electrònics als mateixos destinataris i els vaig presentar totes les meves queixes d'un sol cop. A les meves cartes i correus electrònics vaig fer la meva afirmació: les accions de DC Kim van ser il·lícites; DC Kim no tenia dret a agafar les meves eines . Estava segur de subratllar que les eines es van treure de l'oficina del Consell d'Oficis, un crim impactant i estrany , i que en realitat van ser robades per DC Kim .

Això demostra exactament per què les accions de DC Kim no van ser inofensives . Va posar les meves eines en la situació que va crear aquest perill. Mentre s'apoderava de les meves eines, com podria haver sabut que, poc després, seria empresonat durant quatre mesos i perdria el meu únic vehicle? Hi ha una regla general en la responsabilitat civil: prens les teves víctimes tal com les trobes. La situació resultant dels seus actes il·lícits és totalment culpa seva. El Consell Escolar també té la culpa perquè van sol·licitar l'embargament.

Entra: El sergent - ESCENA DRET

Les meves cartes i correus electrònics van ser un èxit. dijous, vaig rebre el correu electrònic inicial del sergent que era directament superior al DC Kim en el moment en què es van prendre les meves eines. El correu electrònic, a prop del final, va demanar una trucada telefònica. Vaig saber de seguida que mai faria una trucada telefònica a ningú implicat en aquest problema. La confiança havia quedat completament i totalment destruïda. Vaig procedir a escriure una resposta per correu electrònic allà i després, demanant documentació completa en relació a la transferència de les eines a DC Kim. Dimecres, vaig escriure un correu electrònic dirigit tant al DC Kim com al sergent que deia:

A Jung-Yul Kim, Quan estiguis preparat i quan entenguis el que has fet, m'agradaria que enviïs la teva admissió que hauria d'indicar, inequívocament, que les teves accions van ser equivocades. Ha d'indicar, com a mínim, que admet que ha actuat de manera incorrecta. S'ha d'indicar clarament què s'ha fet. Tot el meu conjunt d'eines d'oficis es va treure de l'oficina del Consell d'Oficis Especialitzats en Manteniment i Construcció. Hauria d'indicar que no teníeu cap permís, ni tenia cap "bona raó" per prendre la meva propietat d'allà. Potser seria millor que demanis disculpes al Consell d'Oficis i a mi mateix en el mateix document. Espero sincerament que decideixis fer això. [8]

S'ha ignorat la sol·licitud de disculpa

Dies després, vaig rebre el correu electrònic dels sergents. Es deia: Per aclarir, les eines van ser confiscades i dipositades a la Unitat de propietat del Servei de Policia de Toronto per a la seva conservació i per assegurar-se que no els passés res. [9] Estava datat. Ho sabia millor. Sabia que la " confiscació " en realitat significa que les eines s'havien d'haver pres a causa d'un delicte en què estaven implicades les eines, que va provocar la seva confiscació, cosa que no va ser en absolut el cas.

Suport a l'equip de casa

El sergent mentia, senzill i senzill. Vaig enviar al sergent les meves acusacions per correu electrònic i el sergent va respondre el 18 de desembre: No tinc cap desig d'encobrir cap crim, i el meu únic objectiu és ajudar-vos a recuperar els vostres objectes. [10] Essencialment, m'oferia que les eines li arribessin a casa meva sense cap cost. No m'anava a moure, perquè el veritable problema ja no eren les eines , el veritable problema eren la corrupció al Consell Escolar i la corrupció al Servei de Policia de Toronto. Sabia que si acceptava recuperar les eines ara, seria en els seus termes . Això seria el mateix que signar un document afirmant que no hi havia res dolent amb les accions del Servei de Policia de Toronto! Sabia que MAI pararia fins que aquest crim escandaloso contra mi i aquesta violació escandalosa dels meus Drets de la Carta estigués completament exposat al màxim de qualsevol mitjà legal disponible.

Feu clic aquí per saber com exposar Jung-Yul Kim

Capítol vint-i-sis:

Triple Play: Caught-Out

Vaig enviar la meva resposta per correu electrònic al sergent el 21 de desembre, assumint la posició que potser m'havia equivocat i que potser totes les altres parts havien dit només la veritat. Vaig seguir la hipòtesi que hi havia tres conjunts separats de les meves eines. Vaig fer referència als tres conjunts separats que corresponien a les dates falses donades pel Consell Escolar a la seva carta, i el Consell d'Oficis a la seva carta. Vaig escriure el següent:

Element de línia número u: Trades Council va rebre les meves eines i béns personals al voltant del 9 de gener de 2023, el Servei de Policia de Toronto ho va recollir tot l'endemà; Element de línia número dos: DC Kim va prendre part de la meva propietat o eines el 31 de gener o l'1 de febrer de 2023, el Consell Escolar li va donar; Element de línia número tres: el servei de policia de Toronto va confiscar la meva propietat o eines, segons el correu electrònic deel sergent, dates desconegudes; Element de línia número quatre: el Consell Escolar va proporcionar les meves eines o béns personals al Consell d'Oficis a partir del 4 de maig de 2023 (data de cessament de la feina). [11]

Les eines Cinqo-Di-Maio

Estava aferrat a aquesta petita informació, només esperant el moment adequat per desplegar-la per tal de donar el màxim resultat. M'havia oblidat d'esmentar les dates falses proporcionades per cada Consell Escolar i Consell d'Oficis. En realitat, ja feia temps que sabia que no hi havia un segon conjunt d'eines , només n'hi havia un, l'únic conjunt d'eines que el Consell Escolar va traslladar a l'oficina del Consell d'Oficis, el mateix conjunt que va prendre DC Kim. El secretari del Consell d'Oficis ja m'ho havia explicat tot.

El sergent - Admet-ne un

Vaig tornar a casa i, tot i que encara no ho sabia, el sergent havia contestat el meu correu electrònic només uns minuts després d'enviar-lo . Passarien uns quants dies abans que agafaria un autobús per tornar als ordinadors públics i llegiria el correu electrònic amb data. L'he llegit unes quantes vegades. Deia el següent:

Bon dia Sr. Murdock, Pel que fa a la línia tres, espero que això ajudi a aclarir alguns punts. L'equipament va ser requisat l'1 de febrer de 2023. Les eines van ser confiscades a instàncies del Consell Escolar , i només amb la finalitat de mantenir-les en seguretat i evitar que es perdessin o es perdin. Pel que fa a quines lleis es van incomplir, es van traduir en la confiscació d'eines. No en conec cap, i per ser clar, les eines mai es van perdre i sempre van ser vostres. Sí. Aquestes són les mateixes eines que DC Kim ha suggerit que es mantenen a l'avinguda del progrés número 2. Pel que fa a la primera línia, això és una cosa que hauria d'investigar i tornar-vos-hi.

[12 a ]
Després el vaig tornar a llegir. ' Empresa ! En realitat diu capturat !' Vaig pensar per a mi mateix: "Aquest correu electrònic és l'últim que necessito". Va completar el conjunt de documents que necessito per demostrar la mala conducta del màxim grau. Sabia que aquest correu electrònic del sergent, que era el superior directe de DC Kim en el moment en què es van prendre les eines, contradeia totalment les declaracions de DC Kim i, encara que no ho deia clarament , representava clarament un fort acusació contra el mateix Consell Escolar . Ho he tornat a llegir:

Les eines es van requisar a petició del Consell Escolar. [12 b ]

Amb aquest curt correu electrònic tot es va canviar. Sabia que, si la confiscació per part de DC Kim era il·lícita, llavors la sol·licitud d'aquesta mateixa confiscació per part del Consell Escolar també seria, necessàriament, il·lícita! No només vaig considerar que era "injust" , sinó que era clarament il·legal , un robatori comú i un pur matonisme! Vaig considerar-ho, vaig contemplar, i després vaig decidir de manera concloent la meva opinió: les seves accions no només eren errònies , no només eren il·legals , sinó que eren una violació flagrant dels meus drets de la Carta. Sabia que ja no seria possible que el servei de policia de Toronto fingís que no passava res.

Feu clic aquí per saber com exposar Jung-Yul Kim

Capítol vint-i-cinc:

Sortida: El sergent - ETAPA DRET

Vaig respondre al correu electrònic del sergent demanant detalls addicionals: Quina era la ubicació de la meva propietat en el moment en què la van confiscar? [13] però, els seus dies de correu electrònic havien acabat. Acabat. Ja sabia quina era la resposta. Sabia que el sergent no podia, ni tan sols possiblement, donar-me informació més valuosa que la que ja havia donat. Vaig seguir endavant i vaig tornar a enviar aquell correu electrònic crucial del sergent a les diferents "perruques grans" del Consell Escolar, el Consell d'Oficis Especialitzats i el Servei de Policia de Toronto a la Divisió Bruta 2. No he rebut cap resposta per correu electrònic ni per correu electrònic ni de cap manera de cap d'ells. Em vaig preguntar sobre quines normes sindicals estava violant el Consell d'Oficis en no comunicar-se amb mi. No tenien el deure de continuar mantenint correspondència amb mi? De la mateixa manera que quan no em van notificar que les meves eines estaven a la seva oficina, han tornat a eludir la seva responsabilitat. On rau la transició entre la " negligència " i la "malícia"? Només es pot determinar mitjançant l'expressió d'intencions?

El silenci diu molt.

No tenint cap resposta al meu correu electrònic de ningú del Servei de Policia de Toronto, vaig redactar uns fullets explicatius: dos fulls doblegats per la meitat com un fullet i els vaig enviar per correu. El fulletó contenia les cites més condemnadores del Consell Escolar, el Consell d'Oficis, el DC Kim i el sergent. El títol: "Toronto Newsflash!!!" . Tot i així no he rebut cap resposta.

Feu clic aquí per saber com exposar Jung-Yul Kim

Capítol vint-i-quatre:

Teclat. Ratolí. Pantalla.

A mesura que passava el temps, vaig saber que ja tenia tota la informació necessària per exposar la veritat del que va passar. Si pogués treure aquesta informació, seria impossible que el Servei de Policia de Toronto, el Consell Escolar o qualsevol altra persona neguessin els fets. Sabia que DC Kim es va apoderar de les meves eines de manera il·legal, i el pitjor va ser que el Consell Escolar li va dir que ho fes. No anava a deixar que aquest crim escandalós no fos vist ni tapat. Vaig treure el meu vell ordinador d'escriptori i vaig començar a netejar la pols i a connectar les peces. Teclat. Ratolí. Pantalla. Vaig prémer el botó d'encesa i va començar. Vaig veure el sistema operatiu Linux tal com l'havia deixat. M'havia oblidat tot sobre aquesta màquina i m'havia oblidat tot sobre el seu valuós indicador d'ordres . Vaig agafar la petita pila de llibres de referència de Linux i vaig començar a elaborar la meva solució.

Teniu els números

Vaig recordar una història que vaig sentir d'un amic una vegada: un noi de Mont-real va enviar un correu electrònic a tot el Servei de Policia de Mont-real, simultàniament . Com a resultat, les adreces de correu electrònic són numèriques . Vaig seguir treballant-hi fins que finalment vaig fer un script de shell que em va donar una llista de correus electrònics. "Suposo que això és un començament", vaig pensar. Encara no ho sabia, però només era un component . Segur que podria enviar totes les proves a tots els agents de policia de Toronto amb el seu propi sistema de correu electrònic, però potser encara podrien ignorar-ho. Va ser més o menys al mateix temps que vaig començar a anar a la biblioteca.

Vaig anar un cop a la setmana, durant unes quantes setmanes, els divendres. Llegiria alguns llibres a la biblioteca abans que arribés l'hora de la pregària. Pregava i després agafava l'autobús per tornar a casa abans de la posta de sol.

Va fer una mica de lectura lleugera

Aleshores, una setmana, el divendres, vaig pensar: "Si porto el meu ordinador portàtil amb mi, puc utilitzar Internet a la biblioteca gratuïtament". Jo vaig fer exactament això. Llavors el dilluns vaig anar a fer-ne un dia, arribant a la biblioteca cap a les 9:30 h. He configurat el meu correu electrònic al meu ordinador portàtil. Cap sorpresa, encara no havia rebut cap resposta. Vaig tornar uns dies seguits. Vaig buscar a Internet informació sobre Jung-Yul Kim, el famós detectiu que m'havia robat les eines. Vaig desar alguns dels llocs web de la primera pàgina d'una cerca web. També vaig provar aquesta nova cosa anomenada "intel·ligència artificial" , per veure si era tan capaç com havia sentit. Semblava prometedor. Era molt semblant a un indicador d'ordres.

Durant el cap de setmana, el diumenge, mentre era a casa, vaig començar a mirar alguns dels llocs web que havia desat que parlaven de Jung-Yul Kim. Vaig notar un que es deia www.JungYulKim.com. Pretenia ser el lloc web oficial de Jung-Yul Kim. Vaig obrir el lloc i després vaig mirar, llegint amb atenció la part inferior de la pàgina, vaig veure una cosa que els meus ulls havien perdut a primera lectura. A la lletra petita deia: Compra aquest domini . Amb prou feines m'ho podia creure. Aleshores vaig mirar a la barra de títol i vaig veure el següent:

Aquesta web està a la venda!

Realment podria ser cert? Vaig pensar: "Això podria ser alguna cosa" . L'endemà vaig marxar a la biblioteca amb l'esperança de comprar el domini. No vaig tenir cap problema per comprar-lo. Vaig fer clic a l'enllaç i després vaig seguir tots els passos, amb l'esperança de comprar el domini de Jung-Yul Kim. La meva única preocupació era quina forma de pagament s'acceptaria. Vaig veure que el preu no estava massa alt, així que vaig seguir el procés de compra i vaig arribar al final on vaig veure que estava escrit: "Paga per transferència bancària"! Vaig escriure tots els detalls necessaris per a la transferència bancària en un full en blanc. Aleshores, després d'haver cercat a la web la ubicació de la meva sucursal bancària més propera, vaig veure que el banc només estava a l'altra banda del carrer de la biblioteca on jo em trobava . Vaig empaquetar les meves coses, em vaig posar la bufanda i l'abric, em vaig penjar la bossa a l'espatlla i vaig començar a creuar el carrer fins al banc. No vaig tenir cap problema: la transferència bancària a Alemanya va tenir èxit. Vaig tornar a la biblioteca per informar al venedor que els diners havien estat enviats. Després vaig tornar a casa: agafant un tren, a un autobús, a un altre autobús i a casa. El temps es va fer plujós i la neu i el gel es van fondre. Vaig tornar l'endemà a la biblioteca, un divendres. Realment només anava a la pregària del migdia. Després vaig tornar a casa. Sabia que la transferència bancària podia trigar un o dos dies a verificar-se i només després d'això es completaria la transferència real del domini. El 25 de gener de 2024 aquest domini es va convertir en el meu. Benvolgut Nathan, Felicitats per la teva compra. Aquest somni aparentment impossible ha passat. Vaig tenir molt poc a veure amb això. Realment, hi ha alguna cosa que hauria pogut fer per influir en aquesta situació? Després d'adquirir aquest domini, vaig començar immediatament a escriure aquest lloc web. Fins i tot això és una cosa que mai m'hauria imaginat fent.

la ilaaha illallaah. la ilaaha illallaah. la ilaaha illallaah

Feu clic aquí per exposar Jung-Yul Kim ara. És fàcil!

Nota: aquest és el final de l'article principal. El que segueix es presenta en forma d'entrades diàries de diari que continuen allà on s'acaba la part retrospectiva anterior. També hi ha una funció de correu electrònic de bola de neu. Si us plau, mira.